• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAIKORSiamské a orientální kočky - chovatelé i příznivci netopýrků
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    SCHWALBE: Tím chci říct - o Alle si mínění nechej, opravdu je skvělá ;)
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    SCHWALBE: Počkej, neblázni.. nevíš, jestli to Firu nemá až od nás třeba... A Alla je nejvzornější pečovatel, co znám a vzala bych si od ní kočku zase.
    Některé věci prostě neohlídáš, my se z toho vyléčíme a Firu už se léčí... a za všechnu tu radost, co nám dává, trocha starostí stojí.
    Alla vezme svoje kočičky na testy taky a uvidíme, co se ukáže. Opravdu to mohla chytit až třeba v novém bytě, který je půdní... stačilo, jestli tam vletělo peříčko z holuba ;)
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    ZUZKAOU: Jo jo, jsem domluvená na odběrech na pondělí.. :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    BESTIEVSAMETE: zašla bych k doktorovi co nejdřív.
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    ZUZKAOU: Jo jo, ví :)
    A u sebe bych to na psychosomatiku klidně čula, ale u muže ne, ten si do dneška myslel, že to chytit nemůže :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    BESTIEVSAMETE: zajděte na oční, ať vám udělají stěry a kultivace. Při troše štěstí to je jen psychosomatická reakce, ale pokud ne, tak čím dřív to zaléčíte, tím líp.

    Jo a teda chovatelka, od které Firuši máte o tom že jí našly chlamidie ví? Protože to téměř jistě maj i její ostatní kočky.
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    Tak Firuše prášečky pěkně papá (ale jedine rozlámané v maltézové pastě) a my už máme oba zánět spojivek..
    Zvažuju, jestli to přeskákat s oftalmo-septonexem, nebo si pro jistotu taky nechat napsat atb a pořádně to zaléčit.. Nemáte s tím zkušenosti?
    SARRI
    SARRI --- ---
    SCHWALBE: mno ocekavam opet velky boj mezi nami .. rano jsem mu to sundala aby se nazral a ten bastard se mi hned schoval do gauce (ano dovnitr, dirou) a odmitl vylezt ven .. takze jsem mu ten krunyr nemohla nandat zpatky ... to bylo za to, ze jsem ho pred spanim napajela k injekcni strikacky (pac s krunyrem se nenapije) .. mno tak snad az vecer prijdu z prace nebude byt vzhuru nohama a z orinetalky nebude sphynx
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SARRI: to nám právě teď dělá habešák, poprvé někdy na jaře a nemůžem na to přijít. Ale tady je ve hře potravinová alergie
    SARRI
    SARRI --- ---
    mno a kitler uz ma zase krunyr neb si ZASE vylizal lysinu tentokrat pod levou packou .. ach jo .. takze tomu dame dva dny kapani prurivetem a uvidime .. to je furt dokola .. uz asi po ctvrte .. chodi tu nasranej a kocka se nudi pac ji kocour neprohani .. hraje mi na city totiz, ze je desne tyranej v tom krynyry .. ale zitra uz tady bude litat jak magor i s tim a sedet v nejvyssim patre skrabadla
    ja jen furt nechapu proc to dela, ale kdyz ho necham bez zasahu tak si to vylize az do krve .. me to prijde psychicky .. pokazde je to na jinem miste (pred mesicem do bylo vedle kulek), pred rokem na brise a nebo na spodni strane krku ..
    GIO
    GIO --- ---
    RADUZA: hele ja tim kocku ockovala furt, a z oci a nosu ji teklo do konce zivota... nekdy se toho proste nezbavis..
    RADUZA
    RADUZA --- ---
    SCHWALBE: a hned po vyléčení asi očkovat, ne? my jsme s chlam. zápasili první rok kocourů, pořád jim tekly oči, mnohokrát atb a po přechodu na jinou veterinu konečně diagnoza, přeléčení a hned jsme očkovali Purevax RCPCh. Od tý doby, zaplať PB, je pokoj.
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    SCHWALBE: btw. trik s ručníkem by mě zajímal. Floxal podáváme ve dvou, já čapnu kočku a v kleku si ji zapasuju mezi nohy a držím ji. Muž jednou rukou drží vzpouzející se přední tlapičky, druhou drží hlavičku a naučeným chvatem otevírá očičko, načež aplikuje mast... :-D

    Firuše ovšem záhy pochopila, že "no war zone" je postel, tam ji akorát stříháme drápky a kdekoli jinde po bytě se na ní jen podíváme, tak už běží kamkoli, kam já se nedostanu... :) takže to je pak o dělání nenápadných a tak... neumím si představit, že ji ještě nacpu do ručníku :-D
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    SCHWALBE: mno... 80% lidí taky nemá autoimunitní poruchu... Tak uvidíme, co z toho bude :)
    Firoušek dostane všecko, koupila jsem ji easy pill...
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    Btw.muzeme to od ni chytit? ;-))
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    SCHWALBE: Zitra si pro ne jdeme,zatim jsme na Floxalu. Taky jsem objednala probiotika a nejaky pamlsky,do kterych se prasky vkladaji :-) (poradila mi to Alla;-) )
    Pak ji zas otestujeme..
    Chudak mala,fakt nevim,jak k tomu prisla ;-(
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    Mno tak Firuška má chlamydie. Zajímalo by mě, kde k nim přišla. Očičko už má ale skoro dobré, nicméně protože spolehlivě jí dát dostatečné množství do oka 2x denně je téměř nemožné, dostane ještě atb do tlamky..
    SARRI
    SARRI --- ---
    kitler hreje ;)

    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    SCHWALBE: Neteče z toho právě nic, prostě je to červený a oteklý. Rohovka je ale taky ok, prohlížely ji už dvě doktorky. Možná se prostě drapla.
    Počkáme na výsledky a zatím pokračujeme v léčbě. Vzhledem k tomu, jak moc ji chutná a jak si hraje, tak myslím, že je OK :)
    (P.S: past na kočku - chcete li, aby s váma kočka spala, vezměte si nějakou chlupatou měkkoučkatou mikinu :) Ne mě předváděla polovinu noci mléčný krok a druhou spala přímo na mně - normálně spinká přilíplá z boku :) )
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    BESTIEVSAMETE: Mno nevím,je to ocicko.. dneska nám udělali stery a poslali na rozbor.. tak uvidíme.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam