• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    CUCHULAIN: plugin pouzivam. automaticky to neumi. jedina cesta je doplneni jmena v tomto padu do profilu.
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    používáte někdo plugin http://www.satollo.net/plugins/newsletter ?
    potřebuju v něm automaticky generovat oslovení v 5. pádu podle zadaného křestního jména.
    máte někdo nějaký tip, nebo si mám udělat vlastní plugin? :-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JIMX:
    hlavně WP je skládačka jako balast Chrome nebo Firefox u prohlížečů... každý si tam narve kdejaký bordel a pak se strachuj kdy to odejde celé... :)
    BLO_GROS
    BLO_GROS --- ---
    JIMX: Aha tak to ani nevím, že něco takového je :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    to jo no :-)
    JIMX
    JIMX --- ---
    BLO_GROS: já jsem tak úplně nechtěl klasickej hosting ... já doufal, že někdo dělá hosting přímo WPčka v nějaký konfiguraci, kterou záplatuje a udržuje aktuální ... a člověk si na to může nasměrovat doménu a funguje to, aniž by se o to musel nějak starat ... ale to bych chtěl asi zadarmo moc no :-)
    BLO_GROS
    BLO_GROS --- ---
    JIMX: Zkus tohle http://www.000webhost.com/ mám tam několik webů. Není to žádnej zázrak ale celkem to funguje.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JIMX:
    popravde ja nemam zkusenosti s WP hostingy, ale nedovedu si predstravit ze mi nejaky automat halabala aktualizuje vsechny kdobvijake pluginy a kdo vi s cim nekompatibilni a nikdo (clovek) nezkontroluje ze to nic nerozesralo...

Staci si projit jen prispevky tady kde se vecne pise ze se po aktualizacich neco podelalo a bylo treba rucne zjistovat ktery lugin co dela.

Dalsi moznost je ze ten system zustane tak jak lezi a bezi ale to stejne musi nekdo adminovat z venci.
    JIMX
    JIMX --- ---
    KOC256: přesně tak ... vps si spravuju sám a jsem v tom amatér ... takže tam moc nechci dávat zrovna WP, přes který by ten server mohl být daleko víc zranitelnější :-)

... ale tu aktualizaci bloggeru nechápu ... já myslel, že nastavím DNS na servery googlu a bude to fungovat přímo od nich ... kam jinam by se to vlastně mělo přenášet, když nebudu mít pro tu doménu hosting ...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JIMX:
    s rozjetím jako takovým problém není. spíše se ti asi pak nechce řešit údržba. nebo ne? Ale si tak říkám, že ani ten blogger.com nebude asi schopen automaticky všechno aktualizovat. Mi se tedy občas stává že se to rozesere a je třeba to vždy řešit uživatelsky...
    JIMX
    JIMX --- ---
    CITRONAK: ok, použiju blogger.com a nasměruju ho na vlastní doménu ... to asi bude jednodušší, než abych si rozjížděl WP na svém serveru ...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MAWRHIS:
    měj páku takovou, že neznalého zákazníka budeš informovat o tom že hostuje někde kde by neměl...
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    JIMX: obávám se, že nic free nebude - hosting, co je free, stoji většinou za velký...
    MAWRHIS
    MAWRHIS --- ---
    KOC256: je to hosting co používá zákazník, takže nemám (asi) uplně páky jak to změnit
    zkusím tedy nějak tlačit na ně, aby to pomohli vyřešit.
    Díky za info
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MAWRHIS:
    co to je za hosting, ktery v dnesni dobe ma safe_mode na ON. Bez od nich pryc :)

Jinak nejspise to bude muset vyresit hosting pokud od nich teda radeji neodejdes...
    MAWRHIS
    MAWRHIS --- ---
    Ahoj,
    migruju pomocí pluginu duplicator jeden web. stejný web jsem už jednou migroval z localhostu na endora.cz a šlo to v pohodě, nyní migruju na jiný hosting a vyhodilo mi to chybové hlášky viz obrázek.

potřeboval bych vědět zda se jedná o problém který můžu vyřešit sám někde v administraci (php myadmin?) nebo který musí vyřešit poskytovatel hostingu.

Možná je celý můj dotaz naivní, příliš tomu nerozumím, tak uvítám jakýkoli postřeh.
    Díky
    JIMX
    JIMX --- ---
    Zdravím, poradíte mi, jestli existuje nějaký free WP hosting, který bych mohl provozovat na vlastní doméně?
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    Mam dotaz, ja se resi presun prispevku do archivu? V praxi nechci na hlavni strance vice nez 2-3 novinky a zbytek automaticky do archivu .. omezeni prispevku na stranku sem nasel , ale presnu tak , abych je nemusel rusit ne :( Najaka jednoducha idea? diky
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    CUCHULAIN: tak nejspíš to byla práce nějakého pluginu. teď jsem jich hromadu zakázal a srovnalo se to. ještě teda nevím kterého. zkusím je postupně poškádlit :-)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    MRTVY_KENNY: hmm.. teď si to jede automatický update. kdo ví, co se tam děje :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam