• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    CABANNOS: nebo to dát do functions.php - vytvořit pro administraci stránku se zadáváním údajů a ty vypisovat v šabloně.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    CABANNOS: a admin nebude umet html? by se daly pouzit widgety..
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    CABANNOS: používám, doporučuji.
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    Zdravím,
    vytvářím si vlastní šablonu pro WP. Na úvodní stránce mám několik "teaserů" a rád bych si pro ně vytvořil v administraci pole, kde bych mohl měnit jejich obsah. Podle toho co jsem hledal, tak to není úplně triviální. Pokud to dobře chápu, tak to z části řeší tento plugin https://wordpress.org/plugins/advanced-custom-fields/ Máte s tím někdo zkušenosti?
    BESH
    BESH --- ---
    HASH:
    213 requests ❘ 1.8 MB transferred ❘ 46.12 s (load: 27.99 s, DOMContentLoaded: 4.29 s)
    ...trochu zredukovat by to slo, ale pravdou je, ze ping taky nic moc
    HASH
    HASH --- ---
    CITRONAK: tak urcite
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    HASH: ono to bude tím, že je to někde za oceánem a tak to chvilku trvá, než se to dostane až k tobě do ČR :D
    HASH
    HASH --- ---
    CITRONAK: čr, nahodil jsem cache, dik!

vykreslovani se spravilo, ale ten response time porad nic moc :(
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    par tydnu s wpengine
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    CITRONAK: Případně nahoď cache plugin, pokud nemáš žádný.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    HASH: a kde jsi momentálně? V ČR nebo v Americe?
    HASH
    HASH --- ---
    CITRONAK: ja mam u bluehostu http://www.vojtarocek.cz/ a jsem hrube nespokojeny s rychlosti, proste se to cely nacita brutalne pomalu

proto resim pro dalsi web neco jineho, ale naprosto netusim co a podle ceho se orientovat
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    HASH: BlueHost, ale jen chvilku... zatím to funguje :D
    HASH
    HASH --- ---
    Mate nekdo zkusenosti s Wordpress managed hostingem? BlueHost? InMotion? DigitalOcean? WPEngine?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    BIHARYS: viz kenny
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    ERED_MITHRIN: teoreticky i platební bránu bych naimplementoval. o jakou bránu by šlo? gopay?
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    CUCHULAIN: ok, beru to jako zalozni plan :)

nikomu ze zdejsich se nechce do implementace platebni brany do wordpressu? :(
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    zmenit pristupy na ftp?
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    BIHARYS: 14:03:30 13.6.2014
    BIHARYS
    BIHARYS --- ---
    CRS1138: tak nová verze WP 3.9.1. nainstalována, heslo do MySQL změněno ve wp-config.php změněno, problém přetrvává. Co navrhujete dále?
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    ERED_MITHRIN: já si na prodej digitálního produktu udělal www.ambernode.cz :-)
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    kamarad by chtel prodavat digitalni produkt, tak jsem si rikal, ze bude brnkacka udelat jednoduchej web ve wordpressu, pridat do nej plugin wishlist member (mam s nim zkusenosti) a ten propojil s nejakou ceskou platebni branou, protoze nepredpokladam, ze cesi hojne vyuzivaji paypal (alespon ne ti, na ktere ma kamarad spadeno). projizdel jsem dokumentaci payu a gopay a velice rychle bylo zrejme, ze sam to urcite nepropojim.

tim digitalnim produktem bude pravdepodobne par videi, ktere se muzou hodit na jednu stranku, tzn. ve vysledku potrebuju jen jednoduchej system, kterej se idealne automaticky postara o vybrani penez od navstevniku a zaslani unikatnich pristupovych udaju (nebo si vyzada registraci primo od navstevnika, ktery zaplatil).

wordpress pripravim, takze by se jednalo o provazani pripadneho pluginu s platebni branou. mel byste nekdo zajem o implementaci? pokud ano, dokazali byste hrube odhadnout, na kolik by to vyslo? sem nebo postou.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    BIHARYS: brani ti neco v upgradu na 3.9.1? Tim bych asi zacal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam