• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    MRTVY_KENNY: cemu na tom nerozumis? me se s tim maka lip, hlavne ctrl+leftclick.

tady je navod jak to vratit na puvodni verzi
    If you would like to forcefully revert to the 1.x version branch of Attachments, add the following to your wp-config.php:

define( 'ATTACHMENTS_LEGACY', true );
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    tak jsem aktualizoval na 3.5 a jsem jediny na zemekouli, kdo je nasrany kvuli toho noveho zpusobu zachazeni s mediama?

ja delal v predchozi verzi toto:
    drag+dropnul jsem fotky, otevrel si knihovnu, rozbalil tlacitkem hromadne vsechny detaily, zmenil vsem nazvy, vybral nahled a tlacitkem vlozil jako galerii [gallery]

a ted koukam jak blazen a musim klikat jednu fotku po druhe, abych mohl editovat title, pripadne dalsi veci? to je pekny opruz.
    a co galerie. takze bud musim shortcode vlozit rucne do textu, anebo musim vlevo "vytvorit galerii", vyklikat fotky, ktere tam chcu (jakoze vsechny, co jsem nahral, duh), tlacitko "vytvorit galerii" a pak ji tlacitkem vlozit.
    wtf? z jednoho kliku je ted milion.

to to fakt pouzivam nejak specialne? nebo nechapu, v cem tkvi ten progress..
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    CITRONAK: taky si to zacinam myslet... ja to nesnasel dycky a celkove veci postaveny na smarty...
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    TRZNICE: mozna to bude tim, ze je to nepouzitelny open source eshop...
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    CRS1138: resim prestashop, bohuzel tady na to neexistuje vlakno :)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    TRZNICE: ja bych to resil pres page s custom template, ktery by vypisoval danou kategorii
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    nechapu ze me to nenapadlo hned resit pres include, ja to jak vul chtel resit pres redirect a nasledovnej rewrite na zakladni tvar url...
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    mas web, ten ma homepage, ale ja chtel misto homepage neco jinyho, proste rovnou nejakou kategorii aby byla hned na zakladni url domain.com misto homepage
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    TRZNICE: ja jsem stale jeste nepochopil o co ti vlastne slo :D
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    tak me to nasralo a nakonec jsem to vyresil pres php include rovnou do index.php v rootu a nazdar... includuje rovnou to url co potrebuju a je klid :) htaccess sux v tomhle pripade a naky dalsi motanice
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    MRTVY_KENNY: ono se nejedna o presmerovani do adresare ale o presmerovani na url kategorie s friendly slugem... neexistuje to na ftp jako directory.

pri nacteni homepage se spusti javascript (toplocation), kterej to presmeruje na tu stranku kategorie, ale neni zadouci, aby v url byla ta kategorie napsana. idealne by se to melo tvarit jako homepage
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    TRZNICE: to zni divne, ten tvuj problem je jaky? ze mas wp v nejakem podadresari?
    imho by melo stacit to jen napsat v nastaveni, je tam "URL adresa zobrazeného webu"

Giving WordPress Its Own Directory « WordPress Codex
    http://codex.wordpress.org/Giving_WordPress_Its_Own_Directory
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    TRZNICE: bohuzel regex a mod_rewrite to je pro me porad jeste vyssi divci...
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    nevim kam se obratit. resim takovej problem viz:
    .htaccess - Redirect domain.com to domain.com/category without changing the url in address bar - Stack Overflow
    http://stackoverflow.com/questions/14161394/redirect-domain-com-to-domain-com-category-without-changing-the-url-in-address-b
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    SUPEREGO: "Drobečková navigace"
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    Je nejaky cesky ekvivalent pro Breadcrumbs?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    TRZNICE: no to me zase ani ne, naprosta vetsina blogeru, to nevyuzije a akorat je to bude mast.
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    CRS1138: me docela udivilo ze wp vubec neoperuje s cache v zakladu hah, no nic :)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    TRZNICE: jj W3 Total Cache znam pouzivam, v kombinaci s Amazon S3 cloud hostingem.
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    potreboval sem zrychlit wp, tak sem kapnul na tyhle dva pluginy a cajk (asi znate)

WordPress › W3 Total Cache « WordPress Plugins
    http://wordpress.org/extend/plugins/w3-total-cache/
    WordPress › WP-Optimize « WordPress Plugins
    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-optimize/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam