• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    KOM
    KOM --- ---
    CRS1138, CITRONAK: Diky kluci, oba vypadaji dost nadupadne, tak snad vyberu ten spravny :)
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    KOM: jedine woocommerce od woothemes
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOM
    KOM --- ---
    Mate nekdo pls zkusenosti s pluginem pro e-shop? Je jich tuna a dal bych spis na vase zkusenosti. Potrebuji pouze vypis produktu, detail produktu, objednavka na dobirku. Nepotrebuju zadnej strasnej kolos. diky
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    SUN_VU_KUNG: tak to bude asi složitější, zdá se, že nová nextgen gallery používá trochu jiné tagy pro vložení galerie... takže se v tom musím trochu povrtat :)
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    CRS1138: hm, zkusil jsem hodit do view/gallery.php do divu thumbnailu řádek s voláním alt textu sice to funguje ale musel bych to celé přestylovat a pak jsem si všimnul, že kousek nad tím je to stejně zavedené, aby se název zobrazoval pod thumbnailem obrázku v galerii, ale mě se tam prostě nezobrazí... v CSS galerie je i tahle položka ostylovaná, ale nějak se to tam nenačítá.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    co sablona pro NextGEN?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    SUN_VU_KUNG: porad je to nacita z Alt/Title
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    Prosím o radu - WordPress 3.3.1. - NextGen Gallery - dělal jsem update z WP 2.0, vše celkem ok, jen bylo potřeba znovu přepsat CSSka, protože se přeci jen za tu dobu pluginy změnily... nicméně, u NextGen gallery jsem měl v předchozí verzi v galerii pod každým obrázkem jeho název (načítalo ho to z Alt. titulku tuším z Galerie). V nové verzi mám sice Alt. titulky vyplněné, ale galerie je nezobrazuje. V nastaveních jsem nikde nenašel volbu zapnout/vypnout toto zobrazování, a předpokládám,ž e to není záležitost CSS... bude to určitě nějaká blbost, když to předtím fungovalo, ale je to už nějaká doba, a nemůžu si vzpomenout... tak kdyby někdo věděl... díky.
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    WRONSKI: Parada! s WP vlastne zacinam, driv jsem delal jen v HTML a tak jsem hledal "fontsize/font size" a "font - size" mi hledani samozrejme nenaslo, vysku radku jsem taky nastavil. jeste jedno diky moc. :)
    WRONSKI
    WRONSKI --- ---
    A zároveň bych asi upravil letter-spacing na -1px nebo to úplně smazal.
    WRONSKI
    WRONSKI --- ---
    V administraci wordpressu klikni na Appearance / Editor a ve style.css najdi #content .entry-title. Je tam hodnota font-size: 50px; zkus ji změnit.
    Zároveň by to asi chtělo upravit line-height.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    JAVESEU: #content .entry-title { style.css - line 681
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    JAVESEU: ps: Font je moc obrovskej stacil by mi polovicni.
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    Ahoj, potreboval bych poradit jak u sablony Absolum http://wordpress.org/extend/themes/absolum zmenim velikost nadpisu u prispevku. muj web http://javes.eu Ten font je silenej, a editaci css jsem to nikde nenasel. Za kazdou radu budu vdecny.
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    CITRONAK: Jo, reinstaloval jsem šablonu... :)
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    BOBASH: uz si to fixnul? Me to asi funguje ok :-D
    BULHI
    BULHI --- ---
    me to teda nejede vubec :-)
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    Netušíte někdo, čím by mohlo bejt to, co provádí www.autickar.cz? Obsah tam očividně je, při kliknutí na některou ze stránek (O nás atd.) to zobrazí i widgety v sidebaru s aktuálníma komentářema apod., ale nezobrazí to příspěvek jako takovej. Zkoušel jsem přeinstalovat šablonu, ale nepomohlo to. Zkoušel jsem aktivovat jinou šablonu, ale pak to už browser neotevře vůbec...

Nějaký nápady? Jsem v koncích...
    JTP
    JTP --- ---
    Nemáte někdo zkušenosti s novou verzí modulu Simple:Press? Potřeboval bych tam dostat češtinu a nějak se mi nechce platit nekřesťanské prachy za registraci do fóra, kde se to probírá.
    Nebo jestli někdo znáte něco lepšího, co si navíc umí ze Simple:Pressu přetáhnout data, sem s tím :)
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    MALER: Mno, vic me zatim fakt nenapada. Mozna tak zajit do permalinks (trvalych odkazu) v nastaveni, zda to nejak nepomuze...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam