• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    BULHI
    BULHI --- ---
    no udelat kategorie nebo pridavat prispevkum tagy umi WP defaultne, ale co myslis konkretne tim "4-5 typů záznamů"?
    UBIK
    UBIK --- ---
    KOC256: Jde mi taky o redakční systém. Vyhledávání nejen tagy, ale taky podle daných kategorií v hlavičkách článků. důležitá je taky souvztažnost mezi jednotlivými články.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    UBIK:
    cena se odviji od funkcnich pozadavku...
    pokud chces databazi kde budes mit otagovane texty a chces nad tim hledat tak by to nemusela byt extra palka...
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    UBIK: zhruba stejne, kolik by vas vyslo uprava WP pro vase specificke potreby.
    UBIK
    UBIK --- ---
    CRS1138: Jo, myslím, že docela dobře chápu, co máš na mysli. WP mě napadl, protože nejsme nikdo programování schopní a navíc jsou naše finance také omezené. Resp. netušim, kolik bychom za takovou prímovní věc na míru dali.
    Díky moc.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    UBIK: osobne si myslim, ze toto by se dalo resit pres nejakou na miru psanou PHP/MySQL aplikaci, snaze nez pres WP. Jako pres WP by to taky slo, ale prijde mi to trochu jako drbani se pravou nohou za levym uchem.
    UBIK
    UBIK --- ---
    Hezký den vinšuju, měl bych začátečnický dotaz, proto prosím o schovívavost: Jsme tým lidí, kteří ve společném projektu potřebují plnit jednodušší "databázi", tzn. asi 4-5 typů záznamů, cca 6 kategorií třídění, klíčová slova. Databázové programy se nám ovšem nehodí, protože máme záznamy s množstvím textu, který nijak do databází nenapasujeme. Také možnost hypertextu je pro nás skvělá. Původně jsem uvažoval o něčem jako wiki, ale ta mi přijde příliš jednoduchá. Dotaz tedy zní: Myslíte si, že systém wordpress spuštěný na našem serveru by se nám hodil? Admin by vytvořil formuláře vkládání a tým by pak jen plnil záznamy/články (ke každému název, vyplnění kategorií třídění, texty, fotky, literatura, internetové odkazy...). Záznamy by se počítaly na stovky.
    Počítám, že asi nebudu úplně přesný v termínech, neb nejsem činný v IT. Přesto předem díky za případnou odpověď.
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    Prosím testujte, řekl bych že je to lepší než to bylo, ale stále je co zlepšovat...
    Index of /wp-e-commerce
    http://valy.1ka.eu/wp-e-commerce/

Tento soubor obsahuje kompletní plugin s mnou uprvenou cestinou - staci nainstalovat
    wp-e-commerce-cs.zip 19-Mar-2011 22:08 2.0M

Zde jsou gettext soubory - stačí zkopírovat do adreáře languages - ale pozor - některé přeložené řetězce se vkládají do databáze při instalaci - takže je nejjednodušší použít kompletní plugin a nainstalovat ho načisto.
    [wpsc-cs_CZ.mo 19-Mar-2011 18:15 44K
    wpsc-cs_CZ.po 19-Mar-2011 18:15 121K
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    MRDAC_BEDEN: rad bych pomohl, ale momentalne nestiham (BP, zaverecny semestr, prace :( ), kazdopadne alespon otestovat bych to mohl
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    CITRONAK: jj, ted to opravuji, pokud byste mi nekdo pomohl s validaci a protlacenim do upstreamu, byl bych rad
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    MRDAC_BEDEN: u češtiny někdo pokazil kódování a není to zřejmě UTF (případně to bylo přehozeno do UTF a tak vznikl ten paskvyl se znaky)...
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MRDAC_BEDEN: cestinu nepouzivam, takze nevim
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    No, akorat ta cestina je priserna (imho nepouzitelna), takze to ted prekladam cele znovu, az to budu mit tak se ozvu
    kazdopadne diky za tip
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MRDAC_BEDEN: viz CITRONAK, i pres nektere sve mouchy je zatim asi nejlepsi, co jsem potkal
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    doporucite mi prosim nejaky plugin na eshop
    TERRYSHERRY
    TERRYSHERRY --- ---
    jde nějak v css nastylovat font horizontal scale na 91% jako to jde např v Illustratoru nebo photoshopu? nikde to nemůžu najít, předem díky
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    PIFKO: ta cesta /DISK3/... je umisteni tvych souboru na serveru. Vytvorilo to v uploads nejakou slozku? Osobne jsem s tim problem nemel, ale zkus vyhledat tady, nekdo to tu urcite uz resil :)
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    CRS1138: na to jsem narazil. muze to byt fajn, ale nevim, kolik tam vysledne bude prihlasenych :(
    jinak diky za tip
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam