• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAIKORSiamské a orientální kočky - chovatelé i příznivci netopýrků
    Tento klub je věnován siamským, orientálním kočkám (IV.skupině) a jejich chovatelům, majitelům a příznivcům. Chtěla bych se tu zaměřit na zkušenosti s těmito neodolatelnými ufonky, na výstavy, zkušenosti s chovatelskými stanicemi. Na nástěnku bych chtěla postupně dát seznam chovatelských stanic u nás. Vítané jsou samozřejmě fotky vašich drzounků.

    Siamská kočka je drzá, panovačná, dotěrná, domýšlivá, pyšná, hlučná, něžná a okouzlující. Svým uhlazeným, cizokrajným zjevem, zbarvením a safírově modrýma očima bez vyjímky každého upoutá.

    rozbalit záhlaví
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    GIO: no jestli je březí, tak začne. Julie je také frfňa a žrala pak jak prokopnutá a hlavně pak s*la tygří h*na :D Jsem nevěřila svým očím, když jsem uklízela záchodky :D
    GIO
    GIO --- ---
    no ja zkousim vsechno, nechcw fakt nic
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    SCHWALBE: psi i kočky jehněčí rádi :)
    GIO
    GIO --- ---
    no ona to dela i nebrezi a probem je v tom, ze b zrala jen a pouze syrova srdicka a nekdy ani to ne, takze to neni tak jednoduche ji doprat
    GIO
    GIO --- ---
    MAIKOR: no to by mela radost,ona chce neco FURT! a vetsinou k tomu z dalky cuchne a jde zas otravovat, at vytahnu neco dalsiho... o nervy.))
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    GIO: tak to držím pěsti ať se zadaří ;)
    GIO
    GIO --- ---
    Mělo by byt tak cca v půli července ale nevim no) ona je tajemna
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    GIO: no já bych jí něco dala, dívá se docela škaredě, výhružně, bojimbojim :)) anebo bych ji místo žraní pořádně poňuchňala, je tak roztomilá, když se dívá tak škaredě :))
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    GIO: ošiši, chci!
    GIO
    GIO --- ---


    tohle by taky zralo jenom maso,) granuli si dobne jenom kdyz hodne dlouho ignoruji jeji hystericke vynucovani si neceho jineho, nez co ji serviruju,))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SCHWALBE: u veterináře byl, zatím nám nenavrhoval složitější vyšetření. Kdyžtak zase zajdem, když se to neupraví.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SCHWALBE: za granule díky, ale vyzkoušeli jsem 6-8 druhů a pan kocour prostě nemá rád granule. Buď to přijde časem nebo ne. Až budeme kupovat nový pytel pro ostatní, můžeme zkusit další značku, oni to sní.
    Jo, asi začnem kuřetem s mrkví a budeme přidávat. Asi to bude nějaká citlovost na konzervy :/
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SCHWALBE: dáváme animondu carny a průjem je mazlavý (ne kaše) v barvě té konzervy :) (Oranžovohnědý), občas s příměsí světlé krve. Po dvou třech dnech s rýží a procolinem to ztuhne a za 10-14 zas. Asi dáme víc masa a méně konzerv.

    Pan Ernesto by totiž jedl 4x denně nejméně a to ještě sníst půlporce a za chvíli dojíst (jenže to mu sežere dospělá kočka, která tak tloustne). Nedokáže naráz nabagrovat 1/2 denní dávky.
    A granulí, které jsou tu pořád, si nevšimne, to není jídlo. Koktejl z lesních plodů a kefíru je jídlo. Syrový brambor, chřest, jahodová nať - je jídlo. Granule ne. Už jsem v zoufalství koupila i ty slavné N&D, hned dvě příchutě. A holomek je co, nežere. On to vezme do tlamy, párkrát přehodí ze strany na stranu a vyprská na podlahu.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Máte někdo kočku, která vůbec nejí granule? Tedy jí maso, vnitřnosti a konzervy, případně nějakou zeleninu a granule ne? Jde mi o dvě věci:
    Kolikrát denně krmit půlroční kočku a kolikrát pak dospělou (jo, žral by FURT i 10x za den)?
    Trpí vám víc na průjmy? Nám tu a tam, pořád to rovnáme rýží a procolinem.

    Ano, záměrně se ptám tady, protože tuším, že sia a ori jsou stejné případy jako habeš :)))
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    bozinecku, ty koteci jehlicky :))
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    AZRETKA: julča má nádhernou elegantní černou pracičku
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    Julča a její 11 měsíční kojící se miminko

    RADUZA
    RADUZA --- ---
    SCHWALBE: Foresto - je pro kočky i psy. Nedám na něj dopustit, bydlím u lesa a kocouři i pes jsou imrvére venku v sadě, místama tráva vysoká a jsme bez klíšťat a HLAVNĚ, první obojky fungovaly DVĚ sezony.
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    já patlala jen kočky když šly ven
    AZRETKA
    AZRETKA --- ---
    SCHWALBE: Ladin se koupal imrvere a ten sprej na něm fungoval, jen se ti nesmí vykoupat tak dva dni po aplikaci. A koťata od Sáry klíště určitě nechytnou, uvědom si jakou mají srst, a jak je Habiba furt čistí (tam klíště namá šanci)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam