• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAIKORSiamské a orientální kočky - chovatelé i příznivci netopýrků
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    na druhou stranu .. i šest koček (mám teď doma) je někdy málo koček :))
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    APRILMOUSE: naprosto podepisuju to "dvě kočky jsou jak jedna, tři kočky jsou jak dvě kočky .. a čtyři kočky je moc koček" :))
    GIO
    GIO --- ---
    APRILMOUSE: a sest kocek, je ---- o nervy, kdyz tri z nich jsou ufoni:)
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    a dvě kočky jsou jak jedna, jen se nechaj opustit třeba na víkend bez výčitek :D

    a dvě kočky jsou jak tři kočky.. a čtyři kočky.. je moc koček :D
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    BEESWAX: pokud opravdu trváte na jedné kočce, tak spíš než vybrat plemeno bych doporučovala vybrat konkrétního dospělého jedince. Jakákoliv běžná kočka bude sama neštastná... ale i mezi kočkama se vyskytují nepříjemní asociální jedinci :D já jednu takovou musela před rokem dát kamarádce, protože být sama bylo to jediné, co si přála, a dělala mi mezi kočkama pěkný bordel :( teď je sama a pěkně si spokojeně tloustne a je to největší miláček.
    JInak počítej, že se bude nudit - a i když s ní budete pořád doma, tak vás bude otravovat (obvzlášt takové malé kotě...) o siamce/orientálce nemluvě :D to je ryze stádový typ
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    CORIM: já mám asi nějakého atypa, protože Tähti tak 20 hodin denně spí. Buďto v posteli nebo na zahradě na slunku. Ve zbývajícím čase rozhání ptactvo a otravuje člověky.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    BEESWAX: významné množství koček, včetně zcela obyčejných mourků je spokojeněnší, když má živou společnost v té době, kdy lidi jsou mimo byt. A oblíbené heslo: mít jednu kočku a nebo mít dvě kočky není moc velký rozdíl.
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    BEESWAX: mno, jak bych ti to rek .. ona jedna kocka sama doma (v byte) neni idealni v zadnem pripade (u jakehokoliv plemena ci poulicni smesi).. pokud si teda neporidite dospelou kocku o ktere se vi, ze chce byt kocicim jedinackem ..

    proc nechcete/nemuzete mit dve kocky?
    BEESWAX
    BEESWAX --- ---
    CORIM:
    MRNOUS: Oběma díky... Vypadá to, že budeme vybírat jiné plemeno..
    CORIM
    CORIM --- ---
    BEESWAX: IMO samotna siamka je o nervy.
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    BEESWAX: myho siamaka plne vytizi az banda 4-5 kotat, tri dospeli kocouri (mam celkem s nim ctyri svoje vlastni kocky) mu nestaci a tak me plne okupuje od okamziku, kdy prijdu domu, a pekne me komanduje :)

    siamku jako jedinou kocku doma bych fakt mit nechtel, bylo by to asi psychicky narocne pro vsechny zucastnene ..
    BEESWAX
    BEESWAX --- ---
    GIO: Takhle jsem se na to ještě nepodívala.. Vím, že Siamky potřebují společnost.. Trpí samy tolik? Možná zvážíme jiné plemeno, dvě kočky už jsou dost.
    GIO
    GIO --- ---
    BEESWAX: zaprve pokud chces siamku tak s papirama, jinak nemas jistotu, a za druhe by bylo fajn, kdybyste meli kocek vic... mate? kdyztak vemte rovnou dva. daji se koupit odrostlejsi kotata ze stanic, treba sourozenci, ve smlouve budes mit kastraci a byvaji za prijatelne ceny.
    BEESWAX
    BEESWAX --- ---
    Ahoj Všem! Rádi bychom si s přítelem koncem února pořídili siamskou kočku.. nejlépe tedy kocoura. Na různých inzercích jsem narazila i na pár nabídek, které vypadaly podezřele. Taky, že ano - dozvěděla jsem se, že jsou lidi schopní prodávat koťata z příbuzenského křížení, která jsou navíc příliš brzy odebraná od matky a brzy hynou.... Vztekla bych se.

    Proto prosím o radu - poradí mi někdo, kde koupit siamské koťátko do pěti tisíc, klidně bez papírů, ale určitě zdravé? Budu moc ráda za všechny odpovědi :-)

    Díky, A.
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    aha, tak jsi to smazal, tak to hodím vedle do kocek.
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    pokud chceš určité plemeno, tak vždy s PP. Nepodporuj množitele! Pokud ti jde o peníze, tak kotě "na mazlíka" je rozhodně v dostupné ceně. Jinak teda doufám, že sis o nich zjistil co nejvíc, hlavně o jejich povaze, protože přes jejich krásný a ušlechtilý vzhled to není kočka pro každého a ne každý jejich povahu snese.
    GIO
    GIO --- ---
    on spi skoro.) a ma spinavej nos z uzaku:)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    Jonáš má dobrej výraz :D
    GIO
    GIO --- ---
    to by se Landovi libilo, sama bila,)
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Zdravim, kdybyste vedeli o dvou orientalnich kotatech, byl bych vam vdecen. Nemusi mit PP, nebudou chovne ani jezdit po vystavach. Idelane Praha a okoli. Diky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam