• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CRS1138:
    ja to parkrat zalohoval ale bylo to tak otravne ze posledni dobou jsem na to kaslal... skoda ze neumi delat zalohy sam na tlacitko :o)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOC256: od jiste doby WP bez zalohy neaktualizuji
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256:
    Tak uz OK. Stacilo z rootu smazat soubor .maintenance a aktualizaci spustit jeste jednou automaticky...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    konkrétněji:

Aktualizace je stahována z http://cs.wordpress.org/wordpress-3.3.1-cs_CZ.zip…
    Rozbalování aktualizačního balíčku…
    Ověřování rozbalených souborů…
    Instalace nejnovější verze…
    Soubor se nepodařilo zkopírovat.: /htdocs/wp-admin/js/cat.js
    Instalace se nezdařila

A tady to prostě umřelo. Překlik kamkoliv vyvolá tu hlášku...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Tak mě dneska potěšila aktualitace WP :)

skončilo to nějakým zásekem kde nyní čumím na:

Web je dočasně nedostupný kvůli plánované údržbě. Zkuste to prosím za chvíli znovu.

A samozřejmě zálohu nemám... Jak web dostanu do použitelného stavu? Kde je nějaký LOCK (soubor, záznam)?

Nyní se nedostanu ani do adminu WP.
    ZATAMOKO
    ZATAMOKO --- ---
    Zdar,
    potrebujeme vlozit vodoznak (PNG s logem) do vsech obrazku, ktere uz jsou na serveru a zaroven vodoznak automatizovane vkladat pri ukladani novych.
    Vyuzivame standardni wp galerii (mirne upravenou).

Nasel jsem par pluginu, ale vesmes do obrazku placnou text. PNG vodoznak umi napr. http://wordpress.org/extend/plugins/transparent-image-watermark-plugin/ ale neumi zmenit pozici...

Nevite o necem funkcnim?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    a kdyz to das jen na zkousku se 777?
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    GUDRUN: tak jsem tu adresarovou strukturu vytvorila, ma cela 775 prava, a ted to pise:

Warning: copy(/var/www/virtual/sir-ka.cz/htdocs/wp-content/uploads/2012/02/hry.png) [function.copy]: failed to open stream: Permission denied in /var/www/virtual/sir-ka.cz/htdocs/wp-admin/includes/file.php on line 348

Warning: getimagesize(/var/www/virtual/sir-ka.cz/htdocs/wp-content/uploads/2012/02/hry.png) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/virtual/sir-ka.cz/htdocs/wp-admin/custom-header.php on line 665

a ted uz jsem ztracena, jak to resit, kde hledat chybu...

(nahravam obrazek do zahlavi)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    CRS1138: sorry jsem to odeslala napul dopsane omylem.
    Nahravam pres wp. A pak koukam na situaci pres ttcm.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    jeste jeden dotaz:
    Nepovedlo se vytvořit adresář /var/www/virtual/sir-ka.cz/htdocs/wp-content/uploads/2012/02. Zkontrolujte, jestli má nadřazený adresář práva zápisu?

v ttcm wp-content ma 775, ale uploads tam vubec nemam. Vytvorit? nebo co muzu delat?

CRS1138
    CRS1138 --- ---
    GUDRUN: ten soubor vytvaris pres WP nebo pres FTP?
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    jeste jeden dotaz:
    Nepovedlo se vytvořit adresář /var/www/virtual/sir-ka.cz/htdocs/wp-content/uploads/2012/02. Zkontrolujte, jestli má nadřazený adresář práva zápisu?

DR_ANO
    DR_ANO --- ---
    EVENT ORGANISER: Detail eventu se mi nevim proc zobrazuje v poli widgetu, tudiz je to nudle k neprecteni. Na druhem webu je to ok. Nastaveni stejna. Netusite nekdo co s tim?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    GUDRUN: .htaccess bys mela mit v rootu a pak az v dalsich podadresarich, jinak tak tam zkus nakopirovat prazdnej soubor s timto jmenem, jestli to zarve, ze neco takoveho uz existuje
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    HITMAN47: total commander, jj to jsem dala, vidim v rootu .htgroup a .htpasswd ale .htaccess ne... nevim jestli muze bejt v nejakem podadresari, v tech logickych jsem ho nenasla...
    HITMAN47
    HITMAN47 --- ---
    GUDRUN: nenašla .htaccess? Co máš za ftp klienta? Třeba v Total Commanderu je potřeba někdy zobrazit skryté soubory (Net / FTP Show Hidden Files)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    GUDRUN: bylo potreba znovu vygenerovat permalinky, nasla jsem to na nejakem foru. Takze jsem dala defaultni, kdybych chtela nejake jine, musim aktualizovat .htaccess a pac jsem ho nenasla, tak nevim, jak to udelat...
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    MALKUS: to zni logicky celkem, ale nikde ho tam nevidim... :-(
    MALKUS
    MALKUS --- ---
    GUDRUN: nepedělal ten buddypress nějak htaccess?
    Jinak s tím buddypressem nemam zkušenosti
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    Prosila bych o pomoc a radu. O vikendu jsem pro znameho rozjela wordpres, zaucila ho, a vcera volal, ze tam toho asi dal moc, prekrmil to a rozbil. haha.
    Nainstalovat si buddypress, kterej funguje od verze 3.3 do verze 3.0 a tim to rozbil, pravdepodobne. Natolik, ze zmizela i logovaci stranka.
    Smazla jsem natvrdo ten plugin, logovaci stranka se obnovila, ale blog se porad nezobrazuje. Upgradla jsem na 3.3, nainstalovala zpet ten plugin, ze kouknu do nastaveni a vypnu to nejak, ale nejde mi to.
    At je plugin vypnuty nebo zapnuty, zobrazuje se mi jen uvodni stranka a vsechny podstranky jsou nefunkcni, 404. Nechci obnovit budypress, chci rozchodit co tam je.
    Jestli pro me mate nekdo nejaky hint, budu vdecna, nic jsem nevygooglila. Dekuju.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam