• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    ADAM: arthemia-free
    ADAM
    ADAM --- ---
    prosím, dokážete někdo zjistit, co přesně za theme je toto? http://zrcadlovkou.cz/

velmi se mi líbí.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CITRONAK: byl to nerovny souboj, ktery jsem vyhral v prvnim kole - dekuji za inspiraci
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CITRONAK: dik, uz rozumim, zkusim se s tim poprat
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    CRS1138: kdyz to vezmu lajcky, tak nad loopem si vytvoris promenou napr $tmp = true; a po vypise prvniho prispevku das podminku if($tmp) { echo "
    "; $tmp=false;} a to je vse. V loopu jsem se nikdy moc nehrabal, takze kde presne to bude ti neporadim. Zkus to proste stylem pokus omyl :D

Vubec nejde o query, ale jen o zakladni php. Pokud to nenajdes do nedele, tak ti s tim pak pomuzu, dneska jsem tuhej a zitra jsem mimo net.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CITRONAK: muzes to prosim trochu rozepsat. Kam pridam promennou? Do query retezce?
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    CRS1138: pridej tam promenou, pokud bude rovna treba true, tak vypise div a nastavi se na false. Vysledne to tak vypise pouze jednou za prvnim prispevkem
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    WRONSKI: no zkusim tu dvojitou query a uvidim
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CRS1138: ovsem $87 mi neprojde
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    WRONSKI: ooo, to vypada nadejne a jednoduse
    WRONSKI
    WRONSKI --- ---
    CRS1138: Já jsem to dělal vždycky jenom jako query_posts( 'showposts=1' ); query_posts( 'showposts=4&offset=1' ); teď bych to udělal asi přes js.

Teď jsem třeba zahlídnul tohle, ale nijak jsem to nezkoumal.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CRS1138: jak tak na to koukam, tak asi pres jQuery, ze? nebo to jde nejak jinak a jednoduse?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    nejaky tip na to jak elegantne a jednoduse rozlozit loop na to, aby mi na strance kategorie vypsala excerpt 1. prispeveku, pak tam vlozim div a pak mi to vypise zbytek excerptu vsech ostatnich prispevku v dane kategorii? Nechce se mi definovat 2 samostane queries, pokud by to slo udelat nejak elegantneji.
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    TOMAS3333: tak som to nasiel, BULHI ma nasmeroval, v sablone kontroluje prava na editaciu postov a stranok
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    CITRONAK: v nastaveni sablony to nie je, myslim ze toto je systemove.

BULHI: leetpress, pouziva na to add_shortcode a tlacitko do editoru pridava javascriptom
    BULHI
    BULHI --- ---
    a co to je za theme? celkem by me zajimalo jak je to udelany
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    Tak se podívej na nastavení té šablony. Je možné, že to tam někde bude, případně pak povýšit práva.
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    TOMAS3333: takto to vyzera, ten druhy riadok tam nizsie "levely" nemaju

TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    CITRONAK: built-in v teme
    KORDA
    KORDA --- ---
    KORDA:
    CITRONAK: Uz jsem to vyresil jinym theme, ktery to nedela. Dekuji.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam