• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAIKORSiamské a orientální kočky - chovatelé i příznivci netopýrků
    GIO
    GIO --- ---
    SARRI: to je to co rikam,kus od kusu, obe moje siamky jsou "prisavky thajske" a kdyz muzou , jsou na nas nalepene. ted teda kordul ma jine povinnosti tak na nas prdi,a le jakmmile odchova, tak se to urcite zas vrati do starych koleji,
    ja bych rusaka zkusila, pokud neni moc dominantni, tka by se mohlil szit, ale sazka do loterie to trosku je, kdyz jsou kluci tak teple duo, budou drzet hodne spolu nejspis.. ale muzou prekvapit..

    jinak rusky jsou takovy soliterni opicaci, u nich clovek neiv, ejstli budou tulivi nebo ne, u starsiho zvirete uz to bude jasnejsi, stejne jak s temperamentem, takze posoudit individualne dle daneho kusu.)
    ALINEARTODE
    ALINEARTODE --- ---
    SARRI: to máš štěstí, protože Trocký by se kolem nás nebo na nás tloukl furt, kdyby mu to bylo dovoleno v plný míře. a když ho jó odmítneš a to poněkolikátý, tak půjde nasraně sundat ze zdi obraz, smáchnout z kuchyňský linky prackou nádobí, nebo nás všelijak okusuje (to teda dělá hlavně příteli), packá, naskakuje a křičí jak protrženej. K neuvěření je jeho vynalézavost. Nedávno přišel na účinnej způsob, jak nás odtrhnout od sledování filmu.

    No a úplně nejšťastnější by byl, kdybych mu sloužila 24/7 a plnila veškerá přání včetně pravidelnýho několikahodinovýho aportování nebo povídání. Nechápu, jak to že tak hrozně rád poslouchá, když se na něj mluví. Taky by dost uvítal, kdybych se tolik nekoupala, protože podle něj mi voda škodí, takže mi to pravidelně vysvětluje s vytřeštěnýma kukadlama a příšerným řevem. Ale je fakt, že vypadá, že ho to opravdu stresuje. Zvlášť když si napustím vanu, to mě zkouší nejdřív přesvědčit, abych z toho vylezla, a pak sedí na okraji, smutně pofňukuje a kontroluje mě packou, jestli jsem ještě živá. Nebo aspoň tak si to chování vysvětluju, pže jinak nevím, proč by to dělal.

    Morbo (briťáček) je na nás taky dost zatížený, ale na rozdíl od Trockýho k cizím má radikálně jiný postoj. Svým domácím lidem obsesivně rád masíruje horní půlku těla a obzvláště rád to dělá mně. Jenže jak je to příslušník těžkopádnějšího plemena a navíc si k dupání vybírá hlavně prsa a břicho, tak trpím jako pes. Dělá to odmalička a odnaučovat ho to je mi líto, protože je šťastnej a vrní u toho jako rotačka, ale je to občas peklo.

    Rusáčci i fyzicky, aspoň z toho, co mi vypráví známí, co mají chov těhle krasav. Prakticky si přitakáváme, když se s nimi dělím o svý zážitky s Trockým. Ale zas každá kočka unikát. Poptej se co největšího množství chovatelů rusánků a nějak si to vyprůměruj ,)))
    SARRI
    SARRI --- ---
    ALINEARTODE: hodne fixovany myslis treba i fyzicky ?? driv jsem spolubydlela s nekym kdo mel kockou domaci, zadny super plemeno, ale jelikoz jsem s ni byla uplne od kotete tak na me na me byla mega fixovala, v noci treba spala na mym hrudniku a kdyz jsem se otacela v posteli tak po me pochodovala aby mohla lezet porad nahore nebo mi spalai jako sluchatka kolem hlavy coz mi teda dost vadilo az nakonec jsem ji od sebe musela separovat .. siamaci jsou nastesti v tomhle na stejny vlne jako ja a prilisnej fyzickej kontakt jim nevoni.. chodej si sice mazlit, ale odmitaji travit cas na mym tele coz mi dost vyhovuje
    ALINEARTODE
    ALINEARTODE --- ---
    SARRI: no oni třeba jo, ale co ten chudinka rusáček? ,)) rusánkové se taky hodně fixujou na pánička, ne? aby o tebe nevznikl mohutný kočičí trojboj :D i když třeba náš briťák je na mě maximálně zatížený, ale když se mu chce, a že se mu chce velmi často, tak siu ze normálně bez okolků vytlačí a lebedí si, jak je mu libo. ono je to taková sázka do loterie asi


    GIO: tak jestli se zadaří, nasázej to sem, my se budeme rozplývat dál :)

    už snad konečně taky uploadnu slibovanou ukázku britsko-siamský lízanice, pokud se mi zítra podaří vypadnout z práce
    SARRI
    SARRI --- ---
    GIO: zatim jsem jen tak zeuvazovala jestli by se plemena snesla obecne, o kocourkovi nic nevim ... a ty my dva blbouni jsou sice jak dva teplousci neb jsou spolu od malicka, ale jelikoz jsou z vetsiho chodu kde byli ve spolecnosti vsemoznejch kocicich partaku do roku a pul svyho veku tak si myslim, z eby dalisho partaka zvladli
    GIO
    GIO --- ---
    ALINEARTODE: dekuji, ted uz zas vypadaji uplne jinak, snad se mi je podari zitra vyfotit, uz vypadaji jako miniaturni siamky konecne:)
    GIO
    GIO --- ---
    SARRI: ja myslim, ze jo, obecne, otazka je, jak si sednou osobnostne, vis jakou ma rusacek povahu? je dominantnejsi ci naopak a co tvi kocouri? obecne tri zvirata se szivaji trosicku hur nez dve, protoze maji tendence se dva spojit proti jednomu slabsimu, ale jinak obecne mylsim proc ne..
    SARRI
    SARRI --- ---
    holky, snesli by se dva siove s ruskym modrym kocourkem?
    ALINEARTODE
    ALINEARTODE --- ---
    GIO: ta se vám mega povedla, neskutečně nádherný
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    plachťáčci :)
    GIO
    GIO --- ---
    ted uz je maji zmuchlany tri, prckovi zatim drzej, ale ostatni plandaji.) holtplachty.)
    ADITU
    ADITU --- ---
    GIO: jediny, co je jisty, ze ma furt zmuchlany usi, fesak :)
    GIO
    GIO --- ---
    ale jisty to furt neni:)
    GIO
    GIO --- ---
    no fut jeste modrej je..
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    GIO: se nam nejak vybarvuje jinak nez do modra, ne? nebo me sali zrak? :)
    GIO
    GIO --- ---

    Obi Wan
    GIO
    GIO --- ---
    MAIKOR: ta fotka je asi trosku upravena, ani ten snehobily kozich jim neverim, ale je to charismaticka kocka
    GIO
    GIO --- ---
    MAIKOR: jj, je to tezky, to poznat pri tom kresbovani:-/ dva sealove nakonec a modry..
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    čokoládka
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    ty oči!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam