• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KORDA: jaky tag tam pouzivas na generovani toho titulku v kategorii? Priznam se, ze CJ nepouzivam, ale resil jsem tak trochu podobny problem s pluginem WP-Typography. Koukni se na

KINGdesk
    http://kingdesk.com/projects/wp-typography-faqs/#this-plugin-breaks-post-title-links-what-gives

Snad ti to pomuze...
    KORDA
    KORDA --- ---
    Nejnovější problém (teda, dělá to už od začátku ale až teď mám sílu to řešit).

Mám WP 3.2.1, Delicate theme 3.3 a pokud mám v názvu článku diakritiku nebo další znaky, který se mu nelíbí tak je na homepage proste nezobrazí (http://cl.ly/370m3N2y092K392R3H2T) ale jakmile rozkliknu článek tak už bez problému (http://cl.ly/3o2U3F0q2O2C0G2E0t0t).

Nemá někdo radu jak se toho zbavit? Je docela otravný vymejšlet nadpisy bez diakritiky (nehledě na to, že je to skoro nemožný) :)
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    Nevite kde v TinyMCE zeditovat polozky u selectu Formatu (p,h1 atd.)?
    potrebuju tam nechat jen p,h2,h3,h4
    EXIS
    EXIS --- ---
    Ahojte, jestli tu je někdo, kdo by udělal 2 projekty v WP (Je to na bázi hotových templatů - takže jenom minoritní úpravy a design simple grafiky), tak se mi plz ozvěte do pošty (napiště mi maila) a pošlu notičky. Díky :)
    QUITE
    QUITE --- ---
    Potřeboval bych image carousel. Ale nechci jQuery (.js). Nějaký tip/plugin jak to udělat jenom pomocí CSS3 a HTML5? Díky.
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    Problem s vice galeriema v postu, ZATAMOKO, je zcasti vyresen pomoci pluginu Multiple Galleries.
    Jeste musim doresit colorbox, neb si saha na celou sadu obrazku a ne jen na vyber.
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    ZATAMOKO: tak kdyby to nekdo resil, je nutne smazat tabulky po stare verzi MM Forms.
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    Pouzivate nekdo MM Forms Community (popr. PRO) na WP 3.x?
    Instalace probehne v pohode, nastaveni formu taky, vlozeni do stranky taky, ale na frontu se nic neobjevi :(
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    Mám dotaz. Lze nějak v administraci wordpressu zařídit aby se v nabídce stránky objevily nějaké přednastavené kategorie a rozklikávaly se na skupiny stránek. Nebo aby se objevily všechny nadřazené stránky a dál se rozklikávalo na podřazené?
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    máte nějaký osvědčěný tip jak wordpressu zabránil, aby vytvářel "Automaticky vytvořený koncept" pokaždé když se přihlásím? Vygoogloval jsem několik návodů, ale nic z toho nefunguje.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    ZATAMOKO: no zalezi jak hluboce chce primo v clanku spravovat, vkladat z NG primo v clanku jde, nahravat nove fotky nikoliv, ale to asi vis.
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    tez pouzivam nextgen, prijde mi to nejjednoduzsi a nejrychlejsi
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    CRS1138: no ja bych NG taky pouzil, ale pozadavek je na spravu fotek primo u clanku.
    Proberu to s klientem a uvidime co z toho vzejde :)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    ZATAMOKO: pouzivam nextgen, ale to asi taky nechces slyset... :)
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    Kazdopadne nextgen umi vkladat neomezene galerek, ale sprava je mimo post.
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    HADIAK: to ne no, ale chapu te, sam bych to asi delal stejne :)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    ZATAMOKO: obrazky vkladam cez img src, ale to asi pocut nechces... :)
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    Zdar,
    nejaky napad, jak do postu vlozit prubezne 2 i vice galerek?
    Typicky treba pracovni postupy, kdy za odstavcem nasleduje galerka.
    Sprava galerii by mela byt primo u clanku, aby clovek nemusel klikat do pluginu apod.
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    WRONSKI
    WRONSKI --- ---
    CRS1138: Protože jsem musel! .))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam