• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    KEPASO: a co se tam ma v tomhle konkretnim pripade idealne zobrazit? supra nebo sneakers hehe, nebo to ma nejakej parent nad sebou jeste tyhle dva kategorie, kterej bys tam chtel? nejak se ztracim v tom dotazu
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    ahoj, resim jeden problem. nektery prispevky bych chtel radit treba do 5 kategorii. jenze u techto prispevku se pak zanoreni do kategorii zobrazuje na home i v detailu prispevku, coz nechci, bylo by to preplacany.

nenarazili jste na nejakej plugin, kterej by umoznil nastaveni, ktery zanoreni se ma opravdu zobrazit pri zachovani umisteni prispevku i u ostatnich kategorii?

premyslel jsem, ze bych v sablone misto kategorii nechal zobrazovat na strankach na danych mistech tagy, ktery by smerovaly vzdy do dane kategorie, ale spis bych radej jiny reseni.

RICKOUS
    RICKOUS --- ---
    RICKOUS: OK. Kecam, pro neni zdarma, myslel sem ze jo. Delal jsem nejaky free upgrade.
    RICKOUS
    RICKOUS --- ---
    TRZNICE: Jak to myslíš s free verzí? I pro verze je free. Potřebuju poradit s nastavením zobrazování událostí na webu, resp s formou zobrazení.
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    RICKOUS: jenom s free verzi? na vypis akci na web nebo na neco slozitejsiho?
    RICKOUS
    RICKOUS --- ---
    Máte někdo zkušenost s pluginem Timely (kalendář akcí) ?
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    qtranslate fix
    TRZNICE:
    TRZNICE:
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    SANTUS: pro verzi 3.5 sou na to fixy, resil sem to nekde niz tak pred mesicem
    SANTUS
    SANTUS --- ---
    Hm tak jo :] Thank you for your order!

// prijemne je, ze Blog verze se da kdykoliv updatovat na CMS verzi pri doplaceni rozdilu ceny...
    SANTUS
    SANTUS --- ---
    CRS1138: fajn, dik za doporuceni, qTranslate jako funguje a je to OK. Nahovno je, ze celej vyvoj stoji na jednom clovekovi a ten na to ted nejak sere a proto od verze WP3.5 se to castnecne sere (a to vzdy koukam na aktualni devel verzi)... Takovy prdelni hold a presne to odpovida tomuhle: TRZNICE:
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    je to tak, to qtranslate je sice zadarmo, ale podle toho to taky vypada
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    SANTUS: http://www.wpml.org - nebudes litovat jedineho halere, ktery za tento plugin utratis
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    SANTUS: to qtranslate to davalo v pohode,,, cokoliv i v kodu kdyz sis potreboval nadefinovat
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    SANTUS: na seo by mel jit WordPress SEO http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-seo/ a ohledne prekladu zkus http://wpml.org ale je placený.
    SANTUS
    SANTUS --- ---
    Mohl by nekdo doporucit vhodnej prekladatelskej nastroj pro WP obsah a polozky v menu? Jde mi pouze o mutaci CZ a EN (zadnej google translate apt.).

V soucasnosti pouzivam: http://wordpress.org/extend/plugins/qtranslate/ ale nejak se to kurvi a nejde prelozit uplne vsechno co bych potreboval (nebo jsem nejak nepronikl do jeho funkci). Umi si to teda vzit lokalizacni nastaveni z browseru, coz je cajk, ale krom plozek v menu (nazvu stranky) a samotneho tyextu na sajte me sere, ze neumi prelozit obsah widgetu a kontaktni formular.

+ nema nekdo zkusenosti se vicejakykovym SEO? Par odkazu mluvi o Google Webmaster Toolech, ze by to jako melo jit, ale uprime jsem se tam nejak ztratil :] (nikdy jsem to zatim neresil)

//koukal sem do historie audita a par prispevku jsem nasel, ale ne pro tenhle vyznam, tak snad se to neresilo pod jinejma klicovejma slovama :]
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    ja sem si myslel ze se mlatej ty dve... ta z headeru vs ta z footeru... no zase sem o neco chytrejsi
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    ja uy sem to nasel... civoe picovina jak slak - - -

aby to fungovalo i ve footer.php u me tak musim dat jeste pred to tohle:
    <?php wp_reset_query(); ?>

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam