• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAIKORSiamské a orientální kočky - chovatelé i příznivci netopýrků
    GIO
    GIO --- ---
    hele jeste jsem se chtela zeptat, jakou mas doma teplotu?
    GIO
    GIO --- ---
    :)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    GIO: skoda ze nejedete zitra :) ja do plzne jedu zitra ..
    GIO
    GIO --- ---
    uz aby byla sobota.. sice se trosku obavame naruseni momentalne klidne smecky,a le uz se na nej tesime..
    TINA_SALO
    TINA_SALO --- ---
    SARRI: Glum :-)
    GIO
    GIO --- ---
    az v sobotu, ja vcera nemohla..:-(
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    ok, chápu, že ve více kočkách je složité poskládat smečku tak, aby si nelezla na nervy. Vidím to i teď doma - máme přechodně o kočku navíc a vzájemné vztahy mezi čtyřnohými obyvateli to trochu změnilo. Ale jakmile musí chovatel dát pryč dvě kočky podobného věku a ještě chce na nich odchovat, tak to ve mě vyvolává červenou kontrolku. Ale chovatelka nejsem, takže jen z laického pohledu.
    Gio a co bílý kocourek z Plzně? Byla ses na něj podívat?
    GIO
    GIO --- ---
    P4INTER: jj..
    P4INTER
    P4INTER --- ---
    GIO: ano presne a ona zrovna babu se tezce vzdavala a to stejny plati o lukince ta je pro ni tezce vybojovana cicina. A ano kocky maj hodne radi no.
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    GIO: no ja porad doufam, ze se po kastraci Horsik zklidni .. asi tuto hypotezu otestuju pristi vikend :)

    a pak jeste vymyslim zpusob, jak to udelat, aby Zofka nevyjizdel pro Joeym (nema ho rad, asi mu nevoni nebo co, protoze na nej bezduvodne vyjizdi, jen co je bliz jak na jeden metr, zatimco na ostatni ne) .. a pak budeme zit doma v klidu a harmonii :)

    GIO
    GIO --- ---
    MAIKOR: maji kocky moc radi, ale holt v chovu se stava ze si nesednou,proto ja treba nemohla mit doma hrocha, jinak bych ho nedala...
    a kocou r bilyma bxyt naprosto hodne plache zvire prave
    P4INTER
    P4INTER --- ---
    MAIKOR: ono je to slozitejsi proc a jak atd, ale to bych moc nerozebiral ;)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    PHOE3E: to skoro vypadá jako nějaký druh outsourcingu. Proč si bere tolik koček, když se jí to pak mydlí?
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    SARRI: jo, zkus to, mel bych bejt doma :) pokud prezijes Hrocha a neporadek :)
    SARRI
    SARRI --- ---
    MRNOUS: koukam, ze ti ovladnul domacnost.. a asi i tebe.. co ostatni kocky, nevnimaj nejak, ze mu venujes hodne pozornosti? nebo zvladas ve novat vsem stejne? sakra musim se u tebe konecne stavit ... co dneska treba po 18h?

    PHOE3E: u nas je plachost a ostych na dennim poradku, ale zvedavost a drzost taky .. do naruce je clovek temer nevezme, neustale pred nim utikaj, ale jakmile si kdokoli sedne ci lehne tak se od nej nehnou a "drbej, hlad a delej delej .. to je malo!" ;))))
    jinak dokonce mam i strategii na jejich udrzbu (strihani drapu, vycesavani) .. musim vzdy chytit jako prvniho Redyho, protoze jakmile vezmu prvniho Sutu tak Redyho uz nechytim, protoze uz vi, ze po nem jdu ...
    a kdyz odchaizm z bytu a chci zavrit svuj pokoj (bez me pritomnosti do nej nemaji pristup) tak kazdeho musim vylakat jinym zpusobem .. Redymu staci rict "dobrutka" a uz je nastoupenej v kuchyni u lednice, ale Suta odmita opustit vyhratej pelisek u topeni .. leta ze vytahnu skadlitko a chvili si s nim hraju ..
    PHOE3E
    PHOE3E --- ---
    SARRI: my tím, že je Babunka tak plachá, tak to tu ovládá jen Dobbík.. Babunka vylézá jen v noci, takže z ní nic moc nemáme.. Doufám, že se to někdy zlepší :)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    tak muj Horsik teda doma sam neni (dalsi tri kocky), ale ze by se teda k nemu nejak meli, to teda nemaj, takze asi je tam sam .. ale pak si to vecer se mnou vynahradi, takze on je v pohode, jen nevim, co na to chudacci ostatni :)
    SARRI
    SARRI --- ---
    PHOE3E: mno bez ohledu na povahu (ktera u siamek je zrovna v tohle rozhodujici) jsem za to, ze by nemela bejt kocka sama .. pro jeji dobro i dobro jejich majitelu .. celej den prospi a je pak nevybita .. jen je asi tezky nekdy tu smecku vyrobit tak aby se snesli nebo aby meli dos tprostoru vsuchni .. ja mam stesti, ze ti moji jsou spolu temer od narozeni a jeden bez druhyho si neumj predstavit a jsem stastna za velkej byt, v garsonce pro me uz nebylo misto .. vsechno ovladli
    PHOE3E
    PHOE3E --- ---
    SARRI: já si taky myslím, že siamka by neměla být sama.. to jsme zažili u Dobbíka, když byl měsíc sám.. Jako ne úplně, ale neměl kočičího parťáka.. Teď je úplně bez problémů.. Vydrží i celý den bez nás..
    SARRI
    SARRI --- ---
    PHOE3E: chapu.. pro dobro vsech, jen si rikam .. copak muze bejt sama takovahle kocka? bude delat hroznej bordel, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam