• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    CRS1138: iba jeden JS error;
    [5. 8. 2013 2:04:35] JavaScript - wp-content/plugins/akismet/akismet.js?ver=2.5.9
    Linked script not loaded

potom iba CSS errory...
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    HADIAK: konsoli jsem mel na mysli v developer tools, jestli tam neni nejaky JS konflikt
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    CRS1138: daval som novy config. to hadam staci ako "novy/dalsi" wp. vsetko fungovalo, az do momentu kym som tam nedal multisite.

CRS1138: aka konzola? :/ nemam pristup k logu / serveru. iba DB/FTP.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    HADIAK: co ti to pise v konsoli?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    HADIAK: a kdyz na tom serveru nainstalujes dalsi WP, tak je to ok?
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    slahne ma :/ wp 3.6 a updates / plugins stale nevidim pri zapnutych multisites :/
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    KULA: no ten plugin tam ted asi neni aktivni, neni videt. jinak teda asi to nebude tim pluginem, ale tim webem.
    treba ten obrazek na miste slideru je posunutej. v css trida .slideimage ma jenom 560 px a mela by mit asi 958 px.
    KULA
    KULA --- ---
    KEPASO: nainstaloval jsem to a stačilo to jen aktivovat a udělalo to to, že ten pict co je na mainpage uskočil o asi 150 pixelů aniž bych se čehokoliv dotknul. wtf?:)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    KULA: je zdarma ke stazeni http://wordpress.org/plugins/wordpress-popup/ (na tom oficialnim webu je taky ke stazeni zdarma po poskytnuti mailu)
    KULA
    KULA --- ---
    KEPASO: tohle vypadá dobře, jenže šéf je lakomec a krást to kvůli němu nechci.
    KULA
    KULA --- ---
    Ahoj, rychlá otázka. Na tonto webu www.scenario-wien.at bych potřeboval umístit nějaký asi javascript s tím, aby vyskočilo pop-up okno s nějakým jpegem a šlo křížkem zase zavřít. Zkrátka, otevřeli někdo homepage, aby hned vyskočil flyer s nadcházející akcí. Já jdu googlil ale nechci to nějak zprasit, tak se raději ještě ptám tady. Dík za tip.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    HADIAK: s multisite, zatim zadne zkusenosti nemam

Btw. tohle je docela sikovny a obcas se to muze nekomu hodit (asi pro nekoho objevuju ameriku):

Check Compatibility Between WordPress Themes and Plugins
    http://wp-compatibility.com/
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    CRS1138: bezozmeny. este by som podotkol, je tam zapnuta multisite, a ked som tam dal novy config, tak plugins/update sa uz zobrazil, ale zas nesli multisites :/
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    HADIAK: a je to tak, kdyz nastavis theme na default a pres ftpko povypinas vsechny pluginy?
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    mal som verziu 3.5.1, nepytala si update a na inom webe som si vsimol, ze je 3.5.2, rucne som aktualizoval moj; bohuzial plugins bezozmeny :/
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    v bocnom menu sa mi "stratil" odkaz v Plugins na Installed Plugins / Add New/ Editor a mam tam iba odkazy na aktivovane pluginy. som admin, ale pri snahe o pristup na stranku /wp-admin/plugins.php mi to hodi You do not have sufficient permissions to access this page. ale som Administrator. daka idea co sa stalo a ako to fixnut?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    resil tu nekdo custom field meta box, nejak se mi nechce ulozit jeho hodnota viz. http://www.sitepoint.com/...thread.php?1157992-Wordpress-Anthology-Meta-box-isn-t-saving-it-s-values
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    BLUDICKA33: Tady popis problému a jeho řešení. http://www.neteyes.cz/clanky/wordpress-bila-obrazovka-smrti/ U free hostingu máš ale poněkud smůlu, takže si to bude chtít nějaký hosting zaplatit. A nebo zvolit méně náročnou šablonu a nepouštět se moc do pluginů.
    BLUDICKA33
    BLUDICKA33 --- ---
    ahoj, pardon, jestli se to tu někdy už řešilo,ale zkoušel někdo rozjet wordpress na freehosting typu ic.cz? já jsem našla návod, udělala všechno podle něj, šlo mi to a cca po 1 dni mi to prostě nejde, stylem, že se na té stránce nezobrazí nic, než prázdná bílá webová stránka ala tabula rasa a dostat se do admin sekce taky nejde, háže to chybu. tak jsem to takhle přeinstalovala několikrát a pokaždé se stane to samé.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Implementoval tu nekdo Chosen v prostredi WP? Jedna se mi o 2 veci:
    1) Na webu tento plugin pouzivam, ale mam chybovou hlasku (
    GET /wp-content/themes/missplunkett/chosen-sprite.png 404 (Not Found)
    ). Plugin je nacten pres
    wp_enqueue_script('chosen', get_bloginfo('stylesheet_directory') . '/js/chosen/chosen.jquery.min.js', array('jquery'), '0.9.12', true);
    a ten chosen-sprite.png se nachazi na
    wp-content/themes/missplunkett/js/chosen/chosen-sprite.png

2) Snazim se tomu pluginu vnutit, aby byl na celou sirku bukny v tabulce, ale
    $('.user-profile-links ~ form > table select').chosen({width: "100%"});
    to nejak nezvlada.

Nejake napady, co s tim delat?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam