• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    HADIAK: Ja nasel toto

WordPress › Social Sharing Toolkit « WordPress Plugins
    http://wordpress.org/extend/plugins/social-sharing-toolkit/

a zatim to vypada pouzitelne...

Pro me je podminkou to mit v sidebaru.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    CRS1138: nie je to v sidebare, ale pouzivam toto; HADIAK.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Doporucite mi nekdo nejaky social widget pro sidebar? Aby to umelo FB like, Google+1, Twitter tweet pro danou stranku/prispevek. A musi to byt v sidebaru. Zkousel jsem ShareThis (nejevi se moc spolehlivy), AddThis (nedelalo to presne co jsem chtel, ale uz jsem zapomnel, co mi na tom vadilo). Co pouzivate vy?
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    HITMAN47: vyzkousim. dik.
    HITMAN47
    HITMAN47 --- ---
    možná něco z funkcí pluginu Edit Flow? http://wordpress.org/extend/plugins/edit-flow/ sorry, nemám teď čas to studovat a už jsem ho dlouho nepoužíval... Ale je celkem zajímavej, myslím
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    existuje njakej plugin do WP, kterej by fungoval jako interni log? nechci nic publikovat, ale jednoduse lidi, kteri maji account by mohli pridat neco jako

datum cas: 10.10.2011, 20:30
    dneska sem frantovi koupila svacinu, dluzi mi 12.50

eventy by sli zobrazit/mazat/editovat ??
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    Ahoj, prosím o radu, lze nějak instalovat/spravovat plug-iny ve free hostovaném blogu přímo na serveru wordpress.com ? Nemám FTP a na navigační liště nemohu najít záložku Plugins. Díky
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    HITMAN47: díky, tohle vypadá pěkně.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUPEREGO:
    neznam primo kontext ale pro slovo HOST* mi funguje toto:
    $on = '... host'; switch ($count) { case 1: $on .= '.'; break; case 2: case 3: case 4: $on .= 'é.'; break; default: $on .= 'ů.'; }
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    SUPEREGO: resim to stejne, cestina je zaludna ;)
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    Jak řešíte zobrazování: 0 komentářů, 1 komentář, 2-4 komentáře, 5+ komentářů?

Dosud jsem to řešil formulací "0 komentářů, 1 komentář, Počet komentářů: X". Ale napadá mě, že po světě budou chodit asi i elegantnější řešení, viďte?
    WRONSKI
    WRONSKI --- ---
    Koukám, že si můžu třeba nechat vypsat příspěvky v kategorii "chystané akce" a po proběhnutí akce je automaticky přesunout na jinou stránku do kategorie "proběhlé akce". To se mi hodí .)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    ZATAMOKO: ok, fair enough tomuto rozumim
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    WRONSKI: ja nevim, ale i pozvanky na ruzne akce vetsinou nechavam, kvuli prehledu, co se delo... na druhou stranu jich neni zase treba 3x denne ruzna akce...
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    CRS1138: jeden klient to chce na PR clanky. Jejich klient si zaplati clanek na mesic a redakce se uz nechce starat o odpublikovani.
    WRONSKI
    WRONSKI --- ---
    Třeba pozvánky na akce / programy koncertů...
    Já to zatím řeším ručně, nějak mě nenapadlo, že by na to byl plugin.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    ZATAMOKO: muzu se zeptat na vyuziti? nejak me nenapada, kdy bych chtel, aby se mi prispevek casem schoval.
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    CRS1138: uvidime, jak to bude fungovat :]
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    ZATAMOKO: zajimave, zatim jsem nepotreboval, ale treba se bude hodit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam