• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    MUSTAFU_X: to si reagoval na me? Pokud ano, jak se da pouzit jadro tak, jak jsem potreboval?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Zdravím, sháním wordpressistu z Brna. Kdyby měl někdo zájem, tak trochu podrobnější info tady: http://forum.cwordpress.cz/komercni-sdeleni-nabidka-poptavka-f13/hledam-wordpressistu-a-programatora-aplikaci-brno-t1472.html

a jinak do pošty. Díky!
    MUSTAFU_X
    MUSTAFU_X --- ---
    co takhle pouzit jadro? to je vetsinou ten nejlepsi plugin :)
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    CITRONAK: ha, našel jsem Article Templates plugin, zná někdo případně lepší?
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    Nezná někdo nějaký plugin pro šablony obsahu u stránek/custom post typu? Prostě předpřipravený obsah, který by šel vybrat z roletky. Zkusil jsem něco vygooglovat a našel jsem pouze Simple Post Template, který je ale pouze pro příspěvky.
    Děkuji.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    HEAVYN: na maily pouzivam Contact Form 7, tusim ve spojeni s SI Captcha (zkratka ta co je doporucena na CF7 website)
    PEPAK
    PEPAK --- ---
    Zadnou. NoSpamNx funguje zatim naprosto uspokojive (za necele dva roky asi tri nebo ctyri false-negative a ani jeden false-positive).
    HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    kterou captchu pouzivate? mi zacina chodit dost spamu
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    Mate nejake doporuceni na pageflip plugin pro WP?
    Popr. obecne pageflip generator PDF-to-Flash.
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    Používáte někdo prosím Dagon Design Secure Form Mailer Plugin For Wordpress ( http://www.dagondesign.com/articles/secure-form-mailer-plugin-for-wordpress/ )? Já se s tím potýkám poprvé a odmítá mi to správně odesílat maily. Pokud zadám adresu na serveru, která se přesměrovává na další 4 adresy tak maily nedojdou nebo dojdou jen některým příjemcům. Pokud zadám rovnou více adres, tak maily dojdou na adresy, které nejsou na stejné doméně jako web. Maily posílané na jakoukoliv z těchto adres dojdou.
    Pokud by někdo věděl nebo měl nějakou zkušenost, VELMI ocením. Děkuji.
    MUSTAFU_X
    MUSTAFU_X --- ---
    hmmm pravda pravda :) asi jedině nahookovat quick_edit_custom_box

quick_edit_custom_box hook - WordPress source view -- Adam Brown, BYU Political Science
    http://adambrown.info/p/wp_hooks/hook/quick_edit_custom_box?version=3.0&file=wp-admin/includes/template.php
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    MUSTAFU_X: no to nevim proc ale nefacha, priradi se nova kategorie, ale stara zustane :]
    MUSTAFU_X
    MUSTAFU_X --- ---
    ze by vybrat clanky a presunout pres hromadnou upravu? :)
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    Nejaky tip na plugin pro hromadny presun vybranych clanku mezi kategoriemi?
    Pro presun vsech clanku v ramci kategorie plugin existuje [Bulk move], ale nejak se nemuzu dopidit moznosti presunu jen vybranych clanku.
    MUSTAFU_X
    MUSTAFU_X --- ---
    CRS1138: no uvidime kdy se dostaneme k plne podpore html5 v produkcnim rezimu :)
    MUSTAFU_X
    MUSTAFU_X --- ---
    GLUMON: fakt nechapu co resis.. jestli tam mas pluginy, ktery pouzivaj js na front-endu, tak je asi navstevnici pouzivaj, jediny co muzes udelat je nalinkovat ty js z code.jquery.com, popripade api.google.com, tim se ti ulevi serveru a relativne se zrychly stahovani do prohlizece (vetsina uz je nedke v cache cestou)...

Kazdopadne to co pises mi nedava smysl, proc mas v pluginech pluginy s js ktery nevyuzivas? tak je deaktivuj a jeto.. nebo pouzivas pluginy, ktery si natahujou js jen tak pro srandu a pak je nevyuzivaji? :)

co se tyce toho Gears, ano to neni pro navstevniky a ani sem o tom nemluvil, ze by bylo...

HEAVYN
    HEAVYN --- ---
    nenapada vas nejaky theme/plugin pro wordpress, ktery by se hodil pro predstaveni a pro popis par produktu, tak at tam jsou features produktu a fotky, nechci shop
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    GLUMON: pro front-end pouzij W3 Total Cache a nejaky cloud treba AMAZON S3
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam