• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    a nemuze mit ten free hosting nejake omezeni na uzivani zdroju na ip adresu klienta?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BLO_GROS:
    a nyni na hostingu taky nic nevidi?
    mi to jede relativne svizne...
    BLO_GROS
    BLO_GROS --- ---
    KOC256: Výpadek je právě aktuální.
    Stránka prostě nenaběhne (Vzdálený systém odpověděl: (110) Connection timed out)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BLO_GROS:
    Tyto informace jsou dobre overit v dobe "vypadku". Zaroven se pak podivat jak to vypada v logu aplikace (apache err i pristupy).

Co vraci ta stranka? nejaka chyba nebo proste nenabehne?
    BLO_GROS
    BLO_GROS --- ---
    KOC256:
    Mám to na free hostingu http://www.000webhost.com/ mám tu ale i další weby s wordpressem a nikdy se takový problém nevyskytl.
    Zkoušel jsem i zařazení IP v blacklistech a nic.
    Fakt už nevím..

ping v pohodě

WHOIS data:

IP Address: 31.170.162.115
    Netblock: 031/8
    Status: ALLOCATED
    Detail: RIPE NCC

% This is the RIPE Database query service.
    % The objects are in RPSL format.
    %
    % The RIPE Database is subject to Terms and Conditions.
    % See http://www.ripe.net/db/support/db-terms-conditions.pdf

% Note: this output has been filtered.
    % To receive output for a database update, use the "-B" flag.

% Information related to '31.170.160.0 - 31.170.163.255'

% Abuse contact: for '31.170.160.0 - 31.170.163.255' is 'abuse@main-hosting.com'

inetnum: 31.170.160.0 - 31.170.163.255
    netname: HOSTING
    descr: Main Hosting Servers
    country: US
    admin-c: HN1858-RIPE
    tech-c: HN1858-RIPE
    status: ASSIGNED PA
    mnt-by: MNT-HOSTINGER
    source: RIPE # Filtered

% Information related to '31.170.160.0/22AS47583'

route: 31.170.160.0/22
    descr: HOSTINGER US
    origin: AS47583
    mnt-by: MNT-HOSTINGER
    source: RIPE # Filtered

% This query was served by the RIPE Database Query Service version 1.72 (DBC-WHOIS1)

Tracert

1?: [LOCALHOST] pmtu 1500
    1: router1-nac.linode.com 0.526ms
    1: router1-nac.linode.com 0.553ms
    2: 207.99.53.41 0.734ms
    3: vlan801.tbr1.mmu.nac.net 2.880ms
    4: 0.e1-1.tbr1.tl9.nac.net 1.368ms
    5: 0.ae0.pr3.tl9.nac.net 1.428ms
    6: eqix-dc5.chartercom.com 23.796ms
    7: bbr01ashbva-bue-3.ashb.va.charter.com 28.794ms
    8: bbr01gnvlsc-bue-2.gnvl.sc.charter.com 47.962ms
    9: crr11gnvlsc-bue-1.gnvl.sc.charter.com 38.146ms
    10: crr01ahvlnc-bue-10.ahvl.nc.charter.com 37.523ms
    11: dtr01ahvlnc-bue-20.ahvl.nc.charter.com 38.128ms
    12: ecr01-immedionahvl-tge-0-2-0-0.ahvl.immedion.charter.com 42.290ms
    13: ahvl.immedion.charter.com 22.250ms asymm 9
    14: 67.23.161.141 35.971ms
    15: 67.23.161.135 24.991ms asymm 14
    16:
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BLO_GROS:
    napada me ze by hosting byl na nejakem black listu... ale pokud ti hostimg/provider rekli ze u nich neni zadny problem tak nevim...

co ti udela PING, TRACERT, WHOIS, ...
    BLO_GROS
    BLO_GROS --- ---
    Nesetkal jste se někdo náhodou s tímto problémem?:

Doma se mi stalo, že jsem se nemohl přihlásit ke svému webu s wordpressem mongolove.cz. Na web se ale dalo příhlásit přes proxy.org. Normálně jsem se dostal i do ftp a k mysql. Zkoušel jsem kvůli tomu kontaktovat i poskytovatele hostingu i internet providera. Nikde žádný problém.
    Nakonec jsem tedy usoudil, že je chyba někde v mém routeru.

Nicméně dnes jsem zkoušel web administrovat z práce a po půl dni se mi stalo to samé. Web vidím pouze přes proxy, jinak se k němu nedostanu.

Používám hueman theme a následující doplňky:

Advanced Post List
    Akismet
    All In One SEO Pack
    Captcha
    Contact Form 7
    Light - Responsive LightBox
    Regenerate Thumbnails
    Websimon Tables Websimon Tables
    WP-PageNavi

Netušíte čím by to mohlo být?

Díky
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    Mám e-shop přes woocommerce a s pomocí wmlp a woocommerce multilingual, tam mám různé ceny pro různé země. Jde mi o to, zda by bylo možné přes nějaký user role editor nastavit, kdo může k jakým objednávkám. Potřebovala bych uživateli A ukázat pouze objednávky ze země A a uživateli B ze země B. A ideálně aby taky každý mohl editovat pouze svou jazykovou verzi na webu. Jde to vůbec?
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    KEPASO: nene, tak ted naposled. problem vyresenej. na server mi hodili ImageMagic, kterej se ted stara o generovani nahledu.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    tak naposled a uz dam pokoj.

zkusil jsem si tri instalace wp se stejnou sablonou na 3 ruznych serverech. gigaserver, cesky hosting, wedos. wedos obrazky neprzni, ostatatni dva ano. je to uz poznat z datove velikosti, kterou ma wedos nejmensi.

jestli to nekoho zjaima, tady jsou vygenerovany thumbnaily od vsech tri.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/24802688/test-obrazky.zip
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    ja vim. ovsem z noveho projektu jsem to proste nerozjel, protoze poedit si vzdy nasel nejakou nesmyslnou chybu (idealne tak obecnou, ze nebyla sance z ni cokoliv vycist) a kopirovani jinde funkcniho po souboru se zmenou cesty tez neprineslo ovoce, ac by to clovek ocekaval

kouknu se, dik
    BULHI
    BULHI --- ---
    OMNISLASH: ty ses hroznej potizista :-) ja ani uprimne nevim, jestli vubec existuje k Poeditu nejaka alternativa, protoze ho pouzivaj uplne vsichni.. kazdopadne jestli chces vytvorit novej slovnik z php souboru, asi hledas spis tohle

gettext - GNU Project - Free Software Foundation (FSF)
    http://www.gnu.org/software/gettext/
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    potrebuji projit adresar pluginu a extrahovat vsechny __ texty do po slovniku. nechci pouzit poedit, protoze ani po dvou hodinach se mi nepovedlo tenhle skvely kus kodu prinutit delat to, co ma. coz je podle me opravdovy uspech u operace, ktere by mohla stacit jedna cesta. mate nekdo nejakou rozumnou a rychlou alternativu? (za tu dobu uz bych to mel davno extrahovano rucne, ale necekal jsem, ze bude mit poedit kramy)
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    mi to taky nedela. dospeli jsme k tomuhle:
    kepasuv web vs muj web
    verze gd knihovny se tvari stejne

HADIAK
    HADIAK --- ---
    KEPASO: nepouziva WP len php kniznice na obrazky? (=ina verzia php / kniznic).
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    jenom jeste opravim, ten zdraznenej nahled jsem vytahoval gammou (0,01) ve fotokramu. ne kontrastem. kontrast to nezdurazni.

no a zkusil jsem si to jeste u jednoho wp webu uplne na jinym hostingu a tam to vubec nedela. haha.
    BULHI
    BULHI --- ---
    hm zajimavy, zkousel jsem to ted u sebe na localu s ciste bilou plochou a dela mi to taky :-) ale asi bych si toho teda sam od sebe vubec nevsiml
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KEPASO: hele a nemas tam nejaky plug, co ti s tim jeste neco dela? snazi se pridat vodotisk, nebo tak neco? ja to protahl svym webem a kdyz to vykontrastuju, tak se urco nedeje to, co ukazujes ty... a pokud si pamatuju, tak do nastaveni kvality obrazku jsem nikdy nesahal (a kdyby, tak asi bych to tahal smerem dolu, nez nahoru)
    http://i.imgur.com/dVu3r7V.jpg

(sry pisu to nadvakrat, mozek jeste startuje zjevne :)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    HADIAK: no ja to taky tak delam. uz jen pro to, aby mi wp nezaplacaval prostor nepotrebnejma nahledama, ktery nepouziju. jediny, co uploaduju je nahledovej obrazek. a vsiml jsem si toho u woo, kde je hlavni obrazek tahanej prave z toho vygenerovanyho nahledu primo od WP. :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam