• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    YAMA
    YAMA --- ---
    BULHI: Verze kde to nefunguje je novější (pořád ne nejnovější :-), nicméně jsem zjistila, že to zlobí i s jinýma plugina/shortcodama, tak jsem napsala na support šablony, jestli netuší co v ní mi brání a uvidíme. Díky za odpověď :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    YAMA: hele takhle od oka je to fakt tezky, ale pokud ti to jinde funguje v pohode, tak v prvni rade porovnat verze WP a pak tam, kde ti to nefunguje, a pripadne provest upgrade.. nebo postupne povypinat pluginy a koukat, jestli to fungovat nezacne.. pokud tam mas plugin, kterej nejakym zpusobem filtruje obsah, tak to muze nejak kolidovat
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    MRTVY_KENNY: mne sa teraz web sam aktualizoval, len mi prisiel mejl, ze to spravil a ze uz nic nemusim robit.
    YAMA
    YAMA --- ---
    Ahoj! Mám zvláštní problém.. Google jsem zkoušela. Tak kdyby se našel třeba někdo ochotný tady..? :-)
    Z neznámého důvodu mi funguje shortcode jednoho pluginu jen než stránku zveřejním (v preview). Na jiném webu mi přitom běží bez problému.
    Má to vypadat (a vypadá to tak v preview):

Vypadá to finálně:

Je to tento plugin (http://wordpress.org/plugins/tf-faq/faq/).

Nevíte čím to může být? Jsem už z toho zoufalá, protože najít takový plugin, kde se dá položit jednoduše otázka, pošle to všem zúčastněným email, potom pošle další, že je již zodpovězena a ještě vypadá úplně obyč mi trvalo strašně dlouho a dost se bojím, že nic jiného nenajdu :(

Případně moc děkuji.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    btw pochopil nekdo ten automaticky update? dneska mi tam vlezla 3.7.1 a stejne to musim odklikat.. pritom na tom screenu po updatu mi to zelene psalo, ze ten web je na te konfiguraci schopny se zaktualizovat sam..
    to se ma nekde nastavit?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    CRS1138: nic jsem nepoznal. jen jedno - muze to souviset s tim automatickym updatovanim, ale prestal mi fungovat plugin updates blocker (nektere plugy jsem rozvrtal a neni zadouci, aby se aktualizovaly)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Nejake postrehy ohledne wp 3.7?
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    LUIS_: zrovna to nahodou taky zkousim. vyhovuje media file manager. jenom mi tam teda dost chybi hromadny oznaceni ve slozce :(
    PULKA
    PULKA --- ---
    MIK_CZ: vyřešeno :)
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    KEPASO: Díky, jdu to zkusit.
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    Víte někdo o šikovném plug-inu, který by umožnil fotky a videa v knihovně médií třídit do složek? Když teď chci do stránky vložit nějakou dříve nahranou fotku, tak se musím přehrabávat tunou fotek, což není úplně praktické a pomocí tagů to taky nejde řešit vždy. Díky.
    MIK_CZ
    MIK_CZ --- ---
    Hezky den, je tu nekdo kdo by mi byl ochoten pomoci pri instalaci vzhledu do wordpressu? Blizsi info v poste ... jedna se o to, ze delam vse dle navodu ale zobrazi se pouze hlavni strana, ale pak uz nic ... diky moc
    JOSEF_MASOPUST
    JOSEF_MASOPUST --- ---
    diky moc, ten polylang asi bude stacit
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    JOSEF_MASOPUST: osobne WPML.org ale polylang nevypada spatne
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    JOSEF_MASOPUST: zkus polylang
    JOSEF_MASOPUST
    JOSEF_MASOPUST --- ---
    CITRONAK: a co by jsi doporucil? neco jednodussiho pro jednodussiho cloveka :D
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    KOC256: :D qTranslate :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CITRONAK:
    qTranslate nebo Josefovi_Masopustovi ? :D
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    JOSEF_MASOPUST: doporucuji se mu vyhnout...
    JOSEF_MASOPUST
    JOSEF_MASOPUST --- ---
    je tu nekdo, kdo by mi pomohl s tim qtranslatem za nejakou uplatu / odmenu? porad mi z toho lezou blbosti...

kdyztak posta, diky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam