• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAIKORSiamské a orientální kočky - chovatelé i příznivci netopýrků
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    A strom od Drapaki máme. A co je s ním? Nic. Kočky leží všude, jen na na stromě. A to na stejném místě byl obyčejný rozkývaný od zoohitu za 2litry, neustále obsazený. Za ty prachy jsem mohla mít skříňky do koupelny na míru. A já bych se jich neštítila a neignorovala bych je jako kočky stromu.

    Spává na něm nejmenší kocour, který přišel až po koupi stromu. Z koček starších než strom tam občas zajde jedna a ostatní leda v době, kdy tam nasypem šantu, na 5 minut maximálně. A v hnízdech nesmí být ty polštáře, na ty prý se nedá šlapat.

    Jinak v bytě teď máme 4 kočky ( 3 kocouři a 1 kočka, kastrovaní) a je to krajní velikost. Sotva jim stíhám věnovat pozornost, kterou vyžadují. Ale máme je rozmazlené, no :)
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    no tak po spoustě let, co jsem měla 4 kočky, musím říct, že 2 jsou úplně nejlepší :D nejmíň práce i bordelu, nejmenší problémy se socializací. A mmch taky mám kovovou misku na granule a plastový talířek na kapsičku :) ale dost často to meju... a prostíraní mají se zvířátkama :)
    GIO
    GIO --- ---
    SCHWALBE: pockej za chvili..
    GIO
    GIO --- ---
    dneska vsichni maji kryciho kocoura a nikam nejezdi no... ja to mam pro zabavu a kocoura ma kamoska tak neresim..
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SCHWALBE: D test to totálně podělal, protože hodnotili celkový obsah bílkovin a nerozdělili to na živočišné a rostlinné. Takže směska odpadů živočišné výroby a obilí dostala víc bodů.
    GIO
    GIO --- ---
    SCHWALBE: neverim, ze vydrzis bez psa...,)
    GIO
    GIO --- ---
    jako.. sest az sedm mi prijde uz fakt moc, to uz je o problem. ideal je tri ctyri zvirata, ze zkusenosti.. a uz i to je dost.
    GIO
    GIO --- ---
    ANABEL_LEE: jsme tak onehda vecer lezeli u bedny, kazdy jedno orinčátko a kuba rikal, no tak si ji asi taky nechame co:)) a bylo to.) Aurora bude mit co drezirovat a nebude se nudit.)
    GIO
    GIO --- ---
    hele ja nejak uz nemam silu furt kockam vybirat lepsi a lepsi granule, takze jim koupim vetsinou to co mi prijde nejmin hrozne,) a zerou hlavne maso, tyhle male mršiny teda dost žerou i kapsičky a konzervičky, ale brzo jim to zatrhnu.. a nechteji tvaroh, jsem je chtelatrosku pricpat, ale kaslou na mne,pry budou 2D
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    GIO: Pruhatky to venku zvladnou, maji hodne schovek a mysi ku loveni :)
    GIO
    GIO --- ---
    pruhatky se sem stejne uz boji, co se je Aurora neustale snazi zabit.)
    GIO
    GIO --- ---
    ANABEL_LEE: malo nemalo, dve ne bo tri to uz je jedno.)
    GIO
    GIO --- ---
    na keramicke smaltovane misky uz taky kaslu, nase kcoky maji dost misek ve vysce kvuli psvi a uz jich rozflakaly kvanta, ted maji kovove, a na vodu jednu plastovou a jednu kovovou a k tomu fontanu..a na tu dlabou
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    GIO: tak jasne, doma je malo kocek totiz, vsechny nalezle venku :))
    GIO
    GIO --- ---
    jo a z domu jde jen jedna, tečku si nechávám já,)) a Kuba baghiru.))
    GIO
    GIO --- ---
    SCHWALBE: hele ty moje maji taky applaws , ale vic jim jede fitmin, musim pro nej as dojet.

    hele ale to trosku prehanite holky s tema miskama, takovy bordel nase kotata vytvori pri jednom jidle, nebo kdyz jim rano dam a odpoledne prijedu, presne tak to kolem misek vypada.)) vytiram tam vpodstate furt a furt je nekde neco prischle:)

    skrabadlo neni prirozene teritorium, to ony si velmi rady vymysli samy, kde se budou ve vyskach povalovat,) staci, kdyz se maji o co brousi,t u nas tak funguje supr kresilko z ikea.)
    YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    SCHWALBE: já dávám do umělé jen šoušle, jinak je vše v keramice a zvíře si zatím nestěžovalo... co myslíš tím přirozeným teritoriem? kocouš je nejspokojenější v něčí posteli, případně na zapnutém topení...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SCHWALBE: v čem není plast dobrý? Máme plastové misky na jídlo a na vodu smaltovanou mísu.

    A ta prostírání pod misky by měli vyrábět v rozměru 1x1 m, máme největší koupitelné a moc nestačí :D
    YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    SCHWALBE: tak majetný nemajetný... když je někdo čuně... a zrovna škrabadlo za 30 mi nepřijde jako neprosto nezbytná věc... a ta fotka je fakt nechutná...
    YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    SCHWALBE: jak může být chovatel nemajetný, není to nonsens? pokud to někdo dělá poctivě, tak myslím,že se na tom fakt zbohatnout nedá...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam