• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAIKORSiamské a orientální kočky - chovatelé i příznivci netopýrků
    Tento klub je věnován siamským, orientálním kočkám (IV.skupině) a jejich chovatelům, majitelům a příznivcům. Chtěla bych se tu zaměřit na zkušenosti s těmito neodolatelnými ufonky, na výstavy, zkušenosti s chovatelskými stanicemi. Na nástěnku bych chtěla postupně dát seznam chovatelských stanic u nás. Vítané jsou samozřejmě fotky vašich drzounků.

    Siamská kočka je drzá, panovačná, dotěrná, domýšlivá, pyšná, hlučná, něžná a okouzlující. Svým uhlazeným, cizokrajným zjevem, zbarvením a safírově modrýma očima bez vyjímky každého upoutá.

    rozbalit záhlaví
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    HVJ3R: viděla jsem bengálce vyšroubovat odpad u vany.
    HVJ3R
    HVJ3R --- ---
    Muj Bengalec byl uplnej akrobat, predvadel neuveritelne skoky a jeste u toho byl ladnej. Kvuli nemu jsem zacal zamykat byt, kdyz jsem doma - utocil i na kliku u vchodovejch dveri. Ale i obycejna (a uz starsi) kocka domaci vyskoci, kam chce. Siamak u toho jeste rve a vypada jak baletak.
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Nevim jak moc jsou ty nase "primadony" preslechtene, ale zejmena kocour skoci/vyleze kamkoliv se mu chce. Vrcholne cislo predvadi zejmena kdyz mame navstevu, to vyskoci na hranu dveri vysokych cca 2,20m a zacne rvat jak na lesy.
    YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    SCHWALBE: nojono....
    YENNEFER
    YENNEFER --- ---
    SCHWALBE: nechápu, co se přihodilo? :-)
    GIO
    GIO --- ---
    MAIKOR: tak babiccin siamak je oteviral bravurne, Aurora taky aspiruje na to ze se ji to povede, kdyz jsem ji parkrat oddelila od kotat, tak to natrenovala ihned.))

    jinak siamky taky doskoci leckde, ale da jim to dost premysleni mi prijde, kdyz nepremysli a jdu rovnou na vec tak to dopadne komicky) Soph casto visela prednima nohama za rantl topeni, telo ji viselo dolu a ona se nenapadne rozhlizela, jestli ji u toho nekdo nevidi, kdyz jo tak si skoro odplivla ze se ji smejeme a odkracela stredem:)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    MAR_TINA: jo, to dost odpovida :) a kdyz doroste, bude vam preskakovat gauce a hopsat pres pulku obyvaku.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    HITOMI: rusák skáče na místa, která jsme dosud považovali za kočkám nedostupná, a to zatím nedorostl plné velikosti. Taky na lidi, do náruče, i za krk, i zezadu. Zatím nejvtipnější skok byl skok z metrové vzdálenosti na osobu, která držela v ruce šálek čaje. Nevylil se.
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    GIO: a takova nase polovicni siamka je uplny atlet, skace naprosto neskutecne a presne :) na rozdil od britaka, kterej se vcera smekl na radiatoru, kdyz vejral z okna :) ale nejlip je na tom asi mamincin rusak, je to Putin jak ma byt :))
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Bengálec nevie ani chodiť ani skákať :). Hlavne keď je jedlo na obzore. To ide vzdušnou čiarou bez ohľadu na to, čo je v ceste.
    MAIKOR
    MAIKOR --- ---
    hihi, jsou to přešlechtěný primadony a ani skákat neumí :)) Elza je teda obratná hodně, a Žofi poslední dobou trénuje otevírání dveří. Máme podezření, že se jí to už párkrát povedlo. grrr
    CORIM
    CORIM --- ---
    GIO: Neni to jen u siamek - dlouhosrste britky jsou na tom uplne stejne.
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    ha super :D on se chudák tak snaží napodobit kočku a nejde mu to :) sem to přikládala očičkám, dobře, píšu do kolonky "siamky jsou praštěný"
    GIO
    GIO --- ---
    hele to ze pada neni o silhani, to je siamka, vsechny moje byly a jsou desne gramlave co se tyce skakani.)) ale nehorazne! i ty aktualni miniatury.. jejich odhady vzdalenosti jsou velice tristni:)))
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    GIO: jup říkala jsem si že šilhá :D jeho skoky na okno končí dost vtipnými pády, takže fakt vidí prd, ale jinak je moc roztomilej :)
    GIO
    GIO --- ---
    jj dorovna, ale mi s e to libi:)
    GIO
    GIO --- ---
    šilhááá.)
    ja ted nemam ani jedno sihave zvire, to je nezvyk:))
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    tak jeden soplík po ránu :)na oku má kus masa, ne hlen , pán snídá s nadšením no:)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    YENNEFER: ty jsou genialni! :D
    ADITU
    ADITU --- ---
    YENNEFER: ne na živo, ale myslim, že výraz vykulené/vyděšené kočky na hrnečku asi oželím, i kdyby tam byla jenom jedna :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam