• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KEPASO: ja nakonec pouzil Like-Button-Plugin-For-Wordpress a dopsal si do toho G+ a twitter sam. Kazdopadne diky za doporuceni, kouknu na to.
    Tech pluginu na toto je spousta, ale presne jak pises u vetsiny mi neco vadi
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    KEPASO: dej jim utm tagy a sleduj pres GA
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    btw dotaz. sledujete nejakym zpusobem klikani na odchozi odkazy z vaseho blogu? muzete mi neco doporucit?
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    CRS1138: to jsem resil celej vikend. vyzkousel jsem snad 10 pluginu a vzdycky mi neco vadilo. nakonec jsem si vybral http://wordpress.org/extend/plugins/social-sharing-toolkit/ a upravil si ikonky.

SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    BULHI: to bylo jádro pudla, díky!
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MRTVY_KENNY: nevalidni kod mi u toho sharethis dost vadi, zkousel jsem addthis, ale zpusob jakym mi to zobrazuje ikony je ponekud rozsypany.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    CRS1138: sharethis
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    ERED_MITHRIN: skoda, ze nema aktualni ikonu pro G+
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    BOBULIX: na win v chromu je to ok, mozna proto jsem to nechapal..
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    CRS1138: http://wordpress.org/extend/plugins/add-to-any/ a vyberes si, co tam chces zobrazit
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Jaky plugin pouzivate pro zobrazeni social button v postech pro social media (konkretne potrebuji mit FB-like, G+1+, tweet vzdy pro ten urcity post, kde zrovna visitor je)
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    SUPEREGO: tenhle problem mi to delalo na localhostu jenom a htaccessem to nebylo... nastaveni webserveru
    BOBULIX
    BOBULIX --- ---
    Tak ani v Safari neni všechno v pořádku.
    BOBULIX
    BOBULIX --- ---
    Ha. Tak v safari na Macu to zobrazuje v pořádku. V chromu blbě.
    BULHI
    BULHI --- ---
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    CITRONAK: To, co jsem napsal do htaccess jsem našel tady http://codex.wordpress.org/Using_Permalinks#Creating_and_editing_.28.htaccess.29

Web mám úspěšně nainstalovaný na hostingu u OneBit. Mám tam svůj zkušební web. A mimochodem jsem odtamtud jeden wp projekt přesouval na hosting u Wedosu a po tom přesunu začaly "pěkné" permalinky fungovat. Ale teď jsem koukal na tamní file permissions a jsou ještě omezenější než na onebitu.

Nevím jestli jsem to teď akorát víc nezamotal, ale díky za navedení na hosting, po čase se asi zas ozvu jejich uživatelské podpoře, funguje dobře.
    BOBULIX
    BOBULIX --- ---
    MRTVY_KENNY: Jojo, to je ta část kódu. Jenomže tomu nerozumim natolik, abych ho opravil.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    SUPEREGO: to, cos napsal do .htaccess je to, co ti to ukazalo v adminu v permalinks?

mas to na lokalu nebo na hostingu? Pokus na hostingu, mas jej overeny? (uz tam mas funkcni wordpress?) mozna to dela hosting, kdyz se ti to vraci na puvodni hodnoty, ale to by bylo uz opravdu divne...
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    BULHI:
    1. když má adresa formát mojedomena/?p=364 tak funguje (zobrazí se stránka)

když přepnu ve wp adminu permalinky na jiný formát a adresa vypadá třeba takto: mojedomena/tento-prispevek tak nefunguje (chyba 404)

když pak přepnu zpět na defaultní podobu permalinků a formát je zase mojedomena/?p=364, začnou se zase tytéž příspěvky zobrazovat

2. do .htaccess jsem napsal toto:

# BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ - [L]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule . /index.php [L]
    </IfModule>
    # END WordPress

I tak se ale opakuje problém, který jsem popsal v bodu 1. Navíc se po chvíli obsah .htaccess zase vrátí na původní hodnotu, což je

# BEGIN WordPress

# END WordPress

any help?
    BULHI
    BULHI --- ---
    jestli to system neprepise sam, tak se na prava vykasli a napln si to proste sam tim, co ti wp vygeneruje, jak ti psal CITRONAK .. pokud jsi to uz udelal, tak je chyba nekde jinde.. taky by pomohlo specifikovat, co to znamena, ze to "nefunguje" :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam