• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    KEPASO: tak ten separator zmen primo v pluginu yoast natvrdo v kodu
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    jsem zpet! :))

prudi me strasne jedna vec. ve functions mam definovanej separator " | " a presto mi yoast seo plugin generuje do meta tagu og:title tento separator " - " takze titulky na facebooku jsou semtam dost bizzar. jasne, muzu si je pri sdileni linku menit, ale ne kazdej tototo vi.

resili jste?
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    CRS1138, CITRONAK: diky borci. mrknu na to.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KEPASO: Jak pise Citronak, ale taky si muzes napsat maly plugin, ktery ti to umozni zavolat pomoci shortcode.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    KEPASO: tak pokud nenajdes plugin, ktery to dela pomoci shortcode, tak ti nezbyva nic jineho, nez ten kod...
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    ahoj napada vas, jak by se dal na jedne vytvorene strance zobrazit restrik vsech kategorii zarazenych pod urcitym parentem, v kterych je zarazenej aspon jeden prispevek (tzn. prazdny kategorie by se nezobrazily).

vypadalo by to jako rejstrik v knizce, kdy by ty kategorie byly jeste seskupeny podle pismen v abecede :) a casem bych asi chtel zobrazovat i description.

moznosti je asi spousta, nicmene hledam neco primitivniho bez nutnosti psat kod :))

napada me nejaky vyuziti sitemapy kategorii
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    IORETH: no tak v tom pripade si ozkousej WPeC :)
    IORETH
    IORETH --- ---
    LUIGO: WooCommerce právě implementuju a mám pocit, že je dost labilní.
    LUIGO
    LUIGO --- ---
    TRZNICE:
    1) Super.
    2) Jak jsem psal, tak se s WP víceméně seznamuju a tak nevím, který z eshopů je dobrý... Zaznamenal jsem WooCommerce, ale klidně si nechám doporučit. Není to aktuální, později však bude potřeba implementovat řešení, kdy budeme moci nabízet zboží od více dodavatelů, ideálně tak, aby si každý spravoval vlastní nabídku sám (pod svým loginem). K tomu mne tak napadá - lze pak implementovat eshop, který bude mimo WP, např. skrze nějaké API?

Děkuji.
    JADER_NOMAK
    JADER_NOMAK --- ---
    ahoj, je možné používat nextgen gallery s pluginem lightbox plus colorbox. nedari se mi změnit vzhled lightboxu v těch galeriích Nextgen i když nastavím v tom nextgenu jakýkoliv vzhled náhledu pořád se to nezměnilo na to theme z colorboxu. kdyby někdo věděl ... díký dík !
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    LUIGO:
    1) easy
    2) bylo by dobry napsat eshop system jakej tam chces dat, takle je to tezky uhadnout : )
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    CRS1138: tyvole ja to importoval z prestahopu do woo, jako bylo to na par hodin elaborovani hah
    LUIGO
    LUIGO --- ---
    Ahoj, začínám se seznamovat s WP a marně hledám téma, které mi bude vyhovovat po všech stránkách. Prošel jsem desítky, ba snad stovky premium témat a vždy něco chybí k ideálu.

Zeptám se tedy:
    1) jak moc je složité upravit galerii tak, aby byly položky v ní filtrovatelné dle kategorií?
    2) jak moc je složité implementovat eshop do tématu, v kterém pro něj není defaultní podpora?

Myslím, že mi to pak dosti pomůže s výběrem vhodného téma a budu se moci seoustředit na další důležité věci. Díky za info.
    (BTW: Úpravy bych případně zadal nějakému programátorovi, ale to teď asi není podstatné.)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    TRZNICE: no rikam si ze $29 stoji za pokus nez to delat rucne, nejakych 200-300 produktu, kazdej se 2-3 fotkama
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    CRS1138: des to klopit do woocommerce jo zpetne? : )
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    TRZNICE: jenom si zjistit jak na tom je WPEC 2 WooCommerce convertor, nakonec jsem ho koupil, ale jejich pristup se mi teda vubec nelibi. Koukam, ze co se zakaznicke podpory tyka, tak to je v ramci open source projektu pro WP hodne bidne kdekoliv
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    CRS1138: voni sou v prdeli s ekonomikou, takze zacali posledni dobou delat takovy zoufalosti... me uz nasrali jenom tim ze zrusili ten affiliate program. btw co si tam potreboval?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Co je to za vyderace na Woothemes, pristup do user forums pouze az kdyz u nich utratis nejaky ten dollar???!!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam