• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    kdyz dam zobrazit clanky z nejake kategorie/rubriky tak ten vypis ignoruje pozici takovyho toho readmore tagu, funguje to spravne pouze na vypisu vsech clanku..jak to resit?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MRTVY_KENNY: yeah baby, tenhle thread jsem vcera nejak prehlid - a zda se ze vse facha jak ma.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    BULHI: zkusil jsem, ale moc to nefacha, je hlavni problem v tom, ze kdyz mam v backendu vic tech poli (napr. slidedeck s 15 slides) tak se tahle hlaska vypise v back endu 30x - client chce preview a tusim, ze tohle by mohl byt kamen urazu
    BULHI
    BULHI --- ---
    hele kdyz ti to pise "You can reenable it by clicking here" tak tam klikni a uvidis ne? :-)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    CRS1138: obecne.. vyvijet.. pokud tam jeste nemas obsah a neco vyvijis, tak mozna lepsi si vzit jen to, cos "vyvinul" a placnout to na cerstvou instalaci. zalezi kolik jsi tam toho uz ponastavoval. rozdily verzi muzou byt jak v souborech, tak v databazi.

a konkretne to vyresis do ofic updatu viz http://wordpress.org/support/topic/wp-342-broke-qtranslate-2531
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MRTVY_KENNY: jako zalohu 3.4.1 nemam, protoze jsem ten web zacal vyvijet na 3.4.2 - spis mi jde o to, jestli to pujde tak jednoduse jako jenom tam nahrat wp-admin a wp-include ze starsi verze.

A neboj zalohu si udelam.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    CRS1138: tak urcite ses ridil pokynama a mas zalohu, ne? :o)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Jak by jste provedli downgrade z 3.4.2 na 3.4.1? qTranslate mi haze error:

"The qTranslate Editor has disabled itself because it hasn't been tested with your Wordpress version yet. This is done to prevent Wordpress from malfunctioning. You can reenable it by clicking here (may cause data loss! Use at own risk!). To remove this message permanently, please update qTranslate to the corresponding version."
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    MRTVY_KENNY: díky!
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    SUPEREGO: tady je to popsane, potrebujes hlavne .mo
    .po je jakoby zdrojak

Translating and editing language files (.po and .mo) - OSClass
    http://doc.osclass.org/Translating_and_editing_language_files_(.po_and_.mo)
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    Poradili byste prosím s překladem šablony do češtiny?

Přeložil jsem .po a přehrál to stávající v wp-content/themes/moješablona/lang ale v praxi se to nijak neprojevuje. asi jsem opomněl nějakou úplně lame věc, ale google neporadil...
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CRS1138: co ten page-flip resil to nekdo? I treba jinak nez WP pluginem?
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    ahoj

prosim jak nejlepe zajistit aby jakykoliv nove prichozi videli uvodni nahledy
    ale dovnitr postu se dostali az po prihlaseni??

dik moc
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CRS1138: nikdo neresil?
    BULHI
    BULHI --- ---
    aha, no ja nemam vubec prehled, jestli je to normalni, tak oukej
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    BULHI: hm, na to jsem taky koukal a to mi přijde celkem jako standardní nabídka i u levnějších šablon. těch shortcodes taky není zrovna moc.
    BULHI
    BULHI --- ---
    features - theme options.. ale jsou tam jen screenshoty, tak buh vi co tam je v realu :-)
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    BULHI: jaké přesně vlastní nastavení máš na mysli?
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    JERRYGN: přijde mi to moc, max 50. Jinak doporučuji woothemes.com
    BULHI
    BULHI --- ---
    no proklikal sem to narychlo, ale vypada to, ze to tam ma celkem pekny vlastni nastaveni? me kilo prijde celkem ok, ten theme zjevne neni jen holy html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam