• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    PEPAK: s moderováním (schvalováním) komentářů mám taky dobrou zkušenost. jen jsem na blacklist pro komentáře narazil při prohlížení všech možností a zajímalo mě, jestli se s tím nějak pracuje.
    PEPAK
    PEPAK --- ---
    Pokud jsou opravdu hodně opatrní, tak je podle mě nejlepší jim zapnout moderování všech komentářů. Tak to mám já a funguje to docela dobře. Seznamy klíčových slov podle mě moc fungovat nebudou, spammeři jsou dost vynalézaví.
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    Ahoj, řeším teď nějaký web pro skupinu lidí zakyslých ve web 1.0, kteří se totálně bojí povolovat jakékoliv komentáře a nejraději by měli internet bez interakce.

V souvislosti s tím mě napadlo, jestli někde na webu není crowdem tvořený seznam zakázaných slov, která by bylo možné dát do pole "Černá listina pro komentáře". Nebo akismet kromě spamu odchytává i ofenzivní obsah?
    BULHI
    BULHI --- ---
    ani po tretim precteni vubec nechapu ceho chces dosahnout :-) navic teda dotaz "je mi jedno zda php nebo css" trochu napovida, ze by ses na to mel spis vykaslat a vzit proste nakej hotovej theme :-))
    LETADLO
    LETADLO --- ---
    Zdravím ve spolek. Poradil by někdo jak vytvořit trojité menu s proměnlivou pozicí obsahu (články, příspěvky)?
    Představa:

První menu | položka | položka | položka ---rozkliknuto
    --content--
    Druhé menu | položka | položka | položka
    Třetí menu | položka | položka | položka

První menu | položka | položka | položka
    Druhé menu | položka | položka | položka ---rozkliknuto
    --content--
    Třetí menu | položka | položka | položka

První menu | položka | položka | položka
    Druhé menu | položka | položka | položka
    Třetí menu | položka | položka | položka ---rozkliknuto
    ---content--

Je mi jedno jakým způsobem - zda php nebo css. Zkoušel jsem hledat ale není to asi nejčastější požadavek. Díky.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    RIMRR: aby ti mohla bezet multisite pomoci subdomen, je potreba vytvotit tzv. widlcard pro subodmeny. Jde o to, ze jakykoliv pozadavek na subdomenu je dan na danou domenu, ktera tento pozadavek zpracuje (zobrazi web).

viz http://codex.wordpress.org/Create_A_Network#Step_2:_Setting_Wildcard_Subdomains

Pokud to nemohou udelat, muzes provozvoat multisite pomoci podslozek na hlavni domene. http://codex.wordpress.org/Create_A_Network#Step_4:_Installing_a_Network
    RIMRR
    RIMRR --- ---
    K problému WP multisite, v tomto případě PIPNI sdělilo: "subdomeny jsou u nas separatni vhost." Při své neznalosti nevím co si mám pod tím představit.
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    TEKKET: na pipni uz mame zabehnuty wp s kopou contentu, previest to by bola pain in the ass, cize by bolo najlepsie keby sa ten multisite podarilo rozbehnut
    TEKKET
    TEKKET --- ---
    TOMAS3333: pipni na cms vůbec jako nevím nevím. musíš, nebo máš možnost volby?:)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    TOMAS3333: od pipni jsem kvuli WP odesel i se vsemi zakazniky pro ktere delam.
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    nema niekto skusenosti s rozbehanim Multisite na pipni?
    PEPAK
    PEPAK --- ---
    Může za to plugin sCategory Permalink, který není kompatibilní s WordPressem 3.3.
    PEPAK
    PEPAK --- ---
    Co myslíš tím "aktualizovat permalinks"? Permalinks samotné fungují, akorát WordPress nepozná, ke kterému ID postu patří.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    zkusil bych aktualizovat permalinks, jinak google - neverim, ze se to nestalo i nekomu jinemu
    PEPAK
    PEPAK --- ---
    Tak, záloha se uploaduje.

Docela jsem zvědavý, jestli to potká ještě někoho. U mě se to projevil nesmírně záludně, protože celá administrace běžela perfektně, titulní stránka se také zobrazuje v pohodě, problém ale nastává s jednotlivými posty - ty totiž vyhodí chybu, že nebyly nalezeny.
    PEPAK
    PEPAK --- ---
    Hmm. Tak jsem právě zjistil, že ve WordPressu 3.3 funguje úplně všechno, akorát všechny stránky nadávají, že nebyly nalezeny. Ještě že mám zálohu...
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    12 Days of Christmas | WooThemes
    http://www.woothemes.com/12-days-of-christmas/
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    jaké e-shop pluginy používáte v českých podmínkách?
    HITMAN47
    HITMAN47 --- ---
    MRTVY_KENNY: Jo jo, od verze 3 můžeš aktivovat "network" http://codex.wordpress.org/Create_A_Network#Step_3:_Allow_Multisite - není to tak složitý, jak se může zdát, pokud to budeš mít nastavený na sub-directories (což asi chceš), tak by to mělo být bez problémů. Pak si ve wp-admin/network/ vytvoříš novou "site", vyexportuješ si obsah toho současnýho webu a naimportuješ do toho novýho (http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-importer/)

Teď si nejsem jistej, jestli tam wordpress pořád automaticky dává do adresy "blog" (neco.xx/blog/neco), já mám kvůli tomu aktivovanej tenhle plugin - ale to už je teď snad zbytečný - může někdo potvrdit či vyvrátit? :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    HITMAN47: slysim prvne, ale po progoogleni mi to heslo mozna bude i stacit.. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam