• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    LOGOUT
    LOGOUT --- ---
    MRTVY_KENNY: jde o vytvoření mobilní a desktopové verze webu. chci mít pevně na jednom url mobilní a na jednom desktopovou; jelikož to má jet na různých mobilech, je JavaScript ze hry a prosté přepínání css to nevyřeší, protože pro mobily bude i jiný kód šablony.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    LOGOUT: to mi přijde, že budeš potřebovat 2 instalace WP. Aby šahali do jedné databáze by teoreticky mohlo jít. První nainstaluješ a u druhé se ozve, že už je asi nainstalovaný a nebude nic měnit.

Každopádně [ MRTVY_KENNY @ wordpress ] by asi mohl lépe řešit tvůj problém.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    LOGOUT: to zni divne, muzu se zeptat proc?
    nevyresilo by to tohle? prehazovani css? sablona je samozrejme jiny level, spis je otazka ceho chces vlastne dosahnout...
    WordPress › AJAX CSS Switcher « WordPress Plugins
    http://wordpress.org/extend/plugins/ajax-css-switcher/
    LOGOUT
    LOGOUT --- ---
    jen po velmi rychlém kouknutí na úvod: není to náhodu postup jak udělat více různých webů pomocí jednoho wordpressu? já bych chtěl mít totožné weby, včetně obsahu, jen s jinou šablonou...

...ale díky, přečtu to důkladně a snad budu chytřejší...
    VITEX
    VITEX --- ---
    LOGOUT: Zkoušel jsem to rozchodit ve středu a vše proběhlo bez probémů. Nemusíš se toho bát ...
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    LOGOUT: mrkni na http://codex.wordpress.org/Create_A_Network
    Jen bys musel poresit nastaveni nezavislosti domen (upload, media atd.), ale i to lze.
    LOGOUT
    LOGOUT --- ---
    Mám možná mírně blbou otázku: Lze WordPress přinutit aby generoval z jedné instalace/databáze do dvou různých šablon/folderů na stejném serveru?

Nebo musím mít WP instalovaný dvakrát, každý s jinou šablonou a jen to mít napojené na stejnou databázi (jde-li vůbec toto).
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    CRS1138: teď jsem ho na tvůj popud vyzkoušel ..
    a funguje jen částečně ..
    v default nastavení ( tj. spusteni na kliknuti ) vpohodě i v IE8
    ale když u videa nastavim "spustit automaticky" - , tak chování stejné jako flow player tzn:
    FFox - video se spustí hned
    IE8 - problikne logo JW Player a pak už jen černá obrazovka :(
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    GLUMON: wordtube jsi zkousel?
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    Nějaké typy na pluginy k přehrávání FLV ?

aktuálně je na webu FlowPlayer ( ne jako plugin ) a po čase fungování zjišťuju, že sice je super .. ale uniklo mi, že nefunguje v Exploreru :/ ( ikdyz kdysi tusim fungoval )
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    BIHARYS: Ty komentáře se pak zobrazí na stránce? Pokud ne (tak nezapomeň nahoře umazat to "komentáře (0)"), dej tam např. Contact Form 7 plugin a udělej celý kontaktní formulář přes něj.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    rozchodil to nekdo IntenseDebate komentare pro WP Shopping Cart? Nejak mi to nic nedela :/
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    Ahoj, prosím, lze nějak uspořádat pořadí prvků v sekci komentáře ve WP. Ideálně:

- kontaktní formulář
    - fileupload
    - verifikace CAPTCHA
    - tlačítko Submit

hledal jsem v souboru comments.php, přidal jsem nejdřív plugin CAPTCHA a pak až FILEUPLOAD...

web: http://www.vykupnabytku.cz/ (hned na 1. stránce)

Díky
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    Resili jste nekdo upravu vzhledu Adminu popr. jen nejake rozsirene nastaveni co komu se bude zobrazovat, vylouceni veci z nastenky etc.?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Add a jQuery DatePicker to Event Posts {WP} | Pro Blog Design
    http://www.problogdesign.com/wordpress/add-a-jquery-datepicker-to-event-posts-wp/
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CRS1138: vyreseno pomoci Mailchimp List Subscribe Form plug-in a pomoci [?php mc_display_widget(); ?] kodu v templatu. Rovnez je treba nastavit landing page v Mailchimp administraci u prislusneho contact listu.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    jo a nemel by to byt widget, ale spis template solution
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    jak byste resili sber dat (emailu)? Jedna se o spolupraci WP-Mailchimp, s tim, ze kdyz se nekdo registruje a potvrdi registraci skrze link v emailu, tak se dostane na stranku s bonusovym obsahem.

Zkratka neco v nasledujicim stylu:

[page-form:email,submit]->[page-submited]+[mail-confirm link]->[page-bonus content]
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    A jeste jedna otazka..

Kdyz mam clanke v rubrice 2. urovne a zaroven je i v te nadrazene, tak se URL generuje jako: domena/rubrika-level1/clanek

Pokud je clanek jen v ten rubrice 2. urovne, tak je url domena/rubrika-level2/clanek

Jezne my budeme mit clanky v rubrikach 1. i 2. urovne, tak by bylo supr, kdyby slo nejak jednoduse zaridit aby se url tvorila domena/rubrika-level1/rubrika-level2/clanek
    Proste aby to reflektovalo realne zanoreni

Nejaky napad? Popr. neresils jste to nekdo?
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    Mate nekdo nasazen Register Plus Redux popr. jiny plugin rozsirujici mosnosti pri registraci?
    Jde mi teda hlavne o moznost volby hesla pri registraci
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam