• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    RAINBOF: proc ne editaci sablony? Velmi pravdepodobne jen prehodis jeden radek kodu.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    dotaz odjinud je možný vyměnit pozice menu záhlaví a jednotlivých bloků jinak než editací šablony ? na blog.rainbof.eu to menu nad vypadá vyloženě pitomě.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CRS1138: tak kdyby na to nekdo narazil - tak to bylo zpusobene tim -ms-filter. Reseni je image fallback.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    YAMA:

Widgety je možné spravovat pomocí pluginu http://wordpress.org/plugins/woosidebars/ - můžeš si určit, jaké pluginy budou na homepage, jaké na jiných stránkách dle daných kritérií.

Upravit můžeš prakticky všechno v souborech šablony. Pokud by ses do toho pustila, tak si přečti http://codex.wordpress.org/Child_Themes protože jinak nedoporučuji zasahovat do zakoupené šablony. Ve WordPressu většinou upravíš u placených šablon dost věcí v administračním rozhraní - jako např písmo, barvy apod.
    YAMA
    YAMA --- ---
    Ahoj vsichni,
    moc se omlouvam za lama dotazy, pokud se nekdo obetuje a trpelive mi odpovi budu moc vdecna.

Umim delat stranky pomerne uspesne v html, s psanim a upravou kodu nemam problem, ale s Wordpressem jsem se ted "potkala" poprve a neni mi uplne jasny, co vse tam je a neni mozny udelat (pri trose snahy zvladnu neco upravit i v php).

- Pochopila jsem, ze je mozne stahnout si ruzne widgety i jak je aktivovat a umistit na homepage. Co mi ale neni jasne - kdyz si vytvorim dalsi stranku je mozne umistit nektere widgety, ktere na homepage mit nechci a naopak tam nemit neco, co na homepage je? Logicky si rikam, ze ano, ale u testovaci sablony, kde jsem to zkousela jsem neprisla na to, jak.
    Po chvili googleni jsem prisla na to, ze by to melo jit asi pomoci shortcode, je to tak?

- Moc se omlouvam za lama dotaz, ale jeden znamy chce pomoct se strankami zalozenymi na jedne placene sablone a nechci mu zarucit, ze kdyz ji koupi pujde vsechno aniz bych to vedela. Lze i skrz Wordpress nakonec upravit vsechno, pokud se clovek orientuje v php? (Upravit styly widgetu, sablony, atd.)

Pokud mi i misto odpovedi poradite nejake stranky s fajn tipy, jak zacit, budu moc rada.
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    LUIS_: Uff, dobrý, tak jsem do zkusmo vyřešil přejmenováním složky šablony na něco jiného a jednu z defaultních šablon jsem pojmenoval jménem té problematické šablony. Šlape to :)
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    Rozbitej celej WP po instalaci a následné aktivaci nové šablony. Dá se to nějak vrátit, abych si nainstaloval jinou nebo to musím celý přeinstalovat? Díky.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Mam problem s WP webem a jQuery pod IE9

Services | Executive Coaching & Consulting
    http://coachingxconsulting.com/dev/services/

Pokud najedete na 'Further Informations' melo by se slideDown() sub menu. Ale nejak to nefunguje, zadna chyba v konzoli, kdyz to emuluji na Codepen.io, tak to facha, zkusil jsem povypinat pluginy a porad nic. Zacinam byt zoufaly, neb nikde nevidim nic, co by bylo spatne. Nekdo nejake napady?
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    TLOUDEV: nevim o jaky jde hosting apod., ale kdyby tam bylo zapnuté sudo, tak pak zkus
    sudo -u www-data ls -la uploads
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    no a neni to tim ze nejsi www-data ?
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    RAINBOF: zajimavy..
    tloudev@pokerface ~ $ ls -la pica2/
    ls: nelze přistoupit k pica2/mrdka: Operace zamítnuta
    ls: nelze přistoupit k pica2/.: Operace zamítnuta
    ls: nelze přistoupit k pica2/..: Operace zamítnuta
    celkem 0
    d????????? ? ? ? ? ? .
    d????????? ? ? ? ? ? ..
    -????????? ? ? ? ? ? mrdka
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    RAINBOF: facha
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    TLOUDEV: zkousim...
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    RAINBOF: zkus si to..
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    TLOUDEV: jakto na to ti prece musi stacit R ne ?
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    RAINBOF: zeby kvuli vylistovani obsahu? ;-) nemuzes pak delat stat() pro adresar ani pro soubory v nem..
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    mohl by mi někdo rozumě vysvětlit proč složka obrázků musí mít práva ke spouštění ?...

drwxrwxrw- 2 www-data www-data 4096 Aug 15 12:51 uploads
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MRTVY_KENNY:
    já ještě 3.6 nemám, přecházím až když je i cz_cs a vypadá to u mě takto.

MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    nebo to mysli tu hostovanou verzi? ta se neaktualizuje sama?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam