• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    JAVESEU: Tak to se mi taky podarilo, pomoci dvou pluginu, sice to neni ideal ale ucel splnuje.

Posledni dotaz, jestli mi nekdo doporucite nejaky plugin pro dochazku? Potreboval bych aby kdyz uzivatel hlasuje pro mozna aby mohl doplnit sve rozhodnuti o nejaky text + aby se po hlasovani zasilal email na mnou zvolenou emailovou adresu.

Diky.
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    Zdar, tak mam dalsi dotaz :) Nevim si rady jak nastavit pro uzivatele kteri se budou pomoci pluginu "attendancelist" vyplnovat ucast na akcich. Potreboval bych aby kdyz se prihlasi je to hodilo zpatky na stranku ze ktere prisli a ne do profilu. Diky za radu.
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    Tak jsem ho jen povolil a vsechno funguje :)
    Diky moc!
    BULHI
    BULHI --- ---
    coz bude asi

RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ - [L]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]
    BULHI
    BULHI --- ---
    no tak to se nedivim, ze ti to nefunguje :-) vloz do nej to co ti tam wordpress po nastaveni permalinku pise
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    MALKUS: Koukam na FTP a .htaccess tam je ma 36 B a kdyz ho edituju obsahuje

# BEGIN WordPress

# END WordPress

JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    Takze tohle je zrejme spatne? Nebo ho mam zalozit rucne?

MALKUS
    MALKUS --- ---
    JAVESEU: máš na hostingu aktivní htaccess? Protože pokud jej tam nemáš v přesné formátu .htaccess tak ti to dělá tohle
    nebo je možné že na hostingu 90 spravuješ ten htaccess jen přes web (jejich) to taky někde mývaj
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    Tohle mi to dela pri prechodu z hlavni stranky na prispevek (hlavni stranka se zobrazi)

JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    Tohle napriklad nastavim

HADIAK
    HADIAK --- ---
    JAVESEU: skontroluj htaccess...
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    JAVESEU: a jak to mas nastavene? nepise ti to k tomu neco? mas tam jenom formular a tlacitko na te strane nastaveni v adminu?

jinak to ?p=123 funguje vzdy
    PEPAK
    PEPAK --- ---
    Mě tedy linky typu ?p=123 fungují bez problémů i teď, i když jsem je nikdy neměl zapnuté.
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    HADIAK: jj to vim, ale nevim jak to zmenit u stavajicich linku na clanky atd. kdyz to zmenim ty novy budou nove ale stary hazi 404 :(
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    JAVESEU: Choosing your permalink structure

In the Settings → Permalinks panel (Options → Permalinks before WordPress 2.5), you can choose one of the "common" structures or enter your own in the "Custom structure" field using the structure tags.

Using Permalinks « WordPress Codex
    http://codex.wordpress.org/Using_Permalinks
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    Ahoj, potreboval bych pomoc. Potreboval bych zmenit nastaveni trvalych odkazu z http://javes.eu/?p=123 na http://javes.eu/nazev-prispevku/, kdyz to udelam, tak se samozrejme nic nedeje, respektive odkazy neexistuji, potreboval bych poradit jak predelat, v adresarove strukture jsem nic nenasel :( Diky za jakoukoli radu.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    netusi nekdo o plugu, kde by se dala navstevnikem volit karma tagu?

jde o to, ze bych chtel byt schopen ohodnotit tag stylem libi/nelibi a nejake ciselne vyjadreni (od -1 do 1 klidne), vsechny plugy, co jsem videl jsou pro clanky nebo komentare, potreboval bych ale tagy..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    u pluginu Google Ajax Translation jste se nekdo nahodu nesetkali s chybou:

google ajax translation wordpress in_array() expects parameter 2 to be array, null given
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    BULHI: tak ja s tim mel problem jen jednou a to kdyz jsem mel nainstalovany WP na LAN a presouval to na zakaznikuv server.
    BULHI
    BULHI --- ---
    no ja to teda nikdy neupravoval v databazi rucne, proste zadam v adminu novy url, ulozim, pak exportnu databazi a nahraju ji na novy lokaci.. na ty stary to pak teda spadne :-) ale obvykle to byl presun z nejaky temp verze na ostrou, takze jsem puvodni stejne mazal.. kazdopadne muzes si to kdyztak zalohovat a vratit tam puvodni data
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOC256: obcas se takove a podobne problemy vyskytnou - nevim jestli se to vztahuje na tve problemy, ale zkus se kouknout na http://davidcoveney.com/782/mysql-database-search-replace-with-serialized-php/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam