SCHWALBE: No nevím, já vidím čistý koberec, což mě osobně vydrží tak asi 5 min po tom co hodinu běhám s luxem po bytě. Pak mi ze záchodku vynesou kočkolit a i když to pak pozametám, už to prostě není ono. Kočkolitů jsem zkoušela už asi milion, ale nakonec jsem zůstala u OKO best, který je nejméně dráždí, nezapáchá, dobře hrudkuje, ale mega se vynáší :( Investovala jsem do předložek u záchodku, teď ten nový co mám za 300 ze Zoohitu se mi hodně osvědčil, tak 90 % propadne a zůstane v předložce, ale stejně mi vždycky něco vynesou. Jinak misky používám plastové, keramické by mi roztřískali a kovovou by se mohli poděsi zranit. A po krmení syrovým masem to takhle u mě vypadá 5 min po tom co jim ho dám. Ale je fakt že takovou fotku bych nikde nedávala. Mám legrační video, kde Kamilka vrčí při pojídání svých oblíbených srdíček a nikdo z 2x větších bratříčků a dospělých se k misce neodváží ani přiblížit, ale je to jen pro mé pobavení a pobavení mých přátel, protože všude do okola je právě rozťapané jídlo a těžko někomu vysvětlovat, že pak vezmu hadru, okolí uklidím a misky vymyju.