• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    CALMKITTY: Párkrát jsem se setkala s tím, že nefungoval "flash uploader" ale "browser uploder" ano.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BULHI:
    s tim jsem mel problem pri automaticke aktualizaci ale u uploadu mi to nevadi. tim ale nechci rict ze to nepomuze CALMKITTY.
    BULHI
    BULHI --- ---
    rychlej gugl nasel tohle, mozna je to ono? (posledni post)

WordPress › Support » Can't upload media-get "Failed to write file to disk." message.
    http://wordpress.org/support/topic/cant-upload-media-get-failed-to-write-file-to-disk-message
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MUSTAFU_X:
    skoda ze tu lidi nenapisou na rovinu to co mi pisou v poste ;-) mozna by ti doslo ze ten debil tu nejsem ja... ;-)

Kazdopadne dekuji za tvoji neskonalou snahu mi pomoci ;-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MUSTAFU_X
    MUSTAFU_X --- ---
    PEPAK: no pokud sem to dobre pochopil, tak to je presne to, co KOC nechce...
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    PEPAK: imho bez ciselnej hodnoty, ci da sa to nastavit?
    PEPAK
    PEPAK --- ---
    Ale víme. WP Popular Posts. V dokumentaci píše o tom, jak si upravit šablony a kdesi cosi, ale umí fungovat i bez toho (zobrazuje buď nejčtenější příspěvky za celou dobu jako widget nebo za zvolené časové období v Dashboardu).
    BULHI
    BULHI --- ---
    proste o zadnym pluginu nevime, tak nemusis bejt hned protivnej ;-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MUSTAFU_X:
    ale otazka neznela jak si neco napsat. ale chtel jsem doporuceni na plugin bez nutnosti zasahu do kodu.

Ale asi fakt chci moc a vubec jsem nepochopil vyznam tohoto auditka... kdyz jsem zadakl o doporuceni pluginu...

No nic omlouvam se ze jsme narusil zdejsi jinak dokonale fungujici komunitu WP geeku :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MUSTAFU_X:
    1/ to myslis vazne ze mam PHPckem parsovat desitky MB statistik? A nebo na to ma WP nejake struktury v DB.

2/ sorry ze jsem mylne povazovalk toto forum za misto kde by mi nekdo zkuseny s WP mohl poradit nejaky plugin ktery se mi nepodarilo najit.

ZVOLADI DO NEBE:
    Proc musi vsude byt radobychytrolini kteri poradit neporadi, ale napsat neco musi snad aby ziskali bod za post :o)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LELI:
    ano pokud to cislo chci videt u clanku. jinak samozrejme mohu a umim analyzovat access log treba webalizerem, na serveru jese awstats a pouzivam GA :)
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    TOMAS3333: urobil som mensi test. mam web A a B na wordpresse, na roznych hostingoch a testovaci web T, ktory zapisuje do suboru $_SERVER a obsah $_POSTu. B a T su na jednom hostingu.

dostal som sa k tymto stavom:
    1. trackback z A -> T - vidim, ze wordpress tam "bol" ale neposlal ziadny obsah
    2. trackback z A -> B - trackback sa spravne ulozil
    3. trackback z B -> T - trackback bol, obsah sa spravne ulozil
    4. trackback z B -> A - trackback sa neulozil

netusi niekto kde by mohla byt chyba?
    LELI
    LELI --- ---
    KOC256: Jakekoli server statistics jsou z nejakeho duvodu nevhodne?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CITRONAK:
    zkousel jsem... treba se jeste nekdo chytne no... kdyz je to tu plne tech "expertu" na WP :-P
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    KOC256: tak to zkus neco vygooglit :) nic me nenapada...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HADIAK:
    CITRONAK:
    Potrebuji jen na frontendu bez vetsi logiky videt cislo... nic tak maximalistickeho... :)
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    KOC256: hele nevim, zda jsem to nahodou nevidel nekde tady v tomhle http://wordpress.org/extend/plugins/gd-press-tools/ kde pak u prispevku po najeti mysi v administraci zobrazoval nejake statistiky... ale fakt netusim, zkus to a uvidis
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Nejake doporuceni pluginu bez nutnosti zasahu do kodu, ktery by pocital pocet zobrazeni jednotlivych prispevku?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam