• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOM:
    a jak delas aktualizace? stahnes novou verzi a zase vsechno opravujes znovu?

Ja mam vlastni CMS takze WP moc nepouzivam (v podsatte jen experimentalne na svem blogu). Ale kdyz uz pouzivam cizi system tak CORE upravy by mely byt tabu a presne jak pises radeji na vsechno hledat plugin aby se to nakonec nesesypalo cele pod rukama.
    KOM
    KOM --- ---
    KOC256: Jak to myslis? Do template souboru v sablonach snad sahas ne? A uz nekolikrat jsem sahal do core funkci WP aby se chovaly, tak jak jsem potreboval. Nic uchylnyho mi na tom neprijde. Vic uchylny mi prijde hledat na vsechno plugin a akorat si WP zasirat...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    no je to dost HC si predstavit ze nekdo saha do celeho WP :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    prave, me to prijde trochu uchylny, hledat na to nakej plugin :-) proste bych tam do sablony tech par radek vratil a je to
    KOM
    KOM --- ---
    KOC256: Mas pravdu, WP vlastne umi zdisablovat komentare a nekde je povolit. To je taky cesta.

KORDA: Asi bych je tam vratil a udelal to jak pise KOC256. Strkat tam neco 3rd party je imho vetsi zlo...
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    KORDA: tak potom asi daky guestbook plugin... ? jaks uz sam pisal :)
    KORDA
    KORDA --- ---
    Smazal jsem cely comments.php v moji sablone a veli dukladne jsem je odoperoval z celyho template takze tahle moznost pada. Hledam neco 3rd party.
    BULHI
    BULHI --- ---
    no umi
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOM:
    IMO ale je to hodne prasacke reseni :(

Neumi WP neco jako defaultne vypnute komentare a proste u toho jednoho clanku by se to zaplo?
    KOM
    KOM --- ---
    KORDA: IMHO by to slo oifovat v sablone. V pripade ze clanek ID = neco, tak bys zobrazil puvodni WP komentare...
    KORDA
    KORDA --- ---
    Mam na webu zakazany komentare a nechce se mi je povolovat (dokonce si myslim, ze jsem je odstranil uplně aby to návštěvníky nemátlo). Ted bych ale na jeden post potřeboval něco jako komentáře nebo jednoduchej chat/guestbook.

Poradite neco jak tohle vyresit?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Posledni aktualitace (WP, WP-syntax, sablony(Atahualpa )) mi zpusobilo ze vsechny PRE zdrojaky se mi radi do jednoho radku :(

Přímé stažení souboru v NETTE pomocí redirectu formuláře | Jan Kocmánek bloguje !!!
    http://blog.jankocmanek.cz/prime-stazeni-souboru-v-nette-pomoci-redirectu-formulare/

A ani upravami to nejsem schopen opravit... prehlizim neco?
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    ZATAMOKO: jestli jsem to dobře pochopil, tak já dělám vlastní boxy ručně přes nějaký framework. Jinak jsem viděl tohle http://more-plugins.se/plugins/more-fields/ a nevypadá to špatně. Dej pak vědět, co to všechno umí případně.
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    Resils jste nekdo vice content edit bloku v adminu?
    Zkousel jsem Page.ly Multi-Edit ale nedari se mi ho rozhybat pro posty, jen pro stranky.
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    CRS1138: prozatim jsem to vyresil ZATAMOKO
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    ZATAMOKO: nevim jestli je to presne co potrebujes, ale zkus http://www.gm-alex.de/projects/wordpress/plugins/user-access-manager/
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    CITRONAK: tjn, ten rolescoper je pro me trochu overkill.
    Tak nakonec to bylo trochu nepochopitelne Activate plugins, coz mi hlava moc nebere, ale asi nevidim ty spravne souvislosti :)
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    ZATAMOKO: pouzivam prave User Role Editor, ktery mi plne vyhovuje. Jeste je http://wordpress.org/extend/plugins/role-scoper/ , ale tomu jsem nikdy neprisel na kloub...
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    Mate tip na plugin pro spravu uzivatelskych prav?
    Docela me zarazilo, ze napr. User Role Editor mi po pridani prava manage_categories umozni jen zmenu poradi, nikoliv zakladani rubrik apod.
    Jde o WP 3.2.1 v singlesite rezimu.
    DR_ANO
    DR_ANO --- ---
    MRTVY_KENNY: Co je to Google?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam