• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    BULHI: Ahoj, a muzes mi nejak vic poradi, asi uplne nerozumim tomu co mi rikas :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    no tak muzes si udelat nejakej vlastni typpostu s custom fields.. jsou na to i ruzny pluginy, ale nikdy jsem je nepouzival a spatlal sem si to vzdycky radeji sam
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    Ahoj, delam na WP firemni intranet a shanim plugin, ktery by mi zobrazoval na strance seznam zamestnancu. Je mi jedno jestli to bude rozsirovat uzivatelske ucty nebo to vyroby svuj vlastni seznam. Hodnoty ktere potrebuju: jmeno a prijmeni, mail, pozice, foto, telefon. Idealne zobrazene jako seznam a pri rozhliknuti detail. Zkousel jsem uz nekolik ale zatim nic vyhovujiciho. Nejaky tipy? Diky moc :)
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    CRS1138: ten backup/migrate tool je fakt easy, skoda ze je to placeny. pripomina mi x free nastroju pro joomlu, treba akeebu
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    SUPEREGO: ja momentalne resim export/import mezi prestashopem a woocommerce, takze mam svejch starosti dost :)))

ale asi bych to resil placene, at se s tim nemusim srat a muzu delat neco jinyho:
    PhpBB to BuddyPress migration
    http://www.cms2cms.com/supported-cms/phpbb-to-buddypress-migration/
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    sháním někoho, kdo by mi pomohl migrovat phpbb fórum, tamních 200 uživatel, 400 témat a 500 příspěvků do buddypressu.

zdá se mi, že s využitím http://wordpress.org/extend/plugins/forumconverter/ to asi nebude úplně těžké, ale nikdy jsem to nedělal a nechci s tím trávit moc času, takže jsem ochoten zaplatit někomu, kdo to oproti mě zmákne za desetinu času.

napište mi prosím cenové nabídky do pošty, pokud jste ochotní mi s tím pomoci. podklady budu mít koncem týdne, hotovou migraci potřebuju do příštího pátku.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    TRZNICE: mno, necekane, bych hledal chybu v nem. Co to generuje?
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    CITRONAK: to mi rekla novinku: D

Hana Horvathová (Heureka)

Kvě 06 15:48 (CEST)

Dobrý den,

Váš webserver vrací v hlavičce odpovědi HTTP status 404 (stránka nenalezena), i přes to, že stránka existuje a vrátí obsah. Při kontrole URL XML souboru však kontrolujeme pouze hlavičku odpovědi, podle které stránka neexistuje.

Jedná se tedy pravděpodobně o chybu způsobenou chybnou konfigurací webserveru. Doporučujeme obrátit se na správce eshopu, případně na poskytovatele webhostingu.

Děkuji za pochopení.

S přáním příjemného dne
    Hana Horváthová
    Shop Assistant Heureka.cz
    Allegro Group CZ, s.r.o. | www.heureka.cz
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    CITRONAK: pouze na nej
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    TRZNICE: Docela zajimavy problem :-) vraci to pouze na ten feed pro heureku, nebo i jinde?
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    CITRONAK: nejdriv me na to upozornila validace feedu na heurece, rikam to neni mozny, tak sem cekoval headery treba redbotem online atp a fakt to vraci 404
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    TRZNICE: Cim jsi to kontroloval?
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    CRS1138: : bysme mohli konsolidovat to nase "podnikani" .D
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    CRS1138: ja pouzivam jednu skvelou verzi ACF, ktera je myslim trochu jina nez ta co je ke stazeni. mrkni na to

http://barnone.cz/dl/acf.zip
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    TRZNICE: oooh, advanced custom fields - a ja zatim vzdycky psal rucne do functions.php, to co je tady na par kliknuti - prozkoumam
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    CRS1138: woocommerce + advanced custom fields = spokojenost
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    TRZNICE: Tak instaluji WooCommerce, zatim se zda, ze jsem toto mel ucinit tak pred 3 lety :)
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    zvlastni vec, neco jsem i vygooglil, ale zadny reseni...

nektery stranky posilaj header 404, ale je na nich normalne obsah. proc se to deje? nikde nemaj instrukci ze to maj delat jako kterou bych tam zadal ja, htaccess je defaultni... wtf?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CRS1138: no ja bych si tipnul, ze to bude mit co do cineni s .htaccess, kde veskery non-SSL trafic presmerovavam na SSL, ale natolik .htaccess ani SSL nerozumim, a jelikoz je to zivy web tak do toho nechci moc hrabat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam