• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    DUB
    DUB --- ---
    zajimalo by me kdyz nanistalujete wordpress, jak resite zabezpeceni? mate k dispozici ssl? instalujete nejakej plugin na zabezpeceni login stranky? nebo mate ultramega silny heslo? nebo?
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    mohli byste mi, prosim, jako malýmu dítěti vysvětlit jak mám v šabloně twentytwelve a pluginu polylang docílit toho, abych měl v tom pravym hornim rohu zahlaví (bílý části) ikony těch jazyků, nebo jen textově výběr jazyka? Týká se to stránky hakuma.cz

Díky moc
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    KEPASO: Potrebujes cms verzi. Ta ma podporu pro woocommerce.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    CRS1138: jj diky, ale to prav enehledam :)).

a jeste dotaz na wmpl plugin. nechapu rozdil mezi multilingual blog a multilingual cms. jako cist umim, ale stejne jsem z toho jelen. staci mi, abych mel celej frontend shopu s woocommerce v anglictine a cestine. staci mi v tom pripade ta blogova verze?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KEPASO: ano, ale pro US market only (USPS plugin)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    ahoj, pouzivate u woocommerce nejakej plugin pro rozsireni voleb plateb a dopravy?
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    CRS1138: Díky, mrknu na to.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    LUIS_: koukni se do theme, jestli ty dane retezce jsou ve spravne textove domene a jestli jsou vubec udelane, tak aby se daly prekladat.

Tohle si cetl?
    Translating WordPress « WordPress Codex
    http://codex.wordpress.org/Translating_WordPress#Types_of_messages
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    Počeštil jsem si BuddyPress, ale stejně některé položky zůstaly anglicky, přitom v .po/.mo je přeloženo vše a WP je počeštěný taky kompletně. Jak to vyřešit?

SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    CRS1138: Díky! Back up mám, ale vzhledem k tomu, že jsem to považovala za opravdu drobný detail, tak ne dost nový. No. V databázi se nehrabali, tak to půjde dát dohromady... jen mně to neskutečně moc s***. Člověk prostě tak nějak očekává profesionální přístup... inu, poučení pro příště.

LUIS_: Díky, ono to půjde, akorát by člověk vraždil...
    KEPASO: Je to moje první blbá zkušenost... i tak se člověk poučí.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    SHADOWALKER: ja naposled koupil sablonu http://themeforest.net/item/the-beauty-salon/2676012

no taky jsme pak zirali. menu delany selectboxem, admin „vylepsenej“ po vzhledove strance vzhledem k nizsim verzim WP. u 3.8 to vylepseni hazi naopak chyby. no a jeste dalsi wtf veci, co programator nasel.
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    SHADOWALKER: To je přesně důvod, proč si šablonu vždycky nejprve někde "půjčím", vyzkouším a pokud není ok, jdu o dům dál. Když je v pohodě, tak samozřejmě koupím. Protože balastu je na Themeforest vskutku dost. Takže držím palce.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    SHADOWALKER: mas backup, nez se v tom zacali hrabat? Pokud to nevyresi, ozvi se.
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    Tak jak se tu řešil themeforest.... zatím jsem měla vždy naprosto bezproblémové zkušenosti, ale tentokrát je to tak šílené, až se mi tomu nechce věřit. Zakoupila jsem pro klienta theme Agriculture od Cmsmasters. Šablona je moc hezká, vypadá to krásně, ale dosáhnout toho je skoro nadlidský výkon. Administrace je extrémně složitá, dokumentace dost povrchní. Inu, vše jsem nakonec dala dohromady, až na jednu drobnost, přes veškeré překlady .po a spol mi tam zůstaly viset tři slova v angličtině i kontaktovala jsem tedy zákaznickou podporu. Týden mlžili, nakonec si vyžádali i přístup na ftp a teď mi napsali: "Máme pro vás zprávy a doufáme, že budete mít pochopení. Blablabla.... " V kostce je v tuto chvíli úplně rozesr*** celá stránka, nic nefunguje a napsali mi, že se na to znovu podívají v pondělí, pokud přes víkend přeinstaluji wordpress, šablonu i pluginy. No, upřímně, nejraději bych vraždila... něco takového se mi od dob divokých devadesátek v čechách, nikdy nestalo. A to podotýkám, že firma je z usa...
    APIN
    APIN --- ---
    Řešil někdo jak na placený obsah na wp? Třeba přes premium sms? Existuje nějaký plugin na tohle?
    Dostal jsem za úkol udělat web, kde je část obsahu normálně přístupná a ta pikantnější část přístupná za poplatek...
    MAREKI
    MAREKI --- ---
    MRTVY_KENNY: Díky pomohlo to.
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    Nemáte někdo zkušenost s integrací PayU do Woocommerce? Nedokážu na to najít extension pro Čechy, našla jsem pouze Turecko a Indii. Pokud je jednoduchý způsob, jak to udělat, velmi ocením nasměrování a jinak bych potřebovala pro zákázníka nějakou cenovou nabídku na integraci. Případné podrobnosti v poště.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    mate nekdo zkusenosti s wpsc a vkladanim do kosiku produktu na miru? potrebuji do kosiku vlozit nikoliv bezny produkt ze seznamu produktu ale produkt presne specifikovany zakaznikem pri nakupu, pricemz cena se tez odviji od tehle specifikace? nelze to resit variantami a neni mozne kvuli kazdemu produktu na miru v okamziku vlozeni do kosiku vytvaret v db novy produkt. je pro neco takoveho ve wpsc nejaka rozumna podpora, nebo to budu muset kuchat?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    treba se tu bude nekomu hodit - http://wordpress.org/plugins/theme-test-drive/
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    Učím se s BuddyPressem a nedaří se mi přijít na to, jak upravit vzhled stránky skupiny. V administraci to nevidím a plugin se mi žádný najít nepodařilo.

Pro názornost přikládám náhled, jak bych rád, aby to ve finále cca vypadalo.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam