zdravim! 2 tydny zpatky se mi stalo nasledujici:
ze dne na den prestal wordpress fungovat. jak stranky zvenci, tak administracni rozhrani. pri pokusu pristoupit k obojimu jsem dostal jen prazdnou stranku, nic jineho. sahl jsem tedy do db a deaktivoval vsechny pluginy, cimz jsem rozchodil stranky i administracni rozhrani. postupnym aktivovanim pluginu jsem prisel na ten, ktery mel na starosti vypadek. zkusil jsem ho znovu aktivovat, abych se presvedcil, ze to byl skutecne on, ovsem nesel aktivovat, neb mi wordpress zahlasil, ze plugin zpusobil vazne potize, a proto nemuze byt aktivovan. i kdyz jsem plugin odebral a pridal znovu, nenecha me ho aktivovat. zkousel jsem i dalsi 2 verze (novejsi) a taky bez uspechu.
proto by me zajimalo, kde si wordpress uchovava informace o tom, ze nejakej plugin nefungoval korektne? nesetkal se s tim nekdo? nevite, kam bych se mohl mrknout? googlil jsem jak divej a zatim jsem se nedobral k nejakemu kloudnemu reseni.
jo, jedna se o placenej plugin na zalohu wordpressu. jejich podporu jsem uz kontaktoval - dle nich je to chyba te konkretni instalace. coz muzu potvrdit, protoze na dalsich 3 blozich mi to funguje v pohode.