• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    MAFO
    MAFO --- ---
    MALER: to je presne ono - jak jsi to udelal?
    MAFO
    MAFO --- ---
    CRS1138: diky!
    DUB
    DUB --- ---
    nainstaloval sem na wordpress cistou instalaci a plugin woocommerce. sablona s nim nepocita, neni pro nej delana. vse funguje, jen na checkout page se mi zobrazuje nejakej div, kterej prekryva vyber plateb, s ikonkou loadingu. kdyz ve zdrojaku ten kod smazu, dokoncim v poradku objednavku.

setkal jste se s tim nekdo a pripadne navedli byste me kde by mohla byt chyba.

plugin neinstaluju klasickou cestou "vlozit zip a klik install", ale mam ho nakopirovany v plugins adresari templaty a require do function. upravil jsem jen cesty k css a js. ale tahle hlaska tam visi porad.
    ze screenu to snad bude jasny

SCREEN: http://content.screencast.com/...Jing/media/3c177547-6b25-4ab0-8faa-9ecac706efce/2014-02-12_1339.png
    MALER
    MALER --- ---
    MAFO: Nevim jak to myslis s dalsi instalaci, WP umi standardne snadno multisite. Takhle jsem si to udelal u nas (ta sama sablona, jen prelozene texty do EN) - optio.cz a en.optio.cz.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MAFO: nevim co myslis stinovou verzi ale zadarmo qtranslate plugin a nebo mnohem lepsi za penize wpml.org
    MAFO
    MAFO --- ---
    byl by tu nekdo ochotny poradit lamerskemu uzivateli, jak se da (technicky) udelat, aby mel web ve wordpressu "stinovou" verzi v anglictine? (idealne bez penez, tj. pomoci free pluginu)

(jako "lama" si samozrejme umim vymyslet reseni s dalsi instalaci a jeji stejnou upravou/nastavenim, ale predpokladal bych, ze to musi jit nejak rozumneji/systemoveji... ze existuje nejaky plugin apod.)

omlouvam se, pokud je to na tohle forum prilis nevhodny dotaz...
    kdyztak posta...
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    CUCHULAIN: nedava, je tam tolko chyb, ze az :)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    F89: a co tam bylo předtím? v čem je teď rozdíl? pro někoho třeba text dává smysl ;-)
    MALER
    MALER --- ---
    BULHI: Ja jsem to neresil jeste vubec, nez to zacnu resit tak se pidim po nejakem jednoduchem reseni pokud mozno, pokud uz to treba nekdo nekdy potreboval v podobne forme vyresit.
    F89
    F89 --- ---
    Zdravím:)

Mám stránky na WP a dnes jsem zjistila, že se mi tam nevím jakým způsobem objevil nesmyslný text - viz screen.
    Dropbox - Snímek obrazovky 2014-02-11 v 17.21.52.png
    https://www.dropbox.com/...r9i8wg02re7r5o/Sn%C3%ADmek%20obrazovky%202014-02-11%20v%C2%A017.21.52.png

Do správy WP jsem nefušovala nějakou dobu, nikdo jiný k tomu přístup nemá. Nevím jak si to vysvětlit, že by mi někdo uhádl heslo a napsal tam tuhle kravinu? Potom nechápu proč...? Spíš to vidím na nějaký bug, ale raději s Váma poradím.

děkuji moc:)
    BULHI
    BULHI --- ---
    jako jde ti o to, ze ti WP ignoruje promenny, ktery nezna? na to je filtr "query_vars"

viz http://codex.wordpress.org/Function_Reference/get_query_var#Custom_Query_Vars
    MALER
    MALER --- ---
    Lze nejak snadno modifikovat vystup z wordpressu pres parametry v url za otaznikem? Potrebuju udelat v podstate jednochoucky web, ke kazdemu clanku bude integrovana diskuse pres facebook social plugin a ted potrebuju ten web zobrazovat ve trech podobach
    - standardni clanek vc. facebook diskuse v sablone serveru
    - JEN facebook diskusi bez jakekoliv okolni grafiky
    - JEN pocit prispevku ve facebook diskusi.

Diky za nasmerovani spravnym smerem, pokud takovy je.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    QUITE: viz pošta
    QUITE
    QUITE --- ---
    CITRONAK: ukážeš náhled?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Preparing WordPress Themes For ThemeForest - Tuts+ Course
    https://courses.tutsplus.com/courses/preparing-wordpress-themes-for-themeforest

Treba tam najdete neco co nevite…
    VIRUS31
    VIRUS31 --- ---
    QUITE: zvetsi proklady v radkovani at se to nadechne :)

Jinak bych mel dotaz. Je mozne tridit elementy (rekneme fotky v galerii, prispevky, ..) dle poctu udelenych LIKEu (FB komponenta) pomoci nejakeho skriptu? Mozna se ptam jak lama, ale zjistuju moznosti zalozeni trideni na LIKE od FB.
    QUITE
    QUITE --- ---
    QUITE: Popř. by se mi hodil tip na grafika co má flat design v malíku. Dík. ;)
    QUITE
    QUITE --- ---
    GEJSHA + BULHI: good point. to pozadí se dá v backendu snadno vyměnit, ale defaultní by asi mělo být lepší.

DUB: admin má asi 7 slidů a úplně se mi to nechce všechno screenshotovat. :) ale vzásadě klasika - výměna pozadí, loga, slider, vlastní pozice widgetů, sociální sítě, woocommerce, plus jako bonus "maintenance mode" kdy web vidí jenom admin a ostatním se zobrazí jenom customizovaná hláška.

Výzva - najde se tu nějaký fakt dobrý grafik který by něco podobnýho zvládl doladit, dořešit typografii, spacing apod.?
    PARALLAX
    PARALLAX --- ---
    ...taky jsem nad tim uvažoval, ale všechny themeforest šablony který jsem měl v ruce měly strašně rozsáhlý možnosti nastavení a doplňků. S tim programováním a integrací toho všeho musí být hrozně práce, takže právě nevim nakolik se to vyplatí pokud z toho není bestseller.

Ale sem dost zvědavej kolik prodejů dá takováhle šablona od novýho autora. Potom se podělte o info. Každopádně držim palce
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    My jsme to meli v planu. Mame jeden design na to hotovy, ale pak prisly jine dulezitejsi projekty. Kdyby tu chtel nekdo ten design dostat do sablony a podelit se pak o zisk nebo rovnou ten design koupit, tak nejsem vubec proti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam