• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    KROPUCHA
    KROPUCHA --- ---
    BLACKX: Jee, jakej plugin pouzivas na ty jazyky? Ja porad nemuzu najit zadnej dobrej...
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    GLUMON: aha, ja current item nelinkuju = sorry neporadim
    BULHI
    BULHI --- ---
    KORDA: pred presunem by jsi mel tu cestu v adminu zmenit, na coz je uz teda ted pozde, ale pro priste :-)

kazdopadne to muzes zmenit rucne v databazi v tabulce options.. ale bacha, je to tam nekolikrat
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    IE7 - breadcrumb navXT 3.6.0

se zakrnutou volbou - Link Current Item
    prave ten current item dela potize
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    GLUMON: ktera verze IE? v IE6,7,8 se mi breadcrumbs renderuji spravene
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    GLUMON: pouzivam, nicmene jsem danou site v IE netestoval, protoze to nebylo v briefu... kouknu na to
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    Používáte někdo plugin pro BreadCrumbs NavXT ?

jsem se právě setkal s problémem - v IE neodkazuje poslední drobek do své kategorie, ale do kategorie předchozí. Ostatní prohlížeče se chovají normálně.
    Stránky jsou jako statické Pages seřazené do stromu
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    QUITE
    QUITE --- ---
    KORDA: kontroloval bych nastavení v pluginech na dělání "pěkných adres"/SEO, .htaccess, nastavení permalinks a pro jistotu kouknout zda se nepřesunuly i cache.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Ja jsem zatim presouval cca 7 WP a bez vetsich problemu... takze asi moc neporadim, protoze to zkratka fungovalo.
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    KORDA: v db by melo stacit zmenit zakladni url webu u siteurl a home v tabulce wp_options
    Pak je jeste mozny, ze si plugin nekde zapisuje "home" samostatne. Ted jsem resil migraci a presne tohle se mi sralo taky. Struktura slozek by snad nemela mit vliv, alespon jsem s tim nikdy nemel problem.
    KORDA
    KORDA --- ---
    Bohuzel. Bud zadavam spatne syntaxi/prikaz a nebo to nepomaha...
    KORDA
    KORDA --- ---
    Cha! Dostal jsem se do administrace.

Ale problem ve vetsi/mensi mire pretrvava.
    KORDA
    KORDA --- ---
    Akutni help!

migrovali jsme hosting a puvodni mel strukturu slozek: /data/www/domena.cz/subdomena.domena.cz/wp-content/plugins/wickett-twitter-widget/wickett-twitter-widget.php

a ten aktualni ma uz normalni - subdomena.domena.cz/wp-content.......

Podarilo se mi propojit databazi ale ted se nedostanu do administrace protoze je nalinkovana jinam.

Jak to opravit?
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    BLACKX: ok. Schování to IMHO řeší a v JS bych si dopsal zbytek co je potřeba.
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    SCHEEZE: To jsem asi nepochopil... mam pocit, ze to neresi muj problem ve dvou vecech chci - schovat jen _cast_ excerptu + chci aby fungoval Lightbox (ktery asi nescanuje nadrazene styly, jestli fotky nahodou nejsou schovane).
    SCHEEZE
    SCHEEZE --- ---
    BLACKX: pomocí CSS to uděláš snadno. Stačí aby detail článku měl nadřazenu jinou class než seznam článku a je to hotové ;-)
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    BLACKX: Ted me napadlo, ze bych si to mohl udelat jako vlastni tag a naprogramovat si jeho jednoduchou podporu do sveho theme. ... ale radsi bych byl pro nejake cistejsi reseni, jestli existuje (psat vlastni pluginy ale jeste neumim)
    BLACKX
    BLACKX --- ---
    Technicky dotaz: Mam dvojjazycnou stranku, navic v prispevcich jsou obrazky z NextGen gallery, takze se me velmi spatne pouziva excerpt. Pouzivam misto toho tag <!--more-->, coz je jakz takz, ale potreboval bych jeste neco, coz by schovalo _cast_ excerptu v plnem clanku. Chci dosahnout toho, aby se nektere obrazky neopakovaly dvakrat, takze tohle:

Uvod ke clanku
    <!--magicky tag: schovej odsud-->
    Obrazky k navnadeni ctenare (tj. vyber z galerie nize)
    <!--magicky tah: schovej az sem-->

<!-- more-->

Vsechny obrazky z galerie

Dobre je ten problem videt na moji strance na prispevku tady:
    http://www.pastel.cz/2010/09/from-cafe-mezzanine/
    Navic ted vidim, ze to docela mate Lightbox... tri obrazky, ktere jsou nahore uz se v galerii nezobrazuji, pokud na ne clovek vylozene neklikne :(

Nevite nekdo, co s tim?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam