• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    panove cim je tohle? jsem administrator, ale pri pokusu dostat se na tuhle url:
    wp-admin/admin.php?page=functions.php

► Nemáte dostatečné oprávnění pro přístup na tuto stránku.

CRS1138
    CRS1138 --- ---
    TRZNICE: ja pouzivam WP-eCommerce ze http://getshopped.org/ ale uzivatelska podpora je bohuzel dost tristni...
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    CRS1138: asi tak... hele zeptam se jeste na eshop pluginy pro wp... kterej je nejlepsi? nejlepsi = spousta kvalitnich pluginu zdarma i placenych, dobra support komunita a vubec :)

hloubkove jedu woocommerce, ale prijde mi to strasne vorezany
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KEPASO: ja bych to resil jinou strukturou taxonomie, napr. mit tag damske, panske a kategorii produktu mikiny a pak template, ktery by mi vypisoval /mikiny/ && panske
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    ahoj, resil jste nekdo duplicitu podkategorii? wordpress mi neumoznuje zalozit napr.: 2 podkategorie „mikiny“ ve dvou nadrazenych kategoriich „damske“, „panske“:

/damske/mikiny
    /panske/mikiny

da se to nejak resit?
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    SUPEREGO: jasne to jo, jinak ten qtranslate funguje vcelku normalne, akorat me stval ten mysql warning u toho pluginu pro preklad url slugu

ja delam o 100% vic joomlu, ale nekdy sahnu po wp, kdyz je to nejakej miniweb... ale to wpmlko si casem urcite koupim do supliku :)
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    TRZNICE: budget 0 neexistuje. Platíš časem, po který se musíš srát s nefungujícím freewarem; což často převýší cenu placené verze (která má obvykle fungující uživatelskou podporu atd)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    TRZNICE: no tak se to stejne vyplati ;) obzvlaste, kdyz si uvedomis ze ta licence je neomezena na pocet site... zvysujes tak svoje vybaveni co by developer
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    CRS1138: to jo, ale kdyz ma clovek budget 0? :(
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    TRZNICE: wpml.org - nejlepsi reseni pro qTranslate

well worth of every single penny
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    reseni pro qtranslate slug - delalo to bordel s mysql errorem a proste sem se nespokojil s pouhym nezobrazovanim erroru a warningu... zde je reseni kdyby to nekoho potkalo:

typ warningu: Warning: mysql_real_escape_string() expects parameter 1 to be string, object given in /vase-cesta/wp-includes/wp-db.php on line 789

reseni:
    v souboru qtranslate-slug-with-widget.php najdete nasleduji tri radky:

function qTranslateSlug_category_link($link, $id){
    //TODO: implement it!
    global $wpdb, $q_config, $qts_use_language, $wp_query;

a nahradte timto:

function qTranslateSlug_category_link($link, $id){
    //TODO: implement it!
    if ( is_object($id) ) {
    $id = $id->id;
    }
    global $wpdb, $q_config, $qts_use_language, $wp_query;
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    COLONEL: ad1) CSS a nth-child() pseudo selektor
    ad2) budes si muset vytvorit rozdilne templaty pro kazdy header;

nebo mit php 'switch' v tom templatu pro spolecny header a pomoci is_page(); funkce prirazovat ruzne obrazky…

Obe metody maji sve vyhody i nevyhody.
    COLONEL
    COLONEL --- ---
    Ahoj,
    1.rád bych si na svých zkušebních stránkách nastavil pro každou menu položku, jinou barvu textu. Příklad: tlačítko home má text červený, tlačítko kontakt má text zelený.

2. jak nastavit odlišný header obrázek pro každou položku?
    Příklad: v sekci Home je obrázek A, v sekci Kontakt je obrázek B

prosím poraďte
    QUERER
    QUERER --- ---
    TRZNICE: jéj, no jasně... chjo, to jsem si zase jednou seděla na vedení... moc díky! :)
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    QUERER: v css napsat az uplne dolu toto:

#searchform {display:none;}
    QUERER
    QUERER --- ---
    ahoj, mám dotaz a předem upozorňuji, že jsem takový samouk a začátečník... dělám stránky pro naší firmu a abych si extra nekomplikovala život, nebo si ho možná komplikovala až moc :) používám šablonu twentyeleven, jen si jí stylově přepisuji k obrazu svému... ale! nechci mít na těch stránkách funkci search, fakt ne a potřebuji ji odtamtud dostat... kde mám v kterých .php co smáznou, vyhodit, přepsat, cokoliv, abych se toho zbavila?

díky za radu! :)
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    SUPEREGO: hele jenom placnu, nepomohlo by tohle?
    WordPress › WordPress MU Domain Mapping « WordPress Plugins
    http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-mu-domain-mapping/
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    Neřešil jste někdo víc wp blogů na různých aliasech u jednoho hostingu na Wedosu?

Kombinace návodů na http://kb.wedos.com/webhosting/samostatne-weby-aliasy.html a http://codex.wordpress.org/Giving_WordPress_Its_Own_Directory mě chytřejším neudělala.

Jestli to správně chápu, návod WP říká, že je možné mít wp v samostatné složce, ale na /www/ je nutné mít .htaccess a index.php

To je trochu nepoužitelné, když chci mít dva wordpressy na dvou aliasech. Pro takovou situaci radí Wedos ponechat v hlavní složce jen výchozí wedosácký .htaccess a přenést všechno do jednotlivých složek. Co mám v takovém případě napsat do General panelu v administraci wordpressu do polí "Wordpress address" a "Site address"?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    MRTVY_KENNY: tak alespon pro posty jsem to zmaknul, ale docela zlo to bylo pro zacatecnika. snad se dokopu udelat clanek.
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    sikovna vec na tabulky (ceniky atp.)

WordPress › Easy Table « WordPress Plugins
    http://wordpress.org/extend/plugins/easy-table/screenshots/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam