• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    WRONSKI
    WRONSKI --- ---
    CUCHULAIN: Špatná karma.
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    CITRONAK: ok, to nějak doladím. díky :-)
    KEPASO: i tak to funguje, pokud si můžou hrát. proto je skládačka jednoduchá :-)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    CUCHULAIN: aby si hrali? dnes kdyz prumerna navsteva webu trva do dvou minut v nejlepsim pripade ;)
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    QUITE: To by musela být šablona od českých vývojářů. Nebývají to těžké fráze, takže překlad není nijak obtížný a doporučuji ti tedy vybrat šablonu a pak ji přeložit, než hledat již přeloženou. Opravdu hodně tě to omezuje ve výběru, pokud vůbec nějaký je.

CUCHULAIN: Jasně, to ale nic nemění na tom, co jsem ti na to napsal.
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    CITRONAK: takovej marketingovej pokus :-) prostě interaktivní záležitost. nejde o to, aby to bylo složitý. jde o to, aby si lidi hráli :-)
    a po složení puzzle se můžou kliknutím dostat na důvěryhodnej web a podívat se o co jde, než to nasdílí a získají slevovej kód :-)
    QUITE
    QUITE --- ---
    Máte nějaký tip na WooCommerce template co dobře zvládá češtinu? Resp má v sobě automaticky český překlad? Díky.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    CUCHULAIN: pro příště:
    1) Web musí vypadat důvěryhodně
    2) Musíš lidem dát víc informací a tím je motivovat
    3) Buď je nechat složit puzzle a nebo je nechat zaplatit Tweetem či tím dalším - oboje nedává smysl

Jinak je to opruz na druhou - proč bych měl tweetovat/postnout na F či G+ o něčem, o čem nemám ani páru a to ještě po tom, co jsem jak *** musel složit neuvěřitelně jednoduché puzzle??
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    kdo si chce hrát? :-)
    složte si obrázek - zjistíte, kde jen dnes sehnat super balík šablon pro WP (+ HTML5 a Joomla) za 20% ceny.

Magické weby Cyber Monday - sleva 80% na balík šablon pro weby - Magické weby
    http://magickeweby.cz/2013/12/cyber-monday-sleva-80-na-balik-sablon-pro-weby/

kdyby někoho zajímalo, jak jsem to na WP udělal, rád prozradím.
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    CITRONAK: no jo...asi budeme muset najít nějakého odborníka s názvem judr :)
    každopádně díky všem, snad se to nějak vyřeší.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    BULHI: jen jako pozorovatel - neustale brute force utoky na admin uzivatele... takze zaklad je nejen silne heslo, ale i neexistujici uzivatel s prihlasovacim jmenem admin :D Jo a pak samozrejme plugin na blokaci prihlaseni ...

TYCZKA: nechces to radeji nechat na nejakem odbornikovi? Kdyz tomu nerozumis...
    PROBER
    PROBER --- ---
    TYCZKA: Pokud nevis o cem mluvim, pak to radeji ani nezkousej ;)
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    BULHI: doménu naštěstí nemá...

PROBER: sice vůbec nevim o čem to mluvíš, ale zkusim to :D

díky
    PROBER
    PROBER --- ---
    Ale pujde to, ale je to slozitejsi. Hlavni je si zajistit pristup k SQL databazi - to jde vyresit s hostingem a pomocí phpmyadminu si zmenit nastaveni primo u vlastniho uzivatele podle puvodniho admina (krome hesla a e-mailu).
    BULHI
    BULHI --- ---
    hm no tak to teda preju hodne stesti :-) podle me takhle naprimo nemas sanci se tam nijak probourat.. a on ma na sebe i domenu nebo co?
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    BULHI: no hadej kdo ma pristup k hostingu...? aneb takhle si nasrat do bot, to se jen tak nevidi...

musim ji zkratka nejak hacknout jeji vlastni web, maj got :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    pak je teda taky samozrejme jeste moznost, ze tam ma heslo "admin", nebo tak neco :-)) btw mate nekdo zkusenosti s nabouravanim do WP? priznavam se, ze jsem to nikdy moc neresil a jen si hledel dostatecne silnyho hesla
    BULHI
    BULHI --- ---
    no pak asi leda pres hosting, pokud ho klientka plati a je to napsany na ni
    TYCZKA
    TYCZKA --- ---
    CITRONAK: hele já vůbec netuším.. já sem jen ubohý copywriter a ne žádný programátor :/

To že na tom běží více webů nevím, ale může to být např tím, že tam běží ostrá verze a pak nová, která se teprve plní.

Jinak zkusila jsem tu adresu s pluginama a samozrejme mi to píše "You do not have sufficient permissions to access this page." Takže je jasno...

Každopádně tedy přístupy k pluginům, na FTP i potvrzení nového admin mailu musím získat z toho nekomunikujícího vola... což nevím, jeslti se podaří.

Dá se v případě, že nemám nic kromě tohohle přístupu do wp, ten web nějak dostat ze spárů toho člověka? Chudák klientka, s ním řeší nasazení nového webu už přes rok a on nasliboval hory doly o svým vychytaným CMS a pak to nahodí na wp a sere na to... :/
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    Až teď jsem si všiml, že to multisite, že? Běží tam opravdu nějaké další weby, nebo je to nějaký omyl?

Pokud je to multisite, musíš dostat network admin přístup. Nejjednodušší bude změna toho e-mailu u stávajícího admina a nechat si udělat nové heslo přes "zapomenuté heslo".
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    TYCZKA: Získej si FTP přístup. Potom si vše zkopíruj k sobě na local, z wp-config.php si vytáhni DB přístup a zkopíruj si DB. Potom v DB zruš účet předchozího admina a svůj si povyš na admina (ověřit před smazáním původního admina). Poté si vše připrav na localhostu a až budeš mít vše hotové a vyzkoušené, nahoď na ostrý web.

Případně změn e-mail u admina na svůj a nech si poslat nové heslo ;-) (s tím bych ale změnil i e-mail v nastavení webu v tabulce wp_options, aby mu nepřišla zpráva ohledně vyžádání nového hesla - ten by mu asi přijít neměl, ale jistota je jistota :-) )
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam