• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAIKORSiamské a orientální kočky - chovatelé i příznivci netopýrků
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    nj, Hroch je taky casto nespokojeny .. ze ho malo chovam v naruci .. a ze mu malo davam najist a ze mu nedavam ty dobroty jako treba chleba nebo chipsy nebo tak :) a ze ho nepoustim do koupelny a kdyz ho pustim, tak ze mu ten proud vod ze sprchy nedam dost blizko k cumaku, aby si s tou vodou moh hrat :)
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    GIO: ano, PIškot je velmi nespokojená, protože jí odmítám házet telátko 1000x denně, dále se odmítám kvůli házení telátka v noci probouzet a navíc ji chci ještě občas POCHOVAT no považte! :D (nerada se chová, vždycky jen přijde a smýkne s sebou ke mně za záda nebo tak :) jen ucítím, jak se na mě navalí :D ale chovat v náručí to néééééé. A nebo si na nás s mužem na peřině sedne, zlostně civí a u toho nám nadává :D to jí taky jde
    GIO
    GIO --- ---
    ticha voda brehy mele, pardon.))
    GIO
    GIO --- ---
    MRNOUS: Aginka byla vzdycky ta ticha vzadu,a le jak se rika, ticha vida rehy mele, jakmile se rozpajdali a rozbehali, ona byla ta nejrychlejsi, Horch ten nejurvanejsi, ))

    Kordula je ukecana, Soph toho taky moc nenakeca. ja rikam, ze ukecane jsou "nespokojene " siamky, a to neni nejaka specifikace nespravne pece, ale spis jasny povahovy rys, nektere jsou zkratka vecne nespokojene.))


    ad to zvraceni,to mi prijde normalni, u kocek co se vic olizujou, ci olizujou neco kolem.. u nas to samy je Soph
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    no prave, je ticha! tak trikrat denne udela nezne mau a to je vse ;-) Kikot hubici nezavre vsichni stale vime, ze je doma :-)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    APRILMOUSE: tise? :) ja mam od Hrocha doma paradni koncert :)

    a Hroch se prave pozvracel .. posledni dobou zvraci casteji, nejdriv zacne sipat a jakoby ho neco drazdilo v krku a pak zvraci .. teda ono ho asi neco v krku drazdi, asi chlupy co spolyka (svoje nebo ostatnich), tak vsude strka cumec a olizuje a zere co se da ..
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    Agatek se projevuje velmi zpusobne a tise, krom tech plakatu. ma druhou stranu - vedle totalne masakralni sebestredne a ujecene Piskoty vypada zpusobne a tise asi naprosto kdokoliv :-)
    SARRI
    SARRI --- ---
    sama dlouha noha

    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    tkaničky u nás taky vedou, ale naštěstí se je nikdo nepokouší sníst, jen si s nimi hrajou. Elza vždycky někde nějaký kus špagátu vytáhne a hraje si sním. A když spím, donese mi ho do poslele a pacá do mě abych si hrála s ní. Už jsem vůči tomu odolná a ráno se probouzím mezi špagátama, gumičkama a sbírkou podobných předmětů. Když byla ještě malá, tak nebylo možné si v její přítomnosti zavázat boty :-)
    Ale kapesníčky naštěstí nikoho nezajímají :)
    GIO
    GIO --- ---
    na ty tkanicky a snurky veeeliky pozor(a na gumicky).. to moje holky nedelaji, ale mam z toho panickou hruzu..

    shazovani z policek umi soph, ale ta neni jejich matka, zejo, a uz to peknou rakdu let nedelala..

    duchy? jezisi, to nevim po kom ma, to neznam.)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    a co pozirani nepatricnych veci?
    Hroch strasne rad papir a tkanicky/provazky/snurky/nite :) jo a houbicky na nadobi a takovy houbovy hadriky na utirani stolu ..

    ci destrukce predmetu v domacnosti?
    krome strhavani veskerych nalepenych papiru Hroch vyhazuje veci z policek v kuchyni (ale jen v kuchyni, jinde ne:)

    ci znamky dusevni nemoci?
    hroch dvakrat denne lovi neviditelne duchy (skutecne neexistujici, zadny stiny nebo tak)
    GIO
    GIO --- ---
    to aj neumim takhle vyjmenovat, to se mi dycky pripomene, az ti vas neco vyvedou.)) ja mylsim ze hlavne maji v rodine, ze je s nima legrace.)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    prosim te a co jeste maji v rodine? :)
    GIO
    GIO --- ---
    je to v rodine, drazi, ma to mít po kom, dokonce i teta soph sveho casu rozskubala panickovi obrovsky a drahy (nejen srdci) plakát magic the gathering.))

    kapesnicky z krabic žrebuje maminka taky zdatně, storku o tahani plenek, vlozek do podprsenek a podobnych miminkovskych "textilii" uz jsem myslim psala vedle.)
    CORIM
    CORIM --- ---
    APRILMOUSE: Ma vkus holka.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    jo jinak Agule servala klukum v pokojicku plakat spidermana a taky megaposter rytirskyho brneni a nadelala z toho konfety. tak to bude asi v rodine :-) prekvapive aspon neskube kapesnicky z krabic
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    MRNOUS: no je to rucne kresleny na platnu na ramu a cely odpolko stoji u zdi a naprosty nezajem, tak uvidime, az se povesi
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    a moc pekny, ale na zed si to dat nemuzu, hroch by na to platno vyskocil a rozskrabal by ho :) zatim mi strhal vsechny plakaty, takze to s platnem radsi nebudu riskovat, skoda :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    super, diky, dokonce je to i fakt laciny...
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    EVILMIND: http://www.euro-obrazy.cz tady tady! No já plánovala na tu zed už asi dva roky, že si tam dám nějaký moje makro fotky... ale nebyla jsem schopná ani něco vybrat, natož to dát vytisknout :D a tohle bylo jasný, jak jsem tam uviděla Piškot a Agátek a ty barvy no to je celý náš obývák :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam