• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    MALER: ok, každopádně mě to na iP funguje - jako s www tak i bez.
    MALER
    MALER --- ---
    CITRONAK: V podstate jo.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    MALER
    MALER --- ---
    Aktivoval jsem na nasi instalaci WP funkci network a od te doby mam problem se s iOS (iPhone/iPad) dostat na titulku hlavniho webu - nekolikrat problikne presmerovani www.optio.cz->optio.cz a zpet a pak safari prohlasi ze prilis redirectu. Zajimave je, ze na prihlaseni do admin casti se dostanu. Na desktopu mi to funguje korektne. Zkusil jsem vymazat mobilni pravidla od WP Super Cache z .htaccess, ale bez uspechu zatim. Napada nekoho na co se jeste podivat? Weby s konkretni subdomenou jinou nez www funguji.
    MALER
    MALER --- ---
    Mam prosbicku. Potreboval bych velmi rychle udelat sablonu na nas firemni server. Myslim ze to je vcelku trivialni, zadne komplikovane veci, jedna stranka seznam clanku, druha stranka clanek a treti +- prazdna stranka pro kontakty a podobne. + asi budu potrebovat pomoc pri setupu WP pro danou sablonu. problemek asi trochu bude, ze to musi bezet 28. rijna. Domlouval jsem se Citronakem, bohuzel nestiha casove... Diky za nabidky do posty.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    btw. pokud nekdo premyslite o video hostingu - zkuste bits on the run - zatim se zda ze funguje velmi dobre a integrace s WP je velmi user friendly nejen pro developera ale predevsim pro final user
    ICESUNLAB
    ICESUNLAB --- ---
    ahoj, určitě to už někdo řešil. feedwordpress mi funguje, ale netuším jak ho přinutit aby mi do příspěvku hodil i obrázek z rsska. ten tam je např v takovémto formátu zadaný: "media:thumbnail url="http://www.neco.cz/obrazek.jpg" width="220" height="163"
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    To musí něco dělat přímo na serveru - nějaká aplikace. Pokud se to pouze přidá v přehrávači, tak to nemá smysl. Návštěvník se stejně dostane k originálnímu streamu.
    WT_MARTIN
    WT_MARTIN --- ---
    CRS1138: Jj, do pluginů jsem také koukal. :-) To právě není ono. Nechci tam dávat jen logo, ale jde mi o to, aby tam měl např. každý klient zobrazené svoje jméno.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    WT_MARTIN: Zkus kouknout i do pluginu, nevim jestli tohle bude to co potrebujes

http://www.longtailvideo.com/addons/plugins/70/Logo-Mover?q=video%20effects
    WT_MARTIN
    WT_MARTIN --- ---
    CRS1138: Díky za tip, vyzkouším. Už jsem na to zběžně koukal, ale právě tuhle funkci jsem tam nikde v popisu nenašel...
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    WT_MARTIN: Zkus JW Player, tusim ze je to

LongTail Video | Home of the JW Player
    http://www.longtailvideo.com/

WordPress › JW Player for WordPress – Flash & HTML5 Video Player « WordPress Plugins
    http://wordpress.org/extend/plugins/jw-player-plugin-for-wordpress/
    WT_MARTIN
    WT_MARTIN --- ---
    Ahoj, měl bych dotaz. Nevíte někdo o pluginu (klidně komerčním), který umožňuje dynamické automatizované umístění watermarku do videa? Např. když mám e-shop s prodejem videoklipů, tak aby každý zákazník měl po zaplacení a zpřístupnění svého účtu video viditelné s watermarkem v rohu ve tvaru svého vlastního jména, např. "Franta Novák". Případně nějaké jiné řešení (asi v PHP), které by toto ve spojení s WP zvládlo...
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Nevite nekdo jak donutit WP/PHP, aby kdyz nahravam velky soubor na server skrze formular, aby mi ne timeout-oval. Mam WP-eCommerce a mam produkt, ktery ma cca 99MB a pokud tento pridam, tak to nacita, nacita, nacita a ve finale vyplivne

"Internal Server Error"

mam v php.ini nastavene tyto hodnoty:

memory_limit = 1024M
    file_uploads = On
    post_max_size = 512M
    upload_max_filesize = 512M
    max_input_time = 600
    max_execution_time = 600
    PEPAK
    PEPAK --- ---
    CRS1138: Nevím, nastaví mi to prý extra jen pro ty skripty, kde je to potřeba.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    PEPAK: na kolik ho mas nastavenej ted?
    PEPAK
    PEPAK --- ---
    PEPAK: Tak už je problém vyřešen. Potíž byla v příliš krátkém max_execution_time.
    KORDA
    KORDA --- ---
    Shanim plugin, kterej by mi (at uz pomoci widgetu nebo na page) umoznil ukazat status jednotlivejch polezek. Nevim jestli je to dostatecne pochopitelny takze priklad:

Lednice:

mleko - available - zelena
    parky - available - zelena
    vajicka - soon to run out - oranzova
    brambory - available - zelena
    maso - out of stock - cervena
    kecup - out of stock - cervena

atd..
    PEPAK
    PEPAK --- ---
    Ahoj,

hledám někoho, kdo mi dokáže vyřešit problém s WordPressem: Někdy během posledního roku se mi nějak zvláštně nabořila instalace, takže teď nemůžu provést automatickou aktualizaci WP - vždy se stáhne a rozbalí aktualizační balíček, ale když dojde na aktualizaci databáze, tak prostě proces tiše skončí a web zůstane v "maintenance" stavu. Stejná instalace na lokálním disku proběhne v pořádku, stejná instalace nakopírovaná do jiného adresáře na webhostingu neproběhne dokonce ani když deaktivuji všechny pluginy. Moje předběžná představa je taková, že se dohodneme na ceně, já dám přístup k pracovní kopii webu a nechám dotyčného přijít na to, jak rozchodit aktualizaci. Když se mu to podaří, dostane oproti sdělenému postupu domluvenou částku. Její výše mě až tak netrápí, pokud bude přiměřená.

Aktualizace je stahována z http://cs.wordpress.org/wordpress-3.2.1-cs_CZ.zip…

Rozbalování aktualizačního balíčku…

Ověřování rozbalených souborů…

Instalace nejnovější verze…

Aktualizace databáze…
    BRADA_CZ
    BRADA_CZ --- ---
    cus, nemate tip na plugin pro pocasi co umi cesky?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam