• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HARAKOCZKAPEN ART
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    BLOODRAT: no jak se to vezme. ještě házím obrázky sem: [ HARAKOCZKA FuNKLUB ] což založil kamarád za účelem si ze mě dělat legraci (párkrát se člověk vesele opije a hned mu založí klub) a nějak se to nerozjelo. tak jsem tam alespoň začal házet obrázky. jenže to bylo založeno jako soukromá diskuze a tudíž tam nejde dát všeobecnej přístup a jak já tak PAHAVASKA jsme poněkud nespolehlivý v přidělováním práv - nejjednodušší je odchytit si mě v hospodě, donutit mě, abych se přihlásil na nyx z mobilu a pod dohledem přidal práva (nebo jednomu z nás napsat do pošty a doufat, že to nepřehlédneme, neřekneme si, že to uděláme za chvíli a pak zapomeneme...). takže asi tak. chceš přístup? jen se asi budeš muset obrnit proti fotkám, na kterých se nějak ztrapňuju...

co tak koukám, tak takhle dává palečky většina. ono já bych si ani tak nestěžoval, ale v poslední době už tady nebyli v podstatně skoro žádný, tak jsem znejistěl, jestli je ještě zájem...

a co si představuješ pod kategorií PEN ART - pokud vím (než jsem to tu zacpal svejma věcma), tak původně to tady sloužilo pro obrázky kreslené při vyučování, ne? a to tak nějak taky moc nesplňuji (dobře většina je kreslená v práci, ale také né všechny).
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    HARAKOCZKA: Jestli máš někde oficiální klub a tajíš to, tak si mě nepřej :o) Link sem!

Hlasuju za Harakoczku, protože to tady mám rád a mám tu všechny tvoje obrázky pěkně pohromadě. Z toho, že palec sem tam použiju a sem tam ne si nic nedělej, používám to dost laxně nebo jen na největší pecky (které si pak ale opravdu pamatuju po letech). Mě se líbí tvoje tvorba jako celek a tomu dát palec nemůžu.

Já bych se klidně přidal, ale nemyslím, že spadám se svýma mazaninama do kategorie penart, ledaže bych sem lupal linearty před "vybarvením". Nehledě na to, že jsem jednak podstatně línější a druhak lack of vtip, narozdíl od tebe.

Jo a klub zachovat tak jak je. Jen tak na okraj, za mě. Sypej dál. I vy ostatní.
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    HARAKOCZKA
    HARAKOCZKA --- ---
    XTREE: Jendo, to nebyl trest. To byla vložená důvěra. Potřebujeme člověka s vizí a vůlí ji dotáhnout. A ty taková osobnost jsi! Já potřebuji volnost k tvorbě. Prosím, ještě to zvaž. Moc bys mi tím pomohl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam