• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    QUITE
    QUITE --- ---
    Takže. :) Mám tu drobný brainstorming. Pracujeme na jednom WP projektu a potřeboval bych vědět, jaké funkce ve stažených templatech vám vyhovují, jaké vám naopak chybí, co nejčastěji ve stahovaných templatech editujete a popř. co by podle vás template musel "umět" aby ho šlo nazvat ideálním.

Případně do pošty. Díky.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    LELI: contact form 7
    QUITE
    QUITE --- ---
    ZATAMOKO: zatim ne ,)

ale nejde mi instalace pluginů a templatů. píše to že adresář nejde vytvořit. ani potom, co to všechno manuálně změnim na 777... :/ někdo stejný problém?
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    QUITE: zkousels WPMU funkce?
    Na tom mi ta beta prave padala, ale mozna jsem az moc hrabnul do configu :)
    QUITE
    QUITE --- ---
    WordPress 3.0: Ultimate Guide to New Features
    http://sixrevisions.com/wordpress/wordpress-3-0-guide/
    QUITE
    QUITE --- ---
    QUITE
    QUITE --- ---
    QUITE: get_template_part( 'loop', 'author' ); // Pull in the loop for the author archives
    QUITE
    QUITE --- ---
    Themes and WordPress 3.0 some important changes « westi on wordpress
    http://westi.wordpress.com/2010/05/03/themes-and-wordpress-3-0-some-important-changes/
    QUITE
    QUITE --- ---
    Největší změna je zatim v defaultnim templatu. Je "úplně jiný" :) a hlavně má podstatně rozsáhlejší konfiguraci. Což ho dost nafukuje co do množství kódu. Novinkou je taky několik nových .php souborů v templatu (snad by měly být defaultně u všech WP3 templates) vč. souboru loop.php který vypadá že je otevřením možnosti dál konfigurovat cyklus kterým se načítají články (a funkci the_content();).

Jinak toho ale v RC1 moc novýho neni. :)
    QUITE
    QUITE --- ---
    30+ WordPress 3-Column Themes
    http://mashable.com/2007/08/03/wordpress-3-column/

Největší změnu ve WP 3 zatim vidim ve změnách v templatech a v tom, že z barev backendu bolí oči. :)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    ZATAMOKO: wp-polls mam tiez a jeduje ma, ze to nema validny kod. dako si to riesil, alebo na take veci kasles? :)

ad WP3; mal som nahodenu aj betu, dnes som ju preplacol s RC1 a vyzera, ze to vsetko +/- funguje tak ako ma...
    LELI
    LELI --- ---
    ZATAMOKO: Diky, kouknu po tom... :)
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    LELI: v 2.8.4 jsme pouzivali WP-POLLS, na formy pak MM Forms Pro [placeny]
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    QUITE: taky se chystam, beta mi moc nejela :D
    LELI
    LELI --- ---
    Ahoj, jaky pouzivate plugin na ankety a na kontaktni formulare? Dekuji... :)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    QUITE: tak dej vedet, sve dojmy
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    MARDUK: plugin muzes nahrat i pres web-admin, ale i tam potrebujes ftp login. Imho to bez moznosti nahrani pluginu ev. editaci sablon neudelas.
    Na like-button musis mit FB AppID.
    MARDUK
    MARDUK --- ---
    Dobrý deň, dajú sa inštalovať pluginy, i keď wordpress používam iba cez webové rozhranie ako jednoduchý blog? Chcel by som si do príspevkov vkladať facebook like tlačidlá, ale používam iba to webové rozhranie.

Vďaka za prípadné rady.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    muzete nekdo doporucit plugin, ktery by umel prehravat mp3 z adresare jako shuffle, bylo mozne nastavit jeho zobrazeni na dane rozmery (w=530 h=18) a menit jeho barevnost a jeste aby se nehadal s mailchimpem :0]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam