• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    FUJI_ITA: jasně, přímo v odkazu:
    http://server/stranka#kotva
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    FUJI_ITA: uz vim ze se tomu rika odkaz na zalozku nebo ID nebo kotvu, zajimalo by me jeste jestli lze udelat odkaz na zalozku/kotvu které se nachazi na jine strance
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    Přesměrování už mám :)
    teď bych rád věděl jak udělat hyperlink tak abych mel na hlavni stránce obsah a když ne některou položku obsahu kliknu přesunu se v textu na danou kapitolu
    _PINKY
    _PINKY --- ---
    SHADOWALKER: Aha, to by mohlo byt, protoze ta moje uz na to byla delana. Zkusim se tedy poptat tam...diky!:)
    SHADOWALKER
    SHADOWALKER --- ---
    _PINKY: Používám, ale překlepy nemám. Může to být taky šablonou, některé mají část woocommerce "zabudovanou", tak jestli není vadný překlad tam.
    _PINKY
    _PINKY --- ---
    MRTVY_KENNY: tak plugin vypada krasne, vsechno prelozeno, ale na strance zadna zmena a v manualu ani slovo, jak dal:(

To tu nikdo nepouzivate Woocommerce v cestine?
    _PINKY
    _PINKY --- ---
    MRTVY_KENNY: dik, zkusim!
    _PINKY
    _PINKY --- ---
    Nevite nekdo prosim nahodou, kde se da doplnit/opravit preklad pro plugin Woocommerce-cestina? Na strance jsou nejaky preklepy, ale nevim, kde to upravit:( Dik!
    VITEX
    VITEX --- ---
    Jak pročistit databázi WordPressu | Interval.cz
    http://interval.cz/clanky/jak-procistit-databazi-wordpressu/
    CABANNOS
    CABANNOS --- ---
    Jak je to s menu ve Wordpress? Snažím se naimplementovat wp_nav_menu, ale tahle funkce mi stále padá do fallback funkce wp_page_menu. Nechápu, kde dělám chybu. U některých šablon nemusím mít primární menu nadefinované, přesto se fallback nekoná.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    CRS1138: já ho znám z minulého redakčního systému, ale je to oficiální slovo v žurnalistice, který se používá pro ten průvodní text článku.
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    ahoj mam prosbu, jsem relativne Lama, udelal jsem stranky ve worpressu na subdomeně (nechtel jsem je davat na správnou doménu dokud nebudou trochu k svetu, ted uz bych je chtel mit na spravne domene, ale nejsem si jisty jak na presun, muzete mi nekdo poradit?
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Poprosil bych o radu. Co musim všechno smazat/přepsat/resetovat, abych wordpresový theme nainstaloval jako default tzn. jako kdyby bylo nový? Zkoušel jsem různý pluginy jako Wordpress reset, Wordpress Theme Reset atd. a nic. Jdeto nějak jednoduše udělat?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KEPASO: ok, zurnalistika, je to nac jsem se ptal se svym technicky vzdelanim. Dik
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    CRS1138: nejspis z latiny. rekl bych, ze puvod bude asi v necem takovym:

no a hlavne je perex znamej ze zurnalistiky.
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    BUCKOWSKI: jen pro zajimavost odkud je slovo perex? Ja mam zazity excerpt, takze jsem puvodnimu dotazu moc nerozumel.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Teď jsem našel ve wysiwyg editoru tlačítko, kterým se vkládá tag "more", který ukončuje "náhled" - takže tím se to dá vyřšit asi nejjednodušeji - prostě si kedkoli v článku kliknete, kde chcete ukončit náhled / perex
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam