• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MRTVY_KENNY:
    tak pak si to asi nacita locale od navstevnika z browseru ne? a nebo porad nechapu jak to myslis :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KOC256: no ja vim, ale je matouci, ze jeden radek je timestampnuty jako v 8h a ten pod nim, ktery prisel az po nem, je timestampnuty jako v 6h..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MRTVY_KENNY:
    no ja prave myslel ze to jen na konci... a u mereni te zajima rozdil ne tak ti je jedno zda to pocita kveten a nebo duben :)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KOC256: takhle.. ono je to v tom index.php prvni radek a posledni. a ten rozdil neni mezi chycenim casu nahore a dole, ale oboji je posunute..

kdyby to bylo behem skriptu, tak predpokladam, ze by se shiftnul jen ten konec..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MRTVY_KENNY:
    neco behem scriptu ti zmenil locale...
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    takova zvlastni vec..
    stavaly se nam vypadky, takze mam pro hosting tedka logovani delky behu skriptu. mam to v index.php wordpressu, je to postavene v chytnuti microtime() na zacatku a na konci a spocteni rozdilu.

divne je, ze kdyz clovek otevre
    www.mujblog.cz/
    mam spravne casove pasmo (ted 10:30)
    kdyz ale otevre
    www.mujblog.cz/nejakyclanek/
    do logu na zaklade microtime() dostanu -2h..

nechapu.
    RADDINO
    RADDINO --- ---
    neznáte někdo nějaké řešení, když bych chtěl pro každou stránku jiné vertikální menu? zkoušel jsem něco googlit, ale na upravování šablon a funkcí se necejtim, takže bych radši nějakej plugin
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MRTVY_KENNY:
    je to mozne ale nektere i ty co nechava jsou vylozene tutovky...
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KOC256: on podle me maze vylozene tutovky, nekdy se stane, ze nekdo nasazi vice odkazu a padne to do podezrelych, ktere se musi se schvalit.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MRTVY_KENNY:
    asi ej uklada... ja to mazu rucne... nechal jsem si zadni vratka kdyby prece jen neco oznacil spatne.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JIMX:
    nesezere to default overovaci logika a musel bys tam resit cokoliv vice nez jen $form->isSuccess() a taky by sis musel resit vlastni JS validator...
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    JIMX: necim se to proparsuje a spamy proste nevidim. jestli je rovnou neulozi, nebo az pote je smaze, nevim.
    JIMX
    JIMX --- ---
    KOC256: proč by nešlo použít RAND, když si ty hodnoty c1 a c2 posíláš přes hidden input?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Jak neotravovat uživatele s antispamem? – realizace s podporou NETTE | Jan Kocmánek bloguje !!!
    http://blog.jankocmanek.cz/jak-neotravovat-uzivatele-s-antispamem-realizace-s-podporou-nette/
    JIMX
    JIMX --- ---
    MRTVY_KENNY: akismet ale odstřeluje až vložené příspěvky, ne?

KOC256: no tak zrovna captcha je celkem snadno prolomitelná tlupou indů opisujících kódy; což funguje normálně jako placená služba ...

... a když tak koukám po guglu, tak jsem narazil i na tohle http://www.captchasniper.com/ ... a je tam celkem slušná úspěšnost u většiny těch kódů, takže že by se to nedalo prolomit je blbost :-)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    a ten akismet tohle neumi? ja jsem s nim spoko, nijak se neprojevuje a mesicne odstreli stovky spamu..

na jine sajte jsem musel casem pridat alespon opisovani cisel, ale dneska je mozna i nejaka mene otravna metoda (veci typu pocitani, jak dlouho trva zapis postu, nefungovaly)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOC256: je videt, ze dokaze do eteru vypoustet akutni generalizace (slusne receno)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CRS1138:
    tak pokud budu delat veci jako FB nebo GO tak jasne ze potrebuji neco na co se ojebavka neda naprogramovat. Ale pokud mám blog kde je traffic max jednotky tisíc lidí denně tak se nikomu nevyplatí programovat extra hackovací nástroj a jsou samozřejmě i metody jak neotravovat uživatele captchou.

No jde videt ze o tom fakt dokazes uvazovat v abstraktni rovine... ;-)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KOC256: jj banda amateru z Google a z FB programotorskych tymu ji tam dava, protoze nevedi lepe
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JAVESEU:
    ja mam za to ze otravovat navstevniky captchou je jiz u profiku prezitek...
    JIMX
    JIMX --- ---
    JAVESEU: WangGuard je nejakej moc slozitej, Clickcha je pro samostatny bbpress, do bbpressu jako pluginu ve wp to neumim nainstalovat a human test je jenom pro registraci, ja to potrebuju k anonymnim prispevkum
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam