• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    HADIAK: jsem grafik, mam PS a nemam casu nazbyt abych vytvarel ruzne velikosti stejneho obrazku
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    MRTVY_KENNY: som grafik, mam fotosopu :)
    (thumb mi staci jeden).
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    a nahledy pak z toho pak delate jak?
    (potrebuju nahled 150px na hlavni stranku, stredni velikost k primemu zobrazeni 750px a origos co nejvetsi, ale max 1000px)
    PEPAK
    PEPAK --- ---
    Nejsi. Ještě nikdy jsem do WordPressu nenahrával obrázky nebo soubory jinak než přes FTP.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    (som jediny co dava obrazky cez img src? :) )
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    "pod prispevkem".. tam nic takoveho nemam ani schovaneho..

MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    TRZNICE: jo, prohazoval, ale dalo se to jednim klikem seradit dobre, tedka clovek musi drag+drop presouvat kazde zvlast.

tohle okno tam nevidim, to dostanu kde?
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    MRTVY_KENNY:
    jeste to muzes vypnout pod prispevkem aby to tam nebylo jestli potrebujes. me se s tim dobre delaj galerie obrazku k prispevku. uploadnu, naklikam co potrebuju ctrl+click, ulozim a pak si dole pod prispevkem vyplnim titles atd a jeste jim drag n drop prohazovat poradi, naopak v ty strasi verzi mi to prislo nejak na palici hehe, nevim :)

define( 'ATTACHMENTS_DEFAULT_INSTANCE', false );

MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    TRZNICE: zajima me, co v tom delate, kdyz to povazujete za zlepseni.
    jednak mi ten interface prijde pomaly at doma tak v praci, treba jen rozbaleni selectboxu "vsechny obrazky / prirazene clanku" ma odezvu tak sekundu a vsechno je to nejake priserne zadychane. pritom to neprinasi vubec nic, oproti tomu staremu (ok, da se priradit do galerie clanku obrazek, ktery je prirazeny jinemu clanku, to je vse z novinek)

dale pokud ty obrazky jen nedrag+dropujete, vlozite a hotovo, ale delate veci jako nazvy, nebo jako ja, nekdy razitka, rsp. manipulaci s kazdym obrazkem zvlast, tak je to o klik vice, navic jak rikam, ta odezva toho praveho sloupce je tristni (nebo nevim, jestli je fakt nutny nejaky quadcore na tohle, nebo je to tim, ze tam mam 5000 obrazku v mediich), takze je to pro me dost opruz, pracuje se s tim jak v pudingu a jeste to nuti cloveka delat ukony navic.

za tip diky, rad to prehodim zpet :)
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    MRTVY_KENNY: cemu na tom nerozumis? me se s tim maka lip, hlavne ctrl+leftclick.

tady je navod jak to vratit na puvodni verzi
    If you would like to forcefully revert to the 1.x version branch of Attachments, add the following to your wp-config.php:

define( 'ATTACHMENTS_LEGACY', true );
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    qTranslate: sql command pro vymazani vsech jazykovych mutaci z DB, krome cestiny

UPDATE wp_posts SET post_content = case when LOCATE('<!--:cs-->', post_content) > 0 then SUBSTRING(post_content, LOCATE('<!--:cs-->', post_content)+10) else post_content end;
    UPDATE wp_posts SET post_content = case when LOCATE('<!--:-->', post_content) > 0 then SUBSTRING(post_content, 1, LOCATE('<!--:-->', post_content)-1) else post_content end;

UPDATE wp_posts SET post_title = case when LOCATE('<!--:cs-->', post_title) > 0 then SUBSTRING(post_title, LOCATE('<!--:cs-->', post_title)+10) else post_title end;
    UPDATE wp_posts SET post_title = case when LOCATE('<!--:-->', post_title) > 0 then SUBSTRING(post_title, 1, LOCATE('<!--:-->', post_title)-1) else post_title end;

UPDATE wp_posts SET post_excerpt = case when LOCATE('<!--:cs-->', post_excerpt) > 0 then SUBSTRING(post_excerpt, LOCATE('<!--:cs-->', post_excerpt)+10) else post_excerpt end;
    UPDATE wp_posts SET post_excerpt = case when LOCATE('<!--:-->', post_excerpt) > 0 then SUBSTRING(post_excerpt, 1, LOCATE('<!--:-->', post_excerpt)-1) else post_excerpt end;

UPDATE wp_terms SET name = case when LOCATE('<!--:cs-->', name) > 0 then SUBSTRING(name, LOCATE('<!--:cs-->', name)+10) else name end;
    UPDATE wp_terms SET name = case when LOCATE('<!--:-->', name) > 0 then SUBSTRING(name, 1, LOCATE('<!--:-->', name)-1) else name end;
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    ja uz to vyresil ale diky, dal jsem tam promennou

<?php
    $postcounter = "5";
    $args = array('cat'=>get_query_var('cat'),'tag'=> get_query_var('tag'),'paged'=> $paged, 'posts_per_page'=> $postcounter ); query_posts($args);?>
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    TRZNICE: Tak zalezi jakym zpusobem volas query, ale treba tohle by te mohlo navest - http://codex.wordpress.org/Class_Reference/WP_Query#Pagination_Parameters
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    sikovnej skript pro plny odstraneni bordelu po qtranslate z db
    How to fully uninstall qTranslate | JonathanWeatherhead.com
    http://jonathanweatherhead.com/2012/09/19/how-to-fully-uninstall-qtranslate/
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    Potřeboval bych poradit - aktivoval jsem na webu jinou šablonu (Twenty Twelve) místo původní (WPStart). Když jsem zpátky aktivoval tu původní (WPStart), všechny její nastavení (a úpravy) zmizely. Je to tak normální/dá se to nějak obnovit (pomocí WordPressu, když nemám celkovou zálohu webu)?

Díky :)
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    ERED_MITHRIN: tak tak, je to jak tankem jezdit pro rohliky :)
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    TRZNICE: verim, ze joomla ma sve misto a ze se da vynikajicne ohybat, nicmene kdyz jsem ji zkousel, trvalo mi silene dlouho, nez jsem pochopil, jak funguje. a i kdyz jsem se v ni uz orientoval (uzivatelsky), vsechno se mi zdalo silene komplikovany. chapu, ze ma siroky moznosti a ze se na tom daji stavet mocne weby, nicmene pro me potreby rychle postaveneho webu je zbytecne robustni. takze souhlasim, ze wordpress je jednodussi a tudiz prijemnejsi :)
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    cim vic se zanoruju do wordpressu, tak se muzu na celou joomlu tak akorat vysrat... wp je malej, jednoduchej, vsechno je programovany intuitivne, nerenderuje to sablony pres tri prdele controlleru a routeru... dobrej system :)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Na WP pluginy (pokud mas na mysli http://wordpress.org/extend/plugins/) jej muzes dat zadarmo v ramci open source, pokud jej chces prodavat, musis si poresit marketing sam nebo se dohodnout s nejakym webem, ktery se na prodej WP pluginu specializuje.
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    kdyz si napisu nakej plugin, kterej nikde jinde neni, muzu ho pak dat nekam k prodeji, treba na ty wp pluginy? nema s tim nekdo zazitek? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam