• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAIKORSiamské a orientální kočky - chovatelé i příznivci netopýrků
    Tento klub je věnován siamským, orientálním kočkám (IV.skupině) a jejich chovatelům, majitelům a příznivcům. Chtěla bych se tu zaměřit na zkušenosti s těmito neodolatelnými ufonky, na výstavy, zkušenosti s chovatelskými stanicemi. Na nástěnku bych chtěla postupně dát seznam chovatelských stanic u nás. Vítané jsou samozřejmě fotky vašich drzounků.

    Siamská kočka je drzá, panovačná, dotěrná, domýšlivá, pyšná, hlučná, něžná a okouzlující. Svým uhlazeným, cizokrajným zjevem, zbarvením a safírově modrýma očima bez vyjímky každého upoutá.

    rozbalit záhlaví
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    GIO: hele ale Tecka s Lili se narodily na veterine, tak kdyby neco, mas vet zaznam o porodu :)
    GIO
    GIO --- ---
    no ja na minule taky,a le tentokrat to teda moc neklaplo zda se.. pani je proste takova jednodussi a od toho se vse odviji, si myslim.. no nemela bych si to asi brat tak osobne, ale moc mi to nejde..:-( kazdy kdo ty kocky videl, je chvalil jak jsou krasne... oni tihle se o ni taky urcite staraji hezky, mozna to bude az opici laska a to kocce asi vadit nebude, ale jeji socialni vnimavost , to je jine tema no..
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    GIO: je urcite mladsi jo? to je dobra drzost rict to nekomu kdo videl na vlastni oci jak vypadla z Aurory... no a vubec, budes si muset delat kotata jen pro sebe :)
    TESAY
    TESAY --- ---
    GIO: to člověka zamrzí.
    Brácha měl obrovské štěstí na nové majitele. Všichni posílají fotky a na FB jen chválí - "koťata" se mají, jak prasata v žitě. V příštím životě bych se chtěla narodit, jako kočka, která bude mít takové otroky, jako ten náš pacholek a jeho sourozenci.
    GIO
    GIO --- ---
    a hlavne kocku koupe... jako zive si pamatuju jak jsme ji s Kubou pri dochodu rikali, hlavne ji nekoupejte, tyhlekocky to nepotrebujou, tak... ji koupe furt pry byla strasne spinava a matna! .. no.. je mi smutno, lidi jsoou hajzlove
    GIO
    GIO --- ---
    ja nejak nemam na tomoc s ni hovorit, protoze ona ma dost komunikacni problemy a po telefonu nebonazivo spis mlci... plivat jedovate sliny umi evidentne na internetu...
    GIO
    GIO --- ---
    tak jsem si na fejsbuku precetla od nove majitelky Lilith, v nejake verejne skupine, ze kocka je vporakdu az ted co je u ni, ze ode mne odchazela v hroznem stavu a ze ji musela spravit a jak se stydela u veterinare, ze pry je kocka podvyzivena ji rekl a pod.. n o ja vam povim, uz zas dlouho zadna kotata prodavat nebudu, protoze lidi jsou fakt ubozaci. a jeste zpochybnuje jeji vek, ze ji pry vet rekl, ze je urcite mladsi. no parada. jako jak nekdo muze chovatelstvi resit nejak prubezne a casto, to fakt obdivuju, ja bych to nedala.

    dluzno ale dodat, ze ja ji v pratelich radsi nemam, mam to zprostredkovane a nemuzu na ni nastesti na fb reagovat, ale prijde mi to teda jako pekna drzost.
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    SCHWALBE: božínku, ty hůlčičky :)) a velký koťata mlíkata :))
    SARRI
    SARRI --- ---
    SHAMPOO: u nas kocour skrabadlo hlavne olizuje krome toho, ze ho skrabe .. proc to dela se mi nepovedlo zjistit
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    SHAMPOO: super zprávy! A gratuluju za výdrž! Jsi zabejčená stejně jako já :))
    SCHWALBE: já dostávám sprda za vyndávání příborů z myčky :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SHAMPOO: na šrouby se nedostanou. Ale odnese polštář z horního hnízda na škrabadle do ložnice pod postel. Kocour 4kg, polštář 1-2 kg a 60 cm průměr.

    Taky umí otevřít pomazánkové máslo, síťové dveře na balkon (na magnet, musíme je jinak zabezpečit), prokousat se do pytle granulí, odnést papírek s důležitým telefonem a rozkousat fakturu.
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    SCHWALBE: no ale ty jsou mumumumu

    YENNEFER: nádhera


    Jinak abych se tu připoměla že :) hlásím že po skoro 4 měsících a za skvělé péče kliniky galeé je kocourek zdráv a poslední příšera co ho okupovala chcípla :) Takže mám konečně a musím to zaklepat zdravého kocourka.
    Propo stalo se taky někomu, že kocour vymontoval šrouby ze škrabadel, nebo jenom mě
    GIO
    GIO --- ---
    to je nosálek.)
    YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    jedno jarní venčení

    YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    SCHWALBE: ne, já dostávám vymňoukáno, když nejsem zavčasu v posteli...
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    potvurky :)) zkus je od misek odhánět, asi jim to tak víc chutná :))
    GIO
    GIO --- ---
    bestie jsou to:) kdyz jim dam vajicko do misky tak se ofrnaji, ale vcera kdyz jsem delala vinne klobasky v testicku, tak mi kradly nejen klobasky, ale pily i to vajco na omatlani, no malo ruk jsem mela a nestihala je odendavat:)
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    GIO: ty tvoje princezny vybiravy :))
    GIO
    GIO --- ---
    tak sokolovu konzervu si dal tonik s Kryspinem, holkam jsem premrazila hovezi kytu a .. haleluja zerou to) teda jednou to zraly, uvidime, kdyz jim to dam opakovane.))
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    YENNEFER: to je ovsem super :-) Bohuzel neposilaji mimo USA, do toho bych hned sel, mi to prijde i dost prakticky.
    GIO
    GIO --- ---
    MAR_TINA: jo :)) doga si to kdyžtak da i oschle))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam