• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    PAPAFREDO: ja se specializuju na woocommerce, dej vedet co potrebujes a na jaky eshop/plugin
    PEPAK
    PEPAK --- ---
    SUPERMARIO: Mě se to stávalo na mém hostingu, když jsem zapnul přihlašování přes SSL. Bylo to proto, že server sice použil SSL, ale žádná z položek v $_SERVER toto nerespektovala - např. port stále ukazoval 80. Takže si WordPress myslel, že stále běží přes nešifrované spojení, a před zobrazením přihlašovacího formuláře udělal redirect. A znovu a znovu.
    WRONSKI
    WRONSKI --- ---
    SUPERMARIO: Zkontroluj jestli máš v počítači nastavený správný datum a čas.
    BULHI
    BULHI --- ---
    no spatne nastaveno, to me teda nenapada co :-) a nejakej novej plugin jste pred tim instalovali? mozna bych zkusil zazalohovat htcaccess a ze serveru smazat, jestli se v nem neco nezmenilo a nejak se to necykli tedka.. tezko rict takhle od oka

btw googlit jsi zkousel? :-)

treba

WordPress › Support » Admin Login, Redirects to Login Page, Looping
    http://wordpress.org/support/topic/admin-login-redirects-to-login-page-looping

WordPress › Support » Admin Login Screen Keeps Redirecting?
    http://wordpress.org/support/topic/admin-login-screen-keeps-redirecting
    SUPERMARIO
    SUPERMARIO --- ---
    hositng virtual na active24, nic se nemenilo pokud vim... predpokladam nejakej plugin, ci neco spatne nastaveno...
    BULHI
    BULHI --- ---
    hosting je jakej? nemenilo se neco na serveru treba? predpokladam teda, ze ten web uz mate dyl a puvodne to fungovalo?
    SUPERMARIO
    SUPERMARIO --- ---
    Mame web na WP, do ktereho se nam nedari prihlasit, po prihlaseni nas redirectne zase na login. Neco spatne nastaveno ci nam to nekdo nakazil. Nevime si s tim rady, byl by tu nekdo kdo by se na to za mrzky peniz podival? Posta pls
    PAPAFREDO
    PAPAFREDO --- ---
    zdravim.. uměl by mi někdo pomoct s jednoduchym eshopem ve wordpressu.. myslel jsem, že na to stačim sám, ale potřebuju pomoct. Nechci to zadarmo.. nabídky do pošty. díky
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CRS1138: konkretne mi jde o vypis jedne promenne...
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Hele jak ve WP na PHP debuging? Napr. jak zprovoznim FirePHP?
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    WIL_M: tak v php si tam napis neco, kde si zvolis array z obrazku a das tam funkce radnom + neco na cas. to najdes na google dost snippetu kodu, ktery si upravis a hodis do zdrojaku widgetu
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    WIL_M: fakt nevim, zkus si projit nasledujici vysledky hledani http://wordpress.org/search/random+daily+picture
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    TRZNICE: děkuju, ale tady mi chybí ta funkce "vybrat a vyměnit jednou za den"
    WIL_M
    WIL_M --- ---
    zdravím, hledám plugin s widgetem, který by uměl funkci obrázek dne (photo/image/picture of the day), který by vybral náhodně obrázek z určené složky a hodil do panelu. už jsem solidně gůglil, ale našel jsem akorát plugin, který si vytváří vlastní alba, což nechci, ale využívat stávající složky s obrázky, které nikam nebude přeukládat, byť třeba jen dočasně. nemáte tip, prosím?
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    BULHI: to chapu. ale hodne se da odkoukat i z toho kodu, pokusem omyl pak koukat co to udela ve vizualu. nicmene web je nejak implementovanej (od nekoho jinyho) ja bych jen rad napravil nektery nesvary a zabranil tomu aby se jedna informace musela zadavat vickrat
    BULHI
    BULHI --- ---
    no je to akorat o tom trochu proniknout do toho, jak ve WP zobrazovani obsahu funguje, zakladni cteni:

Template Hierarchy « WordPress Codex
    http://codex.wordpress.org/Template_Hierarchy

The Loop « WordPress Codex
    http://codex.wordpress.org/The_Loop

:-)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    BULHI: diky, mrknu na to, skutecne potrebuju jen nasmerovat. ja prave hledal primo party list modul a nic sem nenasel, ale vlastne mas pravdu, je potreba obdoba kalendare.
    s programovanim problem nemam, predpokladam ze to bude php, sice sem to par let nevidel ale php mi nikdy neprislo tezky...
    BULHI
    BULHI --- ---
    co se tyce modulu na partylist - ruznejch kalendaru jsou mraky, ale kazdej bude mit nejaky svoje specificky pouziti, ktery bez prepsani kodu neobejdes.. takze to je asi o tom zkusit jich co nejvic a pak vybrat neco, co ti bude nejvic vyhovovat

agregator udelas lehce pomoci stranky s vlastni sablonou, loop na zobrazovani prispevku je velice ohebnej.. pokud to nechces psat, tak viz predchozi odstavec :-)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    chtel sem se zeptat. mam par laickych dotazu, doufam ze me s tim nevyhodite, potrebuju jen lehce navest, mam zkusenosti s jinymi publikacnimi systemy, ale ted potrebuju neco udelat s wordpresem
    stranky jsou pro nasi grupu, poradame akce, takze dulezity je party list, takhle to vypada ted: zeropoint.cz
    ale napadlo me, jestli neexistuje nejaky sofistikovanejsi modul pro toto pouziti ?
    druha vec, existuje nejaky agregator ? aby se daly zobrazovat novinky z jakehokoliv nove pridaneho obsahu ?
    aby treba na strance o grupe byly vsechny linky na sety, ktere si pridaji do profilu jednotlivy lide ? stranka profilu jednotilveho clena je ve strukture pod strankou cele grupy...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam