• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    CITRONAK: Ono za to nic nedáš. Je to "nedestruktivní" nástroj. Zkusíš a pokud to nebude fungovat, tak to uděláš ručně.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    Osobně bych si to raději udělal vše ručně sám, hlavně pokud se jedná o důležitý web, než využít nějaký nástroj na to.
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    MRTVY_KENNY: Dej pak vědět. Chystala jsem se to teď použít a nakonec jsem to nepotřebovala.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    SHADOWALKER: super, neco takoveho jsem mel na mysli. doufam, ze to maji vychytane a nebudu to pak po dvou hodinach presunovat stejne ruco :)) diky
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MRTVY_KENNY:
    bacha na prava s adresarum... a teda neni nic lepsiho nez to rozbehat s lokalni upravou dns (hosts) a vyzkouset si to...
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    MRTVY_KENNY: jop, jen zmenit wp-config.php a potom samozrejme DNS
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    jeden zakaznik chce presunout wordpress na jiny hosting. nemate tip jak to provest co nejvic bezbolestne? domena zustava, takze teoreticky by to melo jit jen se zmenou udaju do DB, ale nechcu na to spolehat..
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    KEPASO: Díky - síš to bude nějakej bordel v PC - protože mi to dělá chrom i explorer
    Každopádně díky - zaměřím se jiným směrem :)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    BUCKOWSKI: takhle to vidim ja https://www.dropbox.com/s/pn9krue4slu8kiv/urbanbene%20%20%20URBANBENE.com.png

jestli tam vidis neco navic, pak bych hledal problem v prohlizeci. nejspis pouzivas nejaky rozsireni, ktery bannery do stranek vklada. aspon neco podobnyho se mi stalo.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    KEPASO: jsem blb - link jsem zamozřejmě chtěl poslat, ale odeslal jsem to bez něj
    urbanbene.com
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    BUCKOWSKI: chtelo by to ten web videt. ;)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Prosím o radu:
    Hledal jsem na webu, ale kupodivu zatím bez výsledku - pod patičkou webu se mi zobrazují nesmyslné banery. Dával jsem čistou instalaci, ve footer nic nemám, ale přesto mi tam skáčou hnusné a otravné reklamy.
    Neřešil někdo z Vás - nikde nemůžu ten otravný kus kódu najít.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    poprve jsem pouzil klasickou WP galerii a zjistil jsem, ze neni responsivni. to je docela naprd. do pouziti pluginove galerie se mi nechce, ale asi mi nic jinyho nezbude. mate nejakej osvedcenej? nextgen gallery se mi moc nelibi.
    APIN
    APIN --- ---
    Doporučte mi prosím někdo nějaký plugin, který by mi pomohl při migraci rss feedu.
    Přesouval jsem wp web na jinou doménu. Přepsání odkazů v databázi už mám a přesměrování redirect 301 by mělo být víceméně taky bez problémů.
    Teď ale řeším, jak docílit toho, aby se RSS feed z nového webu aktualizoval i na tom starém. Několik návštěvníků využívalo RSS feed ještě předtím, než jsem tam nasadil Feedburner. Ve Feedburneru prostě jen přepíšu adresu feedu, co ale s těmi, kteří odebírají RSS ještě po staru a ne přes Feedburner?
    Prostě když teď budu vydávat články už jen na nové doméně, jak se o nich dozví ti, co odebírají starý RSS feed?
    DUB
    DUB --- ---
    mam hotovej prvni premium plugin a rad bych ho hodil na envato, tam je ale zvykem mit live preview.

prodavate tam nekdo? je moznost nekde na webu rozjet wordpress a odkazovat na to? jde mi o to ze bych to nerad mel u sebe na serveru, pac to je imho lapac hackeru.
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    KEPASO: Dík, podívám se.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    KEPASO: jsem o vikendu doresil ten problem s PP. prikladam vyjadreni primo od PP. vlastne mi nerekli nic novyho. jen jsem nepochopil tu zminku o zahranicnich zakaznicich... no a zasadni vec jsou ty inputy, ktery jsem si do woo doplnil a jede to.

The display of the option to pay by card is determined based on the customer level ( you can have it enable but if the customer isn't eligible it won't show it )
    Your account is be able to receive payments by card without PayPal account.
    This feature is not always available. Some users will just have to create an account if they wish to pay by card, we cannot force this behavior when the security filters restrict its usage.
    Credit Card payments for foreign customers ( users outside of the merchant's country ) require the customer to have a PayPal account. Customers wishing to pay by credit card must open an account with PayPal if they are not registered in the same country as you (or if ha has a foreigner paypal account) . This is a security measure in order to check the validity of the card to protect you and our other users.
    You need at least a free business account fully Confirmed and verified to have the option to pay by card displayed.
    Note that you may encounter errors if you try to test yourself with your own credit card as you can't pay with the same card which receive payment (the one linked your account.)
    Also if a credit card is already associated with a payPal account, the user will have to log in to continue.
    You can enable the PayPal Account Optional. To do this simply connect to your account and click on this link: https://www.paypal.com/cgi-bin/customerprofileweb?cmd=_profile-website-payments

If a credit card is already linked to a paypal account, the user will have to log in to his account to proceed for security requirements.
    Then you can add / edit these blocks in the source code of your buttons to get the tab "pay by card" unfolded by default:

<input type="hidden" name="solution_type" value="Sole">
    <input type="hidden" name="landing_page" value="Billing">
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    Máte někdo doporučení na chatovací plugin do wordpressu? Mělo by to být takové to malé float okénko "jsme online, ptejte se". Klidně i placená verze. Vygooglila jsem toho trochu moc, tak než to začnu testovat... děkuji.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam