• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    WRONSKI
    WRONSKI --- ---
    TRZNICE: Ne. Zkusil jsem povypínat pluginy, cs lang, dát default theme...
    Navíc - když do pocketu "vložím" http://www.vojtarocek.cz/, tak se objeví site title a následuje začátek textu z článku, který je soukromý (!) a má správné kódování (!).

Což mě přivedlo k myšlence, že pocket si něco zapamatuje a už neaktualizuje. U obsahu jsem to ověřil, ale netuším, zda se to může týkat i kódování více příspěvků, případně globálně celého webu zároveň s výjimkami pro již neexistující příspěvky.

Neboli - ve WP jsem chybu nenašel, hodíme to na pocket.
    WRONSKI
    WRONSKI --- ---
    Máte někdo rozběháno publikování přes email tak, že email pro WP je na seznamu, ale pindy posíláte z gmailu?
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    HASH: a uz ti to chodi jak ma?
    HASH
    HASH --- ---
    TRZNICE: tady s wordpressem nikdo nedela
    navic...cas lidi co tady programuji nase nastroje je prilis alokovany, nez aby se nekdo zabyval necim jinym, nez cim ma
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    docela dobry reseni na konstanty v title pro ruzny casti webu, bez pouziti pluginu (nutno predelat pro svoji potrebu a do header.php):
    <title><?php if ( is_category() ) {
    echo __('Category Archive for &quot;', CURRENT_THEME); single_cat_title(); echo __('&quot; | ', CURRENT_THEME); bloginfo( 'name' );
    } elseif ( is_tag() ) {
    echo __('Tag Archive for &quot;', CURRENT_THEME); single_tag_title(); echo __('&quot; | ', CURRENT_THEME); bloginfo( 'name' );
    } elseif ( is_archive() ) {
    wp_title(''); echo __(' Archive | ', CURRENT_THEME); bloginfo( 'name' );
    } elseif ( is_search() ) {
    echo __('Search for &quot;', CURRENT_THEME).esc_html($s).__('&quot; | ', CURRENT_THEME); bloginfo( 'name' );
    } elseif ( is_home() || is_front_page()) {
    bloginfo( 'name' ); echo ' | '; bloginfo( 'description' );
    } elseif ( is_404() ) {
    echo __('Error 404 Not Found | ', CURRENT_THEME); bloginfo( 'name' );
    } elseif ( is_single() ) {
    wp_title('');
    } else {
    wp_title( ' | ', true, 'right' ); bloginfo( 'name' );
    } ?></title>
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    HASH: pockej ty delas v keboole a ptas se nas? ti musi nekdo ve firme to udelat za 10 minut... mi nerikej :)
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    a nakonec to bude database collation :D
    HASH
    HASH --- ---
    CRS1138: dik - mrknu, projdu!
    a kdyz nic, tak se ozvu :(
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    HASH: http://codex.wordpress.org/WordPress_in_Your_Language

Kdyz si udelas file + DB backup, tak se ti na to kouknu i zadarmo ;)
    HASH
    HASH --- ---
    WRONSKI: presne tenhle file tam nemam :(

Mam WP u bluehost.com , kde jsem si ho nahodil prave proto, abych se v tom nemusel slozite stourat :///

Co treba 300,- komukoli, komu dam credentials a on to za me vyresi? Zacinam byt zoufaly a vicemene netusim, co delam :(
    WRONSKI
    WRONSKI --- ---
    HASH: Co se týče bloginfo, zkusil bych, co píše TRZNICE - podívat se do kořenového adresáře do souboru wp-admin.php na WPLANG. (Ale nečekal bych, že by to pomohlo.)
    Rovnou bych se pro jistotu podíval, že je nastaveno DB_CHARSET na utf8.
    HASH
    HASH --- ---
    TRZNICE: zajimavy.
    header.php u skinu odkazuje na fci bloginfo, ktera pravdepodobne vede nekam do DB
    podle WP fora by mela jit zmenit v Settings - Reading, ale tam to proste neni.
    muzu postnout screenshot.

udajne je to tim, ze kopiruju z non-UTF8 prostredi - nepisu to primo ve WP editoru, coz je pravda

mate nekdo nejaky napad?
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    HASH: v header.php (v adresari se sablonou) si zmen <html lang="en-US"> na <html lang="cs-CZ"> a pak zkus
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    HASH: header.php sem se mrkni a taky do ('WPLANG', '') v configu
    HASH
    HASH --- ---
    CRS1138: dik!

hledal jsem v settings, ale nevidim misto, kde to muzu zmenit
    nebo mam lezt nekam do CSS skinu?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    HASH: mas nastaveny 'lang=en_US' to by mohlo zlobit
    HASH
    HASH --- ---
    Kdyz se pokusim stranku z meho blogu na WP ulozit do pocket.com , rozmrda se charset.
    Muj site je jediny, ktery pocket nezvlada prekonvertovat. Na dalsi stovce to funguje bez problemu.

Nevite co bych mohl ve WP zkusit zmenit, aby byl vice hackocarko friendly?

Vojta Roček | - data analyst @ Keboola -
    http://www.vojtarocek.cz/
    HASH
    HASH --- ---
    Kdyz se pokusim stranku z meho blogu na WP ulozit do pocket.com , rozmrda se charset.
    Muj site je jediny, ktery pocket nezvlada prekonvertovat. Na dalsi stovce to funguje bez problemu.

Nevite co bych mohl ve WP zkusit zmenit, aby byl vice hackocarko friendly?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    TRZNICE: a co to udelat pres jQuery jako

$('#menu-item-1002 > a').click(function(){});
    FLYBOJ
    FLYBOJ --- ---
    Zrovna nedavno jsem resil, jak dat javascript do obsahu z editoru.. Ale netroufam si tvrdit, jak je to bezpecny. Chtel jsem si na stranku vlozit generovanej e-shop z jine stranky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam