• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAIKORSiamské a orientální kočky - chovatelé i příznivci netopýrků
    CORIM
    CORIM --- ---
    Jedna mala upoutavka na vystavu nasi ZO Praha 8

    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    nekdo nabizi na FB, a jeste navic dve chlupaty k tomu jako free bonus! (pani teda spamuje od vcera ze prednostne kdo si vezme vsechny tri)

    3 KOČIČKY HLEDAJÍ NOVÝ DOMOV.Siamský a sibiřský kocourek a ragdolí kočička hledají nový domov.
    Kontakt na majitele: miroslav.matej@o2active.cz


    M_IKE
    M_IKE --- ---
    Tak pridavam take neco..
    Thor ~9 mesicu


    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    hi :) neodolala jsem
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    COVERDALE
    COVERDALE --- ---
    LENCADLO: Kozlík jsme koupili o víkendu na výstavě opuštěných koček našim siamkám. Je pravda že jsou z něj hotový, ale já taky, smrdí to jak bolavá noha, takže mají dovoleno si s tím pytlíčkem hrát jen venku, ale i tak od něj smrděj tak 3 hodiny poté.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    Pocinka umistena na svem obvyklem.miste (kde travi veskerou dobu, kdyz si kdekoliv sednu nebo lehnu). Uz to je trosku desivy, jak je na me furt nalepena. A kdyz neni nalepena celym telem, tak me aspon drzi pacinkama, nebo sedi dva centimetry pred myma ocima :-) dobrou noc prejem!

    LENCADLO
    LENCADLO --- ---
    tak tohle je náš poseroutka.:) říkáme jí Dolores. zatim stále tráví dny za lednicí, ale večer vyleze ven, lehne si u dveří a pozoruje nás..bojí se..je vidět, že je furt hodně ostražitá, ale už neni vyděšená.je o hodně klidnější.
    slečna která jí našla mi psala, že jí mám koupit kozlík lékařský, že z něj byla hotová:) tak zítra jdu shánět..

    GIO
    GIO --- ---
    No docela si to venku užívají a chodi na silikon v hajzliku jinak nám sérii hned pod nohy pod schody ;)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MRNOUS: no, moja neúspěšně loví ptáky a chrápe na slunku, takže se jí to asi líbí.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MRNOUS: myslim ze dobry, doma jim to zas voni a cruella predevcirem ve staji nevericne cucela na jezka
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    GIO: a jaky to vubec je, mit siamky venku?:)
    GIO
    GIO --- ---
    no nas Jonás doted nekomunikuje nnijak vyznamne. ale kdyz byl doma, na gauc se prisel prilozit a nechal na sebe (ode mne vetsinu jenom) sahnout a podrbat.. venku se necha jen nekdy..
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    GIO: Tähti je dodneška značně rezervovaná. Někdy i deset minut (pak obsadí toho ve vlněných kalhotách nebo toho, kdo nemá rád kočky, jak jinak).
    GIO
    GIO --- ---
    u nas to trvalo cca rok a pul, trpelivost je nejnutnejsi vlastnosti majitelu siamek, a tehle "citove ranenych" obzvlaste.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    LENCADLO: já mám siamku s minulostí a tohle velmi důvěrně znám.. Jednoho krásného dne přestane pozorovat, jak spíš, a do té postele ti vleze. Ke sbližování také pomáhá společné pojídání ryb z konzervy. A tím myslím sednout si na schod a jíst spolu z té jedné konzervy.
    SARRI
    SARRI --- ---
    LENCADLO: kdyz jsem si vzala dva siamaky tak jsem jim dala vlastni prostor a nechala jim volnost .. chovani bylo podobne jak to popisujes ty, ale probihalo to jen asi tyden .. pak se osmelili, ale ne o moc .. porad zdrhali kdyz se clovek pohnul, udelal nejakej zvuk, treba i z kychnuti meli malem infarkt .. ale mam je 5 let a porad se to meni .. za posledni necely rok pritel nastolil vladu terorismu a honi treba kocky po celym byte dokud je nechytne aby je pomazlili .. zezacatku z toho kocouri byli na prasky, ale zvykli si pomerne rychle a i kdyz jejich vyrazy nejsou nadceny tak posun k vetsinu sblizeni s clovekem je diky jeho pristupu znacnej .. dokonce bych rekla, ze ho maji radis nez me pac jeho pritomnost vyhledavaji vic ;)
    MILKOV
    MILKOV --- ---
    LENCADLO: Dej jí čas, přijde sama :)
    LENCADLO
    LENCADLO --- ---
    Ahoj všichni:)
    Mám pár dotazů ohledně situace, která u nás doma vznikla příchodem nalezené siamky.Jde o mladou kočku, které byly den před přemístěním odebrány koťata.Na ulici údajně žila několik měsíců.Od přemístění k nám je kočička zalezlá za pračkou a ven vychází jen v nočních hodinách, kdy si nás chodí prohlížet k posteli, popřípadě se zabývá likvidací žaluziíí nebo gauče. Přes den není vůbec vidět. V případě, že vyleze večer, než jdem ležet, sedne si kus od nás a kouká...Nikdy se neuvolní, je ve střehu,pokud se některý z nás pohne, prchá zpět za pračku..Krmení a wc zvládá v pohodě..ale musíme spát:)
    Jak na tuhle berušku mám jít? Nechávám jí zatím uplnou volnost, nebránim jí , aby byla schovaná, nesnažim se jí chytat, krmení jí dávám k pračce.Tu pračku mohu večer, když vyleze dosunout až ke zdi, aby tam nemohla, ale nevim, jestli je to dobrej krok, protože se tam asi cítí v bezpečí..celé to trvá jen několik dní, tak si říkám, že to bude chtít čas..Přesto bych byla moc vděčná za každou radu, jak se s ní pomalu mohu začít sbližovat a tak...za případný rady budu moc vděčná.díky
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    A po narocnem foceni prisel zaslouzeny odpocinek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam